Jump to content

Popicarul gălăţean Cosmin Crăciun - locul 2 mondial


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cosmin Crăciun a urcat pe locul 2 în ierarhia mondială

Federaţia Internaţională de Popice-Bowling – secţiunea clasică (NBC) a elaborat la sfârşitul lunii aprilie o nouă ierarhie mondială pentru sportivii implicaţi în ultimii ani în competiţiile internaţionale. În clasamentul masculin, care numără 584 de locuri în “WORLD RANKING LIST”, Cosmin Crăciun, în prezent la SKC Victoria Bamberg (Germania), echipă care a dobândit recent trofeul în Liga Campionilor, a urcat acum pe locul 2 în ierarhia mondială, într-o poziţie care face cinste sportului popicelor din România, dar şi antrenorului emerit Ilie Băiaş, cel care l-a pregătit în anii din urmă, la ICMRS Galaţi, pe actualul lider al lansatorilor din ţara noastră. “Cosmin Crăciun este un sportiv pregătit de mine la Galaţi, în care eu am investit multă muncă, pentru că am ştiut de la început că va ajunge în topul mondial, fiind un copil foarte talentat. De la Galaţi, el s-a transferat cu acte în regulă în Franţa, la Racing Club Toulouse, iar apoi a ajuns în Germania, la Victoria Bamberg, unde este unul dintre cei mai buni sportivi ai echipei, alături de un alt român, Nicolae Lupu”, ne-a declarat antrenorul emerit Ilie Băiaş.

Podiumul clasamentul mondial NBC, la masculin, se prezintă astfel: 1. KISS Norbert (Szegedi TE – Gabonatransz, Ungaria) - 81,08 pct; 2. CRĂCIUN Cosmin (SKC Victoria 1947 Bamberg, Germania) - 74,00 pct; 3. KISS Tamas (Zalaegerszegi TK FMVaS, Ungaria) - 73,67 pct.

http://www.clubsportivcfr.ro/index.php/ ... ia-mondial

Link to comment
Share on other sites

E nanul meu baiatul asta si-mi creste inima cand citesc ce citesc! Ca era foarte bun, nu era nici un dubiu, are acasa o vitrina de trofee de invidiat de orice club, iar numarul 2 mondial este totusi o mare realizare! Abia astept sa il felicit live cand mai vine pe-acasa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.