Jump to content

1 Mai gălăţean


dcp100168

Recommended Posts

1 Mai gălăţean

Gălăţenii care vor să sărbătorească ziua de 1 mai, o pot face la cele trei obiective de agrement, Pădurea Gârboavele, Plaja Dunărea şi Lacul Vânători.

De pildă, la Lacul Vânători vilegiaturiştii nu vor plăti decât taxa de intrare – 3,5 lei pentru adulţi sau 2,5 pentru studenţi şi încă 2,5 lei pentru maşină. Asta, pentru că nu există mijloc de transport în comun până acolo, iar drumul e destul de lung. Vizitatorii pot pescui, timp de două ore, contra unei taxe de 6,5 lei, dar nu pot să se şi plimbe pe lac, deoarece bărcile de agrement sunt defecte. Dacă vor dori să rămână peste noapte, în cort, vor trebui să plătească 10 lei şi 50 de bani. Cine s-ar risca la aşa aventură, este greu de ghicit, în condiţiile în care lumină nu există şi nici apă potabilă, motiv pentru care cele opt căsuţe de lemn de acolo nici nu sunt deschise publicului.

Dacă aceste condiţii nu vă sunt pe plac, puteţi opta pentru Plaja Dunărea, care este în oraş şi unde nu se va percepe nicio taxă de intrare, sezonul începând abia pe 15 mai. La Plajă sunt amenajate grătare, însă nu există apă potabilă şi nici toaletele nu sunt deschise. În plus, pe nisip nu se poate sta pentru că numai ce s-au finalizat lucrările de canalizare a oraşului, prin proiectul ISPA.

Ar mai rămâne tradiţionalul grătar de la Pădurea Gârboavele, unde intrarea este liberă, iar în acest an, vizitatorii vor avea parte se pare şi de un spectacol folcloric.

http://www.viata-libera.ro/articol-1_Ma ... nar_2.html

Link to comment
Share on other sites

1 Mai gălăţean

...dar nu pot să se şi plimbe pe lac, deoarece bărcile de agrement sunt defecte. ... lumină nu există şi nici apă potabilă, motiv pentru care cele opt căsuţe de lemn de acolo nici nu sunt deschise publicului.

...nu există apă potabilă şi nici toaletele nu sunt deschise. ....pe nisip nu se poate sta pentru că numai ce s-au finalizat lucrările de canalizare a oraşului, prin proiectul ISPA.

http://www.viata-libera.ro/articol-1_Ma ... nar_2.html

Dumnezeule, nu mai pot de ras :lol::(:(:( ....atat de trist suna realitatea!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.