dcp100168 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Oţelul Galaţi - Dinamo, marţi, ora 16.00, GspTVArbitri: Victor Berbecaru - Aurel Oniţa, Sebastian Stoianov - Emil Voicu (rezervă). Observatori: Viorel Duru, Laszlo Sajtos
dcp100168 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Bilete la Otelul - DinamoIncepand de luni, 4 mai, dar si in ziua meciului cu FC Dinamo 1948 Bucuresti, conducerea FC Otelul va comercializa bilete prin vanzatorii volanti de langa stadionul "Otelul". Preturile tichetelor sunt urmatoarele: 10 lei la tribuna I, 7 lei la tribuna a II-a si la peluze, 50 de lei la Tribuna Zero si 100 de lei la Tribuna Oficiala.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1543
dcp100168 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Iorga si Giurgiu rateaza DinamoProblemele de lot ale FC Otelul se inmultesc pe zi ce trece. Meciul cu FC Steaua Bucuresti aduce noi dureri de cap pentru tehnicianul Petre Grigoras. Marti, la partida cu FC Dinamo 1948 Bucuresti, vom avea foarte multi absenti. Daca Paraschiv, Viglianti, Cojoc, Garleanu si Vitaici sunt in continuare accidentati si nu pot fi recuperati pana la acest joc, Laurentiu Iorga si Gabriel Giurgiu au devenit la randul lor indisponibili. Iorga a primit un cartonas galben in meciul cu Steaua si are patru avertismente, fiind nevoit sa stea o etapa, iar Giurgiu, eliminat in minutul 45 al intalnirii din Ghencea, este si el suspendat o runda. Important va fi ca fundasii centrali Jivko Jelev si Cristian Sarghi sa fie recuperati pana marti: primul are dureri serioase la genunchi, iar celalalt are o raceala puternica. Nici Robert Elek nu se simte bine, el intrand pe finalul meciului cu Steaua desi urmeaza un tratament pentru o stare gripala.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1549
dcp100168 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Borcea: "Vom vedea ce are Dolha, dar nu cred că vom risca cu el la Galaţi"Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, spune că se gîndeşte serios dacă va risca cu Emilian Dolha la Galaţi. "Ni s-a dereglat sistemul cu accidentările lui Moţi şi Blay. Cel puţin săptămîna aceasta, cu Galaţi şi Steaua, nu putem conta pe ei. La Galaţi ne vor lipsi şi Boştină şi Tamaş. Să vedem ce are şi Dolha, dar nu cred că vom risca la Galaţi", a spus Cristi Borcea la GSP TV.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/borcea- ... 36406.htmlTamaş nu va juca la GalaţiÎn prelungirile partidei cu cu CFR Cluj, arbitrul israelian Asaf Kenan a eliminat cîte un jucător de fiecare parte, dinamovistul Tamaş şi fotbalistul lui CFR, Yssouf Kone, după ce fotbaliştii celor două echipe s-au îmbrîncit. Dinamo întîlneşte în meciul următor pe Oţelul Galaţi, la care Tamaş va lipsi cu siguranţă.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/tamas-a ... 36409.html
dcp100168 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Oţelul nu are decât 13 jucători pentru meciul de mâine cu DinamoOţelul are lotul decimat pentru meciul de mâine cu Dinamo. De la începutul anului antrenorul Petre Grigoraş s-a confruntat continuu cu mari probleme de efectiv, dar situaţia nu a fost niciodată aşa de critică ca acum. Dacă la Cluj şi în Ghencea s-a putut conta doar pe 16 fotbalişti, ieri, pe lista jucătorilor care pot intra pe teren contra celor de la Dinamo, nu mai rămăseseră decât 13 nume, adică numai jumătate de lot! Niciunul dintre vechii pacienţi ai medicului Mihai Troacă nu revin prea curând: Cojoc, Viglianti, Vitaici, Paraschiv, Gârleanu, Hurdubei. Adăugându-i pe Iorga şi Giurgiu, suspendaţi, plus Jelev, accidentat vineri seară în Ghencea, şi Sârghi (răcit), antrenorul Petre Grigoraş ar trebui să aducă doar un portar pentru a putea face uşor un "11" virtual redutabil al jucătorilor cu probleme. Speranţe că ar putea deveni apţi pentru jocul de marţi sunt doar pentru fundaşii centrali Sârghi şi Jelev, însă destul de mici.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=12
dcp100168 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti, care se va disputa marţi, de la ora 16.00, pe stadionul "Oţelul", contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I. Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev - 3. Râpă, 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie - 11. Gado, 5. Bourceanu, 24. Avram, 15. Ibeh, 23. Sălăgeanu - 27. Pena. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 22. Abraham, 17. M. Tănasă, 7. Elek, 2. Cârjă, 4. Schwartz, 8. Tismănaru, 31. Jelev. Absenţi: Cojoc, Hurdubei, Viglianti, Vitaici, G. Paraschiv, Gârleanu, (accidentaţi), Iorga, Giurgiu (suspendaţi)Dinamo Bucureşti, echipa probabilă: 23. Matache - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 4. Moţi, 26. Simao - 22. Torje, 29. N’Doye, 10. Dănciulescu, 20. Ad. Cristea - 9. M. Niculae, 28. Miranda. Antrenor: Mircea Rednic. Rezerve: Andrei Vlad, 19. Muşat, 21. Grigore, 27. Ze Kalanga, 7. Zicu, 24. Melinte, 99. Cl. Niculescu. Absenţi: Lobonţ, Dolha, Pulhac, Blay, Mitea, Papa Malick, Bratu (accidentaţi), Tamaş, Izvoranu, Boştină (suspendaţi)Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti, ora 16.00, GspTvArbitri: Victor Berbecaru - Aurel Oniţa, Sebastian Stoianof - Emil VoicuObservatori: Viorel Duru, Laszlo SajtosPalmares: 41 11 5 25 48-83Primul meci: 0-2, la Bucureşti, la 20 noiembrie 1986Scor maxim: 1-6, pe stadionul Dinamo, la 7 octombrie 2007Ultima victorie a echipei Dinamo la Galaţi: 1-0, la 5 aprilie 2008, în ultimul meci disputat pe stadionul "Oţelul".În tur: 0-1.
dcp100168 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Grigoraş: Sper să nu pierdem acasă nici cu DinamoAntrenorul Petre Grigoraş speră ca Oţelul Galaţi să nu piardă nici în meciul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a XXIX-a a Ligii I, programat marţi, de la ora 16.00. "Aşa cum am bătut acasă pe Steaua şi Rapid şi am terminat la egalitate cu Timişoara sau CFR, sper ca nici cu Dinamo să nu pierdem. Au şi ei multe absenţe, dar nici noi nu stăm mai bine. Ca să am 18 jucători în lot am fost nevoit să iau trei de la echipa a doua. Am mari probleme în apărare, cred că ar trebui să-l trimit şi pe secundul Dinu în teren. Oricum, eu nu voi intra, chiar dacă la Dinamo vor juca Rednic şi Vlădoiu", a glumit Grigoraş. Grigoraş nu poate conta marţi pe Cojoc, Hurdubei, Viglianti, Vitaic, Paraschiv, Gârleanu, toţi accidentaţi, în timp ce Iorga şi Giurgiu sunt suspendaţi. În plus, deşi a fost inclus în lot, bulgarul Jelev este dat ca incert.http://www.mediafax.ro/sport/grigoras-s ... 89;4287435
dcp100168 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Dinamo a făcut deplasarea la Galaţi fără opt fotbalişti de bazăElevii lui Mircea Rednic trebuie să demonstreze în meciul cu Oţelul, că pot face faţă în momentele importante şi fără fotbalişti precum Dolha, Tamaş sau Marius Niculae. Pentru prima oară în acest sezon, ”câinii” au adevărate probleme de lot. Şi asta, chiar acum, când Unirea Urziceni şi FC Timişoara aşteaptă doar un pas greşit pentru a le fura poziţia din clasament.Cine lipseşte azi la Dinamo- Marius Niculae (accidentat)- Gabi Tamaş (suspendat)- Gabi Boştină (suspendat)- Bogdan Lobonţ (accidentat)- Emilian Dolha (accidentat)- Florin Bratu (accidentat)- Cristian Pulhac (accidentat)- Papa Malick (accidentat)- Ianis Zicu (accidentat)http://www.click.ro/Sport/dinamo-a-facu ... ti-de-baza
aprodux Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Lista asta trebuia sa apara pe forumul GALATENILOR nu lista javrelor , ca dor echipa MILITIEI nu este din GALATI !!!! nu putem sa scapam de bombardamentul informational despre "echipele mari "nici pe forumul GALATENILOR ???Indexul pacienţilor de la Oţelul:- Marian Cârjă – contractură musculară- Samoel Cojoc – operat la genunchi- Robert Elek – răcit cobză- Cosmin Gârleanu – entorsă de genunchi- Ramses Gado – cu sechele după operaţia la genunchi- Gabriel Giurgiu – suspendat pentru un cartonaş roşu- Adrian Hurdubei – hepatită de tip B- Laurenţiu Iorga – suspendat pentru cartonaşe galbene- Jivko Jelev – piciorul umflat- Gabriel Paraschiv – ruptură musculară- Cristian Sârghi – convalescent după o gripă- Gabriel Viglianti – ambii genunchi în pioneze- Frane Vitaici – lovit la genunchi
dcp100168 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 bate dinamo cu 3-1pariem? :twisted: Ai pierdut! Dai o bere sâmbătă Oţelul Galaţi - Dinamo 0-1 Formaţia Dinamo Bucureşti a câştigat, marţi, cu scorul de 1-0, partida susţinută, în deplasare, în compania echipei Oţelul Galaţi, joc contând pentru runda a XXIX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golul victoriei echipei oaspete a fost marcat de atacantul Ionel Dănciulescu, în minutul 32. Dănciulescu a înscris în minutul 32, cu un şut de la marginea careului de 10 metri, care a atins şi transversala înainte de a intra în poarta apărată de Kolev. Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 2. Cârjă, 16. Sârghi (4. Schwartz '71), 31. Jelev, 14. S. Ilie - 18. Sg. Costin, 5. Bourceanu, 7. Elek - 27. Pena, 17. M. Tănasă (15. Ibeh '60), 23. Sălăgeanu. Antrenor: Petre Grigoraş Dinamo: 23. Matache - 25. Scarlatache, 18. L. Goian , 4. Moţi, 26. Simao (19. Muşat '54) - 27. Ze Kalanga (22. Torje '46), 29. N'Doye, 20. Ad. Cristea, 10. Dănciulescu - 28. Miranda, 99. Niculescu (32. Vranjkovici '71). Antrenor: Mircea Rednic. Cartonaşe galbene: Silviu Ilie '45, Kolev '82 / Moţi '22, Simao '36, L. Goian '61, Matache '90. Partida de la Galaţi a fost condusă de o brigadă de arbitri formată din Victor Berbecaru (central), Aurel Oniţa şi Sebastian Stoianof (asistenţi), Emil Voicu (rezervă). Observatori la acest meci au fost desemnaţi Viorel Duru şi Laszlo Sajos. La partida de la Galaţi au asistat aproximativ 7.500 de spectatori, între care s-au aflat şi aproape 100 fani ai formaţiei oaspete.
Legumix Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bate dinamo cu 3-1pariem? :twisted: Ai pierdut! Dai o bere sâmbătă Oţelul Galaţi - Dinamo 0-1 Formaţia Dinamo Bucureşti a câştigat, marţi, cu scorul de 1-0, partida susţinută, în deplasare, în compania echipei Oţelul Galaţi, . cred ca trebuia sa ma multumescu cu "Bate Dinamo"
dcp100168 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Marius Stan: "Chiar dacă nu a impresionat cu nimic, Dinamo rămîne Dinamo"Marius Stan, preşedintele Oţelului, crede că Dinamo rămîne Dinamo, chiar dacă "alb-roşii" au venit la Galaţi decimaţi. "Fotbalul Înseamnă şi greşeală, uneori şi adversarul te obligă să greşeşti. Ştiu că atunci cînd se joacă împotriva lui Dinamo, apar tot felul de suspiciuni, dar nu a fost cazul astăzi. Ne lipsesc în continuare jucători importanţi, Vitaici, Viglianti, Gabi Paraschiv, Ibeh nu a putut debuta de la început. Chiar dacă Dinamo nu a avut toţi jucătorii şi nu a impresionat cu nimic, decimată sau nu, Dinamo e Dinamo", a spus Marius Stan la sportro.
dcp100168 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Dinamo se intoarce cu 3 puncte de la GalatiDinamo a castigat marti, scor 1-0, in deplasare, cu Otelul Galati, in primul meci al etapei a 29-a a Ligii I. Unicul gol al disputei a fost marcat de atacantul Ionel Danciulescu, in minutul 33. "Danciu" a inscris un sut cu dreptul din interiorul carelui. Intalnirea de la Galati a fost una extrem de disputata, ambele echipe trecand in multe randuri pe langa gol. Chiar daca au obtinut toate cele 3 puncte, "cainii" au motive de dezamagire dupa ce i-au pierdut pe Simao si Goian pentru meciul cu Steaua, din etapa a 30-a a Ligii I. Cei doi au primit cate un cartonas galbene si, din cauza cumului de cartonase galbene, vor rata derbi-ul.Moti trebuia eliminatCosmin Moti trebuia eliminat in prima repriza, dupa ce si-a lovit cu cotul un adversar. Fundasul dinamovist si-a lovit clar un adversar cu cotul, in minutul 30, la marginea careului lui Matache, insa arbitrul Victor Berbecaru a acordat doar lovitura libera, fara a-l avertiza pe Moti. Daca i se acorda si doar cartonasul galben, Moti trebuia sa fie eliminat, dupa ce mai primise un cartonas galben in minutul 21 al meciului.Cu aceasta victorie, Dinamo ajunge la 61 de puncte si va ocupa locul 1 al clasamentului si dupa aceasta etapa.http://www.ziare.com/Dinamo_se_intoarce ... 40916.html
dcp100168 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Grigoras: "Am pierdut nemeritat meciul cu Dinamo"Tehnicianul Petre Grigoras a declarat, dupa meciul pierdut de Otelul Galati, pe teren propriu, scor 0-1, cu Dinamo, ca echipa sa nu a meritat sa piarda aceasta partida pe care elevii sai au controlat-o, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am pierdut nemeritat acest joc cu Dinamo. Am controlat meciul si ne-am creat mai multe ocazii de gol, dar diferenta a fost facuta de valoarea lui Danciulescu. Trebuie sa facem tot posibilul acum sa mai adunam inca trei puncte, pentru a putea scapa de retrogradare", a punctat tehnicianul OteluluiGrigoras considera ca la faza singurul gol al partidei de marti, arbitrul Berbecaru ar fi trebuit sa opreasca meciul deoarece un jucator al formatiei galatene era accidentat si era cazut pe gazon: "La faza golului cei de la Dinamo au dat dovada de lipsa de fair-play, insa nu sunt atat de acuzat ei cat este arbitrul in aceea faza. Centralul a fost instiintat de asistent ca un jucator era cazut pe gazon. Desi nu stia cat de grava este leziunea jucatorului, arbitrul Berbecaru a spus ca nu opreste jocul decat in cazul unei accidentari grave a unui fotbalist".Antrenorul echipei din Galati a tinut sa ii raspunda tehnicianului dinamovistilor, Mircea Rednic, care s-a mirat de faptul ca fundasul Jelev, care se stia inainte de meci ca este accidentat, a putut juca in partida de marti. "Rednic nu il cunoaste pe Jelev, acesta nu s-a antrenat deloc de la aceea accidentare, iar azi a fortat, a jucat cu infiltratii, dand dovada de un mare caracter. Aluziile lui Rednic sunt rautacioase, daca vrea el spun ca a fost blat cu Steaua si ca am vrut sa-i batem pe Dinamo", a explicat GrigorasDirectorul general al gruparii Otelul Galati, Marius Stan, a precizat ca formatia antrenata de Grigoras a intalnit marti un adversar in fata caruia ar fi trebuit sa castige: "Dinamo era de batut astazi, dar au fost mai pragmatici si la singura ocazie importanta au marcat. Noi am dominat am avut ocazii mai clare, insa fotbalul te pedepseste daca nu inscrii. Pentru atitudinea echipei spun ca meritam macar un punct. Insa Dinamo a castigat, este pe primul loc, asa ca sa ii dam Cezarului ce este al Cezarului."De aceeasi parere a fost si mijlocasul echipei galatene, Alexandru Bourceanu, care a mentionat ca Otelul a fost superioara echipei Dinamo in acest joc. "Dupa parerea mea am fi meritat sa castigam astazi, pentru ca am jucat mai bine decat Dinamo, insa acesta este fotbalul. Dinamovistii au jucat destul de dur, iar arbitrul nu a judecat cu aceeasi masura ambele echipe", a punctat Bourceanu.http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... dinamo.htm
Recommended Posts