George Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Mie imi plac cartofii prajiti, hamburgerii, chesburgerii si in general toata mancarea de acolo. Da desigur nu cred ca vom face vreo intalnire acolo? De ce? Pentru ca nu are papanasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Eu nu mananc nimic de acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busumary Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 eu de acolo mananc meniul cu aripioare si inghetata . E vorba ca pe copii ii incanta .pe cei mici poate nu,ca inca nu realizeaza,dar cand cei care au prieteni care merg regulat si se mai si lauda in anturaj...De Corso am auzit ca au prajituri bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Concert Andreea Balan in 30 Mai la GL. A pai ce ar fi sa sustinem intalnirea cu copii aproape de locul concertului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted May 20, 2009 Author Share Posted May 20, 2009 Ok, o propunere concretă:Sâmbătă 30 mai, ora 17, la terasa Valurile Dunarii. Cred că e o oră rezonabilă, copii si-au făcut somnicul de după amiază, locul e relativ degajat, se pot da cu trotineta, rolele sau bicicleta, noi stăm la o bere pe terasă. A nu se înţelege că sunt exclusi ceilalti, dar repet, vreau să dăm o ocazie şi celor prea ocupaţi, să ne putem cunoaşte.Doritori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted May 22, 2009 Author Share Posted May 22, 2009 Schimbare de plan. Sâmbăta viitoare, pe 30 mai, la stadionul Siderurgistul, între orele 11 şi 22, se organizează Ziua Copilului. Intrarea liberă. Loc de joacă pentru copii, cât cuprinde. Noi, cei mari, ne retragem în tribune, cu un pahar cu apă minerală . Seara, avem concert cu Andreea Bălan şi Smiley Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Oau! perfect Relu! Voi fi primul prezent Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcat0 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 din pacate nu putem veni... trebuie sa fiu sofer la o nunta Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Nu cred ca pot veni. Ca mi s-a spus ca doar cei cu copii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Nu cred ca pot veni. Ca mi s-a spus ca doar cei cu copii. George, nu cred ca iti e interzis sa vii. Insa pe de alta parte, fiind o intalnire pentru copii, discutiile ar gravita in jurul copiilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Eu mai mult as veni pentru concertul Andreii Balan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Eu mai mult as veni pentru concertul Andreii Balan. Nu iti interzice nimeni sa vii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahyle Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Eu fiind mai "mititel" asa...pe forum cel putin, ...nu-i asa ca ma infiaza si pe mine careva? . Macar cat tine distractia si eu promit sa fiu cel mai cuminte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Eu fiind mai "mititel" asa...pe forum cel putin, ...nu-i asa ca ma infiaza si pe mine careva? . Macar cat tine distractia si eu promit sa fiu cel mai cuminte esti adjudecat deja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted May 26, 2009 Author Share Posted May 26, 2009 Nu prea-mi vine să cred că preferaţi să vă ţineţi copiii acasă, mai ales că intrarea va fi liberă Va fi o demonstraţie a jandarmilor, vor fi tobogane şi castele gonflabile, spaţiu şi mese pentru diverse jocuri de copii. Va mai fi şi un loc unde orice copil va putea fi pictat pe faţă 8-) Singurii dezavantajaţi vor fi cei mari: doar apă minerală la discreţie şi locuri în tribune. Dar chiar şi aşa cred că ne putem strânge. Mai ales pentru concert. Ora 18 e bine? Şi pentru a ne putea găsi uşor, propun să facem un schimb de nr. de telefon pe privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flieder Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Noi vom face prezenta pe-acolo...si daca eu ma deplasez mai greu...atunci ii va reveni sotului meu aceasta sarcina. Clar nu-mi voi tine copilul in casa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted May 26, 2009 Author Share Posted May 26, 2009 Yesss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuzyk Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Vin si eu dar doar la concert. Pe la ce ora ziceti ca e concertul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted May 28, 2009 Author Share Posted May 28, 2009 Nu ştiu, oricum după ora 18 sau 19, să se mai potolească soarele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Am fost pe-acolo aproape o oră şi n-am găsit pe nimeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 Cred că s-a nimerit taman ora aia în care am fost plecat să duc doi nepoţei acasă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbiano Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 fii-mea ieri a reusit sa alunece si sa cada...si-a facut un zbenghi la buza si la nas...m-am speriat atat de tare....nu mi-a mai ars de nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Surprize ”poliţiste” de Ziua CopiluluiDe ziua lor, copiii nu au voie să simtă criza! Instituţiile gălăţene s-au întrecut în a le oferi micuţilor surprize şi daruri cu ocazia zilei de 1 iunie. Poliţiştii, cei de la frontieră dar şi jandarmii, în cadrul unui mega spectacol organizat sâmbătă de ArcelorMittal, i-au introdus pe copii în lumea lor, oferindu-le nu doar atenţii specifice acestei sărbători, dar şi ”picanterii” care ţin de activitatea lor de zi cu zi.Primii care i-au sărbătorit pe copii au fost poliţiştii membri ai IPA Galaţi, care le-au dăruit celor mici momente pe cinste vineri, pe Faleza Dunării. Printre surprizele pe care I.P.A. Galaţi le-a pregătit celor circa 100 de copii s-au numărat cadouri, un clovn care le-a oferit copiilor momente de neuitat, produse de patiserie şi cofetărie şi băuturi răcoritoare.Petrecerea organizată de poliţişti a fost o avanpremieră pentru evenimentul de sâmbătă, organizat de ArcelorMittal la baza sportivă ”Siderurgistul”. Mii de copii din Galaţi, mulţi dintre ei ai siderurgiştilor, au avut ocaza să participe la un spectacol maraton, în mare parte interactiv. Stadionul "Siderurgistul" a fost transformat într-un loc de joacă, unde copiii au putut asista la spectacole de teatru şi cu clovni şi concursuri de karaoke. Compania i-a sărbătorit şi pe copiii care au avut cele mai bune rezultate la olimpiadele şi concursurile naţionale, dar şi pe componenţii echipei de handbal a şcolii din Movileni, clasată pe primul loc la Campionatul Naţional. Copiii gălăţeni s-au putut juca în parcul cu trambuline şi tobogane gonflabile şi au participat la concursuri de cântat, recitat şi la cel de "Miss şi Mister Copilărie". Surpriza principală a evenimentului a fost demonstraţia făcută de Grupul Antitero al Jandarmeriei, care le-a oferit micuţilor trei momente care i-au captivat pe sărbătoriţi: un demonstrativ de autoapărare, unul de dresaj cu câinii din dotare precum şi o capturare a unor infractori periculoşi care tocmai jefuiseră o bancă. Ultimii din cadrul Minsiterului de Interne, dar nu cei din urmă, care îi vor serba pe copii, sunt poliţiştii de frontieră. Astăzi, la sediul instituţiei are loc o festivitate la care sunt aşteptaţi atât copiii cadrelor I.J.P.F.Galaţi, şi copii de la mai multe şcoli şi grădiniţe din oraş, precum şi 25 de copii de la Centrul de Plasament "Irene şi Stuart" Galaţi.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 La multi ani copiilor ,astazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Am fost pe-acolo aproape o oră şi n-am găsit pe nimeni... Daca ai fost singurel, neinsotit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts