Jump to content

Hoaţă arestată în sediul Poliţiei!


dcp100168

Recommended Posts

Hoaţă «ridicată» din sediul Poliţiei

Boiniţa Dumitru, de 40 de ani, din Galaţi, urmărită general, a fost reţinută, ieri, în sediul unei secţii de poliţie. Ea se prezentase pentru soluţionarea unui litigiu legat de un imobil. Ofiţerului de serviciu a verificat-o în baza de date, constatând că aceasta avea emis mandat de arestare de 5 ani, pentru furt.

http://www.click.ro/actualitate/hoata-r ... l-politiei

Urmărit general depistat

La 05.05.2009, orele 10.45, la sediul Secţiei 5 Poliţie s-a prezentat numita D. Boinita de 40 ani din Galati, pentru a reclama o situaţie litigioasă în legătură cu un imobil. Ofiţerului de servici i s-a părut suspectă persoana ce reclama şi a verificat-o în baza de date, constatând că aceasta este urmărită general, având emis mandat de executarea pedepsei de către Judecătoria Constanţa pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţă. Persoana depistată a fost reţinută şi introdusă în arestul I.P.J. Galati, urmând a fi transferată în Penitenciarul Galati.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2111

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.