Rami Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cred ca foarte putin persoane nu au un ID de YM. Cat de fericiti sunt ei si cat de nefericiti suntem noi, posesorii acestui ID!Pe fiecare pagina pe unde scriu, pe fiecare profil, intotdeauna postez datele personale reale, poze cu mine si nu cu femei fatale,barbati perfecti, catei, pisici & company. Inclusiv ID de mess. Care ID de mess , ca s ail folosesti, iti trebuie acceptul persoanei in cauza. Adica, este el publicat, dar un minim de bun simt iti indica sa ceri acordul pentru a-l introduce in lista. Niciodata, dar niciodata nu se intampla asa. Si ajungem in situatia in care ti se cere ADD de la persoane de care nu ai auzit never ever. Slava Domnului ca exista un buton minunat pe care scrie DENY. Care buton ma scuteste de utilizatorii majoritari ai acestui minunat mijloc de comunicare: cocalari, agramati, mircuitori & company. Daca e ceva ce urasc cu pasiune , asta e :”asl, pls, jpeg, web”. Acum cativa ani nu era jpeg si web. Am evoluat oare? Si din pacate, fiecare individ plictisit , lipsit de ocupatie isi imagineaza ca toti utulizatorii fac acelasi lucru: streseaza oamenii de plictiseala. Si in timp ce faci sau incerci sa faci ceva, te trezesti cu ferestre de mess deschise , continand intrebari care de care mai cretine (din cauza prescurtarilor folosite nu le pot intelege), mass-uri de plictiseala, sau o invitatie la web. Sau, mai grav (din punctual meu de vedere) celebrul BUZZ. Pe care il onorez fara indoiala cu un minunat IGNORE. SOS YM!!! Oameni buni, YM este un mijloc de comunicare, nu o modalitate de a deranja! E atat de greu de inteles ca e o regula de minim bun simt aplicabila universal valabil?Cu respect,Rami
Guest Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pe fiecare pagina pe unde scriu, pe fiecare profil, intotdeauna postez datele personale reale, poze cu mine si nu cu femei fatale,.........1. si de ce iti faci publice datele personale daca nu iti place sa fii contactata? Si in timp ce faci sau incerci sa faci ceva, te trezesti cu ferestre de mess deschise , continand intrebari care de care mai cretine (din cauza prescurtarilor folosite nu le pot intelege), mass-uri de plictiseala, sau o invitatie la web. Sau, mai grav (din punctual meu de vedere) celebrul BUZZ. Pe care il onorez fara indoiala cu un minunat IGNORE. SOS YM!!! 2. si cum ti-ai dori sa arate o conversatie pe mess cu o persoana care vrea sa te cunoasca? si daca nu-ti doresti sa te cunoasca revin cu intrebarea nr. 1.
Rami Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Pe fiecare pagina pe unde scriu, pe fiecare profil, intotdeauna postez datele personale reale, poze cu mine si nu cu femei fatale,.........1. si de ce iti faci publice datele personale daca nu iti place sa fii contactata? Si in timp ce faci sau incerci sa faci ceva, te trezesti cu ferestre de mess deschise , continand intrebari care de care mai cretine (din cauza prescurtarilor folosite nu le pot intelege), mass-uri de plictiseala, sau o invitatie la web. Sau, mai grav (din punctual meu de vedere) celebrul BUZZ. Pe care il onorez fara indoiala cu un minunat IGNORE. SOS YM!!! 2. si cum ti-ai dori sa arate o conversatie pe mess cu o persoana care vrea sa te cunoasca? si daca nu-ti doresti sa te cunoasca revin cu intrebarea nr. 1.1.Unde am scris eu in randurile de mai sus:"Nu imi place sa fiu contactata"?2.Am destui oameni in lista cu care am o excelenta comunicare. De ce oare?
Guest Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 din primul tau post mi-am dat seama ca nu-ti place sa fii contactata pe mess de persoane necunoscute sau nu-ti place modul in care esti contactata. is that correct?
Rami Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 din primul tau post mi-am dat seama ca nu-ti place sa fii contactata pe mess de persoane necunoscute sau nu-ti place modul in care esti contactata. is that correct? Nu imi plac replicile de doi lei, compuse din silabe care nu pot fi intelese, BUZZ-urile repetate cand nu raspund, oamenii care nu inteleg ce inseamna un BUSY sau IDLE si insista. Nu imi plac oamenii care nu stiu sa comnunice in limitele decentei. Nu imi plac cretinii care iti baga un web pe gat sau iti cer web inainte de un politicosul salut. Sa mai spun? Tie iti plac?
Guest Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 nu, evident. daca as fi in locul tau as cauta sa extermin buruiana de la radacina. adica nu mi-as mai face publice datele de contact.
Rami Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 nu, evident. daca as fi in locul tau as cauta sa extermin buruiana de la radacina. adica nu mi-as mai face publice datele de contact.baza de data yahoo members e publica, din ce stiu eu.
Rami Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 interesant. si unde o gasesc?as I rememeber, e pe http://www.yahoo.com/members.
Relu Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Din moment ce eşti activ, îţi laşi linkuri cu mailul, nu-i nici o problemă să te găsească. Vrei să nu mai ai probleme? Închide calculatorul
Rami Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Din moment ce eşti activ, îţi laşi linkuri cu mailul, nu-i nici o problemă să te găsească. Vrei să nu mai ai probleme? Închide calculatorul cum adica lasi link -uri cu mail-ul?
Relu Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Adică ne folosim de e-mail, lăsăm adresele peste tot, vrem să fim contactaţi...
Legumix Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 exista optiune in "preferences" care ignora pe cei care nu sunt deja in lista.exista optiune de a nu arata Id messenger pe yahoo maildaca se vrea, modalitate de confidentialitate se gaseste. :cry:
flieder Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Da, YM este un rau necesar. Asa pot sa tin legatura cu colegii/prietenii mei plecati pe alte continente, sau chiar si pe-aici pe-aproape... Tot asa pot face un schimb de idei personale cu cine este in masura sa ma sfatuiasca mai bine...pot face schimb de informatii si am incredere sca ceea ce primesc are calitate sau ceea ce trimit este de bun augur... Pentru mine este necesar. Eu totusi nu-ti inteleg inversunarea. Si eu, daca este cazul, imi las datele de contact, doar atunci cand consider ca trebuiesc lasate. In rest...ceata toatala. Lumea virtuala nu este nici pe departe ceea ce pare a fi. Din fericire pentru mine...am o lista elitista de "Friends" si vreau sa o pastrez asa. In felul acesta, tot ce povestesti tu despre BUZZ, ASL sau alte chestii de genul asta, imi sunt straine. Nu m-a deranjat niciodata niciun cocalar, niciun agramat, nimeni care sa ma faca sa cred ca tot ceea ce spui tu este si... realitate. Am cativa pusi pe "Permanently Offline" dar nu pentru ca mi-s antipatici ci din alte motive Deci, daca ceva te deranjeaza, poti lua atitudine si sa vezi ca poate gresesti pe undeva. Tu esti singura in masura sa schimbi situatia asta.
Rami Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 exista optiune in "preferences" care ignora pe cei care nu sunt deja in lista.exista aceasta optiune, dar ti-ar pune pe ignore si persoane pe care vrei sa le adaugi.
Rami Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 .....Cred ca barbatii sunt mai putini expusi decat femeile. Desi, daca ai citit pe ul alt topik, si Relu povestea ca este deranjat de intrusi.
Guest Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 exista optiune in "preferences" care ignora pe cei care nu sunt deja in lista.exista aceasta optiune, dar ti-ar pune pe ignore si persoane pe care vrei sa le adaugi.nu, nu. cererile de "add" e cu totul altceva. se poate intampla lucrul asta doar daca persoana care cere add este deja in "ignore list"
flieder Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ..... Cred ca barbatii sunt mai putini expusi decat femeile. Desi, daca ai citit pe ul alt topik, si Relu povestea ca este deranjat de intrusi. Asa o fi, n-am de unde sa stiu... pies1: daca din cauza nick-ului m-ai confundat cu un mascul...deja este demonstrat faptul ca nimic nu este ceea ce pare a fi, iar in lumea virtuala e si mai evident acest lucru. Daca ai sa pui pe orice site...o poza intr-o pozitie mai mult sau mai putin provocatoare si lasi si datele de contact, fii sigura ca exista macar unul/una in lumea larga care o poate privi ca pe o invitatie decenta/indecenta la orice. Si e firesc sa apara nori negri in paradis pies2: te-a "cunoscut" sotul meu, fratele meu si inca vreo cativa prieteni si toti au tras aceleasi concluzii, sorry :cry: (explicatii: pentru ca sunt galateni si chiar daca nu activeaza, se pun la curent cu stirile si tot ce este nou pe meleagurile noastre) Sfat ca de la femeie la femeie: Este bine uneori sa ai micile tare secrete
Rami Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Asa o fi, n-am de unde sa stiu...pies1: daca din cauza nick-ului m-ai confundat cu un mascul...deja este demonstrat faptul ca nimic nu este ceea ce pare a fi, iar in lumea virtuala e si mai evident acest lucru. Daca ai sa pui pe orice site...o poza intr-o pozitie mai mult sau mai putin provocatoare si lasi si datele de contact, fii sigura ca exista macar unul/una in lumea larga care o poate privi ca pe o invitatie decenta/indecenta la orice. Si e firesc sa apara nori negri in paradis pies2: te-a "cunoscut" sotul meu, fratele meu si inca vreo cativa prieteni si toti au tras aceleasi concluzii, sorry :cry: (explicatii: pentru ca sunt galateni si chiar daca nu activeaza, se pun la curent cu stirile si tot ce este nou pe meleagurile noastre) Sfat ca de la femeie la femeie: Este bine uneori sa ai micile tare secrete In ordinea bolduirii: 1. Ai vazut tu poze provocatoare cu mine si nu stiu eu? Pentru ca asta lasi a se intelege. 2. Concluziile fiind? 3. Multumesc pentru sfaturi, dar ceea ce nu ai inteles tu: acest topik nu se refera in mod strict si declarat la mine, ci expune o problema generala. Prin afirmatiile tale, il aplici pe autoarea topik-ului. Critica ideea, nu persoana. E o regula de aur in forum. Asta apropos de sfaturi.
Legumix Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 In ordinea bolduirii: 1. Ai vazut tu poze provocatoare cu mine si nu stiu eu? Pentru ca asta lasi a se intelege. 2. Concluziile fiind? 3. Multumesc pentru sfaturi, dar ceea ce nu ai inteles tu: acest topik nu se refera in mod strict si declarat la mine, ci expune o problema generala. Prin afirmatiile tale, il aplici pe autoarea topik-ului. Critica ideea, nu persoana. E o regula de aur in forum. Asta apropos de sfaturi. mi-ash fi pus amanet mana dreapta si urechea stanga ca vei avea un raspuns pe acest ton ) Oh, vanitas!
Legumix Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Oh, cunoasterea... Yeah...cunoasterea oamenilor ! excuiz mi! :ugeek:
flieder Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 In ordinea bolduirii: 1. Ai vazut tu poze provocatoare cu mine si nu stiu eu? Pentru ca asta lasi a se intelege. 2. Concluziile fiind? 3. Multumesc pentru sfaturi, dar ceea ce nu ai inteles tu: acest topik nu se refera in mod strict si declarat la mine, ci expune o problema generala. Prin afirmatiile tale, il aplici pe autoarea topik-ului. Critica ideea, nu persoana. E o regula de aur in forum. Asta apropos de sfaturi. mi-ash fi pus amanet mana dreapta si urechea stanga ca vei avea un raspuns pe acest ton ) Oh, vanitas! Legumix, 10x. Pentru Rami: 1. Da, din punctul meu de vedere. Asa faceam si eu odata, la o varsta frageda, mi se parea ca asa trebuie sa procedez, dar in timp m-am mai copt si am descoperit ca alte lucruri sunt mai importante. No offence! [n-am un icon c-o floricica] 2. Concluzia? Primesti exact ceea ce ceri (in orice spatiu te-ai afla: real sau virtual)! 3. Pai eu ti-am explicat ca ceea ce patesti tu nu este o problema generala, ci ti se inatampla tie din diverse motive, deci ce idee sa combat?? Mai explicit de atat ce vrei sa-ti spun? Sa desenez?? N-am talent! Eu n-am treaba cu tine sau cu altii, am suficiente altele la care sa ma gandesc. Ideea ca cineva este agasat intr-un fel sau altul intr-o lume virtuala sta la baza a ceea ce-ti explicasem. pies1: tot acum x-multi ani in urma am facut un test pe mIRC, ca ala se purta. Mi-am facut un nick oarecare...care nu spunea mare lucru. Ia ghici?? Eram asaltata?? NU! Intr-un moment de distractie, mi-am inventat cu nick "ochios". Ia ghici?? ASL-uri la greu!!!!! Si eram tot eu...Atunci am fost nevoita sa aleg ceea ce imi era mai potrivit... De-asa incercam sa explic ca totul tine si de modul in care se "pune" o anumita problema. pies2: Lasa-l pe Relu in pace ca stie el ce are de facut. Nu mai dau sfaturi...
Rami Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 mi-am inventat cu nick "ochios". Ia ghici?? ASL-uri la greu!!!!! Nu mai dau sfaturi... 1. Rami e un nick "ochios"? 2. Nu da sfaturi. Din nou, repet. Nu este un topik pentru o problema personala, ci una generala. Se vede treaba ca nu faceti diferenta , domniile voastre.
Recommended Posts