Jump to content

Crin Antonescu, la cea de-a 16-a ediţie a Galelor PNL Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Crin Antonescu, la cea de-a 16-a ediţie a Galelor PNL Galaţi

Preşedintele PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a anunţat joi că Galele Premiilor PNL se vor desfăşura şi anul acesta, şi vor fi onorate de prezenţa preşedintelui partidului, Crin Antonescu, şi a prim-vicepreşedintelui Ludovic Orban, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Gala Premiilor PNL, menită să marcheze meritele unor personalităţi ale vieţii gălăţene, se va desfăşura pe 15 mai, ora 18,00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Crin Antonescu, în turneu electoral în şase comune din judeţul Galaţi

Preşedintele PNL Crin Antonescu şi prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, împreună cu candidaţii la europarlamentare Adina Vălean, Ramona Mănescu, Norica Nicolai şi Magor Csibi, se află într-un turneu electoral în şase comune din judeţul Galaţi, transmite corespondentul Informaţi.ro (AMOS News). În prima parte a zilei, liderii PNL au efectuat o vizită în şase comune liberale: Şendreni, Costache Negri, Cuza Vodă, Braniştea, Suhurlui şi Pechea.

Preşedintele PNL Crin Antonescu şi prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, participa, începând cu orele 18.00, la tradiţionalele Gale a Premiilor PNL Galaţi, menite să marcheze meritele unor personalităţi ale vieţii gălăţene. În cadrul evenimentului vor fi prezentaţi şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare.

Link to comment
Share on other sites

Crin Antonescu: Pe mine Ionel Brătianu mă face prostănac, nu Ion Iliescu

Crin Antonescu a declarat vineri, la Galaţi, că PNL nu este un patid mic şi că, în timp ce Mircea Geoană "se gândeşte dacă este sau nu la înălţimea domnului Iliescu", liberalii se gândesc dacă sunt la înălţimea lui Ion Brătianu, adăugând că pe el Ionel Brătianu îl face "prostănac", nu Ion Iliescu. "Mie nu mi-e frică de faptul că partidul meu ar fi mic. E cel mai mare. Mie nu mi-e frică de trecutul meu, nu mi-e frică de trecutul dumneavoastră şi sunt mândru de trecutul partidului nostru. Mie nu mi-e frică de faptul că ei au mai mulţi bani. Nu mi-e frică de faptul că domnul Băsescu are în Parlament majoritate, are Guvern, are Preşedinţie, are servicii, are DNA, are nişte intelectuali. Nu mi-e frică de faptul că domnul Geoană are bani, are televiziuni, are lăudători, are mustrători. Nu mi-e frică nici de faptul că vreunul dintre ei ar putea fi mai puternic decât mine şi mai puternic decât noi", a declarat Crin Antonescu vineri, în faţa a peste 500 de liberali gălăţeni sosiţi la Gala Premiilor PNL. "Noi nu avem, prin faptul că suntem membrii acestui partid, un merit în sine. Noi nu suntem prin asta mai buni sau mai răi decât ei. Dar şansa şi povara noastră este că, în vreme ce domnul Geoană se gândeşte mereu dacă este sau nu la înălţimea domnului Iliescu, eu şi noi toţi trebuie să ne gândim dacă suntem la înălţimea lui Ion Brătianu, la înălţimea oamenilor care au înfăptuit România, la înălţimea oamenilor care au murit pe front pentru România sau în închisorile comuniste pentru România şi pentru demnitatea românească. Pe mine Ionel Brătianu mă face prostănac, nu Ion Iliescu", a continuat liderul PNL, în aplauzele sălii.

Crin Antonescu a vorbit apoi despre consecvenţa cu care PNL a rămas ataşat valorilor sale originare, prezentându-le ca pe un atu în faţa valorilor care le asigură adversarilor săi, Traian Băsescu şi Mircea Geoană, un confort vremelnic. "Noi nu putem fi mulţumiţi să fim mai buni, mai cinstiţi, mai competenţi decât feseniştii, fie că sunt pesedişti, fie că sunt pedelişti. Noi trebuie să ne raportăm mereu şi mereu să fim exigenţi la ceea ce înseamnă istoria Partidului Naţional Liberal şi a înaintaşilor noştri. Este un partid - domnule Băsescu, domnule Geoană, domnilor care credeţi că acesta este un partid mai mic - e un partid care are doar 100 şi ceva de ani, e un partid care n-a schimbat niciodată nicio literă din numele său, nu şi-a adăugat consoane, nu şi-a pus paranteze, nu şi-a schimbat doctrina într-o noapte, nu a schimbat internaţionala populară cu internaţionala socialistă cu dreapta peste noapte, e un partid care, la putere sau în opoziţie, a spus ceva mereu în România şi a făcut ceva mereu în România", a mai afirmat Antonescu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Candidati la europarlamentare au facut propaganda electorala in scoli

In campania pentru europarlamentare, partidele politice au folosit elevii pe post de sustinatori electorali. Desi, prin lege, propaganda politica in unitatile de invatamant este interzisa, liderii politici si, in special, cadrele didactice si conducerile scolilor au incalcat cu buna-stiinta aceasta prevedere legala. Mai mult, ca sa participe la astfel de evenimente, elevii au primit insemnele partidelor si au fost nevoiti sa lipseasca de la ore. Asa s-a intamplat la Scoala Generala cu clasele I-VIII din comuna Suhurlui, judetul Galati, unde o invatatoare impreuna cu toti elevii au facut, timp de doua ore, onorurile de primire a liberalilor Crin Antonescu si Adina Valean. “Dupa informatiile noastre, actiunea s-a desfasurat in afara orelor de clasa. Invatatoarea, care a organizat primirea liderilor de partid acum trei saptamani, a facut-o fara stiinta noastra. Inspectoratul Scolar Judetean Galati nu a dat nici o aprobare in acest sens. Noi nu am fost de acord cu asemenea activitati, drept care, aflandu-se la prima abatere, invatatoarea respectiva va fi sanctionata, potrivit legii, cu mustrare”, ne-a declarat Nicoleta Cranganu, inspector general de romana si purtatorul de cuvant al ISJ Galati.

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... scoli.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.