Jump to content

Fără viză în Israel


dcp100168

Recommended Posts

Fără viză în Israel

Ambasada Statului Israel la Bucureşti informează că decizia Ministerului israelian de Interne de a anula vizele pentru cetăţenii români care călătoresc în Israel în scopuri turistice (pentru o perioada de maximum 90 de zile) va intra în vigoare la 1 martie. Celelalte tipuri de vize (muncă, studii, etc) rămân valabile. Decizia a fost luată după ce România a aderat la Uniunea Europeană, ai cărei cetăţeni nu au nevoie de viză pentru a vizita Israelul.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

MAE reaminteşte condiţiile de călătorie în Israel

Ministerul român al Afacerilor Externe reaminteşte că de la 1 martie a intrat în vigoare regimul de călătorii fără vize pentru cetăţenii români care se deplasează în scop turistic pe teritoriul Statului Israel. "Cetăţenii români care doresc să intre pe teritoriul statului Israel în alte scopuri sau cu intenţia de a rămâne pentru o perioadă mai îndelungată de 90 de zile trebuie să obţină în continuare vizele corespunzătoare de la misiunile diplomatice şi oficiile consulare israeliene", precizează MAE. Ministerul de Externe precizează că, potrivit Ambasadei israeliene la Bucureşti, patru categorii de cetăţeni români vor trebui să contacteze autorităţile israeliene înainte de a pleca în călătorie: persoanele care au lucrat în Israel, persoanele care au fost expulzate din acest stat, persoanele care au locuit ilegal acolo şi persoanele care doresc să viziteze un cetăţean român din Israel. Instituţiile care pot oferi informaţii suplimentare sunt Ambasada Statului Israel la Bucureşti, MAE israelian şi Ministerul de Interne israelian.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.