Jump to content

I-a rupt maxilarul unui copil de 9 ani


dcp100168

Recommended Posts

I-a rupt maxilarul unui copil de 9 ani pentru ca i s-a parut ca l-a injurat

Isprava ii apartine unui tanar din Galati, care la 22 de ani, s-a gandit sa-si masoare puterile cu un pusti. Plin de sange, copilul s-a intors acasa, iar parintii l-au dus la spital. Politistii il cauta acum pe agresor. Copilul sustine ca tanarul de 22 de ani a iesit cu bicicleta dintr-o curte si a fost la un pas sa-l loveasca. De frica a tipat, moment in care individul s-a enervate la culme. A coborat de pe bicicleta si a inceput sa-l loveasca cu pumnii si picioare. Baiatul a reusit sa fuga si s-a dus glont la parinti. Ajuns la spital, a fost internat de urgenta, cu maxilarul rupt, spun medicii. Parintii au depus o plangere impotriva batausului, care nu mai este de gasit acum. Politistii l-au identificat pe tanar, dar vineri, cand i-au batut la usa, nu le-a raspuns nimeni. Daca va fi prins, el risca sa se aleaga cu dosar penal pentru vatamare corporala.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... jurat.html

Copil de 10 ani mutilat de un vecin

Un băiat din Barboşi a trecut prin cea mai grea zi din viaţa lui chiar ieri, când a şi împlinit 10 ani. Copilul a suferit o complicată operaţie prin care, ore în şir, medicii s-au chinuit să îi prindă la loc maxilarele rupte de un vecin de 22 de ani, care l-a atacat pe stradă. Atacatorul a fugit de acasă, iar copilul a suferit un şoc psihic. El va avea o vreme probleme de vorbire şi masticaţie. Daniel, băiatul care de-abia ieri a împlinit 10 ani, a fost operat tot ieri, la prima oră, de o echipă complexă de chirurgi de la Spitalul de Urgenţă. Medicii au reuşit deocamdată să îi refacă legăturile dintre maxilare şi restul osaturii feţei. Băiatul a ajuns în această situaţie traumatizantă după ce un vecin de-al său i-a rupt fălcile, la propriu. "A venit de la şcoală şi a ieşit să se plimbe cu bicicleta pe stradă. Acolo, vecinul ăsta, noi îl ştim de Gigi, s-a luat de el. I-a dat cu pumnii numai în gură. Cică băiatul i-a vorbit urât. Au sărit alţi oameni de pe stradă şi l-au scos din mâinile lui. Era numai sânge la gură când mi l-au adus", povesteşte Adriana Ciortan, mama copilului. Copilul a fost operat, sub anestezie generală, timp de mai multe ore, medicii reuşind deocamdată să refacă maxilarele. "I-au prins cu sârmă specială chirurgicală falca de sus şi pe cea de jos. Acum să sperăm că s-au fixat "dinte peste dinte" şi se va reface în totalitate", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă, dr. Nicolae Bacalbaşa. Însă băiatul a suferit şi un şoc psihic după ceea ce a îndurat şi izbucneşte în lacrimi chiar şi numai dacă i te adresezi. În plus, există încă riscul ca mica victimă să aibă o perioadă tulburări de vorbire sau dificultăţi la mestecat.

Poliţiştii l-au identificat pe agresor. Este vorba de Iulian Codrescu în vârstă de 22 de ani. Acesta a dispărut de acasă după ce a realizat ce i-a făcut copilului familiei vecine. Din ce spun martorii, se pare însă că băiatul agresat nici măcar nu i-a vorbit urât vecinului său mai mare, însă acestuia i s-a părut că e insultat. "Copilul a fost lovit cu pumnii peste faţă, având nevoie de internare şi intervenţie chirurgicală. Agresorul este identificat şi după ce părinţii copilului vor aduce certificatul medico-legal şi plângerea scrisă, poliţiştii îl vor audia. Pe baza acestor date suplimentare se va face şi încadrarea juridică a faptei, în funcţie de care se vor stabili şi măsurile ce urmează a fi luate împotriva autorului", a precizat scms. Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.