dcp100168 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 E oficial: Crin Antonescu este candidatul PNL la presedintieCandidatura lui Crin Antonescu la preşedinţie a fost validată astăzi în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL de la Braşov. Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte al PNL, a anunţat astăzi că Antonescu a primit votul de încredere al partidului. Cu 175 de voturi pentru şi trei împotrivă, Crin Antonescu a fost ales candidat al PNL în cursa pentru alegerile prezidenţiale. http://www.realitatea.net/crin-antonesc ... 13871.html
dcp100168 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Antonescu s-a lansat cu Beautiful Day: TVA redus la 15% si cota unica de 10%Fara baloane, confettii, artificii sau alte accesorii electorale, candidatul PNL pentru prezidentiale, Crin Antonescu si-a lansat, luni, proiectul politic pentru Romania. In programul politic intitulat "Este in puterea noastra sa schimbam puterea lor", Antonescu promite romanilor ca masuri pentru iesire din criza scaderea cotei unice de impozitare la 10%, scaderea TVA la 15%, scaderea contributiilor sociale cu pana la 50%, reduceri intre 5 si 10% pentru plata la termen a impozitelor.http://www.hotnews.ro/stiri-politic-595 ... ica-10.htmCam multe promisiuni care nu intră în atribuţiile prezidenţiale :?
riaji Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Niciuna dintre promisiuni nu intra in atributiile executive ale presedintelui. Si chiar daca ar avea si Parlamentul majoritar PNL, tot nu ar putea lua, cumulate, masurile respective, mai ales in situatia de fata.
AndreiM Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Nu intra in atributiile lui e adevarat..dar presedintele are o influenta foarte mare asupra.. stim noi cui. George.. daca o luam care e cel mai mincinos.. Am o intrebare... cu cat esti platit sa-l pupi pe Basescu? un chior nenorocit . Nu zic ca psd sau pnl ar fi mai buni.. dar daca nu incerci si altceva nu ai de unde sa faci o diferenta... era bine sa fi iesit un independent ceva... dar sunt interese prea mari si noi prea mici dupa cum zicea Ayiana... si George mai am o intrebare... daca mama ta iti spune ca e bun Basescu spui si tu ca e bun? Fara sa judeci?da-mi un motiv pentru care l-ai votat pe basescu... motivul pentru care eu l-am votat pe antonescu nu este pentru ca-l sustin, ci pentru ca nu am vrut sa iasa basescu... deci care ar fi motivul? Doar ca asa ti-a zis familia ?
George Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 nu m-a influentat absolut nimeni si nu ma plateste nimeni. motivul vad ca cei din parlament fac atata campanie anti-basescu. Ei au fost de la inceput impotriva lui. Asta ma determina sa il sustin pe Basescu. Hai mai bine sa nu mai discutam pe tema asta ca daca ma superi fac si eu ca Rami sa nu mai vin la intalniri. O sa vedeti ca daca iese mincinosul de geoana tara se va duce la vale mult mai repede.
AndreiM Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Păi ne luam jucăriile și plecăm? argumenteaza așa cum au făcut toți de până acum, Mikka, Gamet, Toto, Gabbiano etc. Nu vreau să te supăr George. Vreau doar să înțeleg cum trăiești tu mai bine votându-l pe Băsescu... Căci eu am altă variantă.. Trăim cum am votat acum vreo 4 ani
George Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nu prea stiu ce sa zic dar eu cred ca este o idee buna un parlament unicameral cu 300 de persoane cum au mai multe tari din UE. Daca iese Geoana sa vezi ce repede va arunca referendumul la cosul de gunoi. Va fi prima lui grija.
AndreiM Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 să sperăm că prima grijă a lui Geoană este aia de a se achita față de cei care vin în țară
fiona Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nu prea stiu ce sa zic dar eu cred ca este o idee buna un parlament unicameral cu 300 de persoane cum au mai multe tari din UE. Daca iese Geoana sa vezi ce repede va arunca referendumul la cosul de gunoi. Va fi prima lui grija.Te intreb ceva si sper sa nu te superi...Stii care sunt diferentele dintre cele doua forme ale puterii legislative?sau ce avantaje si dezavantaje are fiecare?Sau pur si simplu crezi ca-i mai bine cu Parlament unicameral pentru ca asa spune Basescu?Eu cred ca o sa se tina cont de referendum indiferent cine o sa iasa presedinte.Din cate imi amintesc Geoana a votat si pentru reducerea numarului de parlamentari.(cel putin asa a spus el..nu stiu insa daca e adevarat sau e doar o incercare de a manipula alegatorii).In cazul in care e adevarat atunci si Geoana doreste reducerea numarului de parlamentari dar numai Basescu s-a folosit de acest lucru pentru a castiga.
riaji Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Indiferent cine va fi presedinte, la urmatoarele alegeri locale se vor alege parlamentarii pentru o singura camera, si in numar maxim de 300.
Gabbiano Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 cica universul si prostia sunt incomensurabile cu universul cica s-a reusit cu masuratu'....mai oameni buni ma minunez ce logica au unii. hai sa le luam pe rand 1votez cu base ca este impotriva politicienilor....asta da declaratie inteligenta....da base ce dracu face de 20 de ani? este asa de corect si lupta cu clasa politica da este putred de bogat in conditiile in care in tot timpul asta teoretic nu a castigat decat din politica.cum naiba nu vedeti ce mincinos ordinar si demagog este? hai sa facem un pic de lumina: referendumul nu a fost decat demagogie pura pentru ca intentia lui nu a fost nici o secunda sa loveasca in clasa politica.intentia chiorului a fost sa marjeze pe mit vechi romanesc.al lui voda al bun si viteaz care taie capul la boierii lacomi si vanzatori de neam.porcaria asta inventata de comunisti care este atat de inradacinata in mentalitatea colectiva.de fapt cu apelul la referendum base marjeaza pe cele mai josnice sentimente pe care unii dintre noi nu reusesc sa si le tina sub control.sa revenim:referendumul nu a fost decat pierdere de timp si bani pentru ca nu exista nici o sansa sa vedeti parlament unicameral sau sa se reduca numarul parlamentarilor in urma acestui referendul.am curaj sa pun pariu cu oricine. 2 aud la altul: votez cu base sa lovesc in iliescu ca asta a vandut tara si a chemat minerii.ok. daca ai memoria scurta poate fi un bun punct de vedere.da oare cand psd-ul vindea tara base in care partid era? cand se vindea flota base nu era coleg de partid cu ilici? e drept ca iliescu a chemat minerii si le-a multumit dar cine naiba a suplimentat numarul de trenuri ca sobolanii aia sa ajunga la bucuresti? 3 declaratia votez cu base pentru ca lupta impotriva coruptiei este atat de stupida ca nu am ce sa comentez pe marginea ei.oricum cine este atat de imbecil sa creada asa ceva....degeaba ma obosesc sa scriu ceva la punctul asta ca persoana respectiva oricum nu ar intelege nimic 4 sintagma celebra din 2004 lupta cu sistemul ticalosit...am mai postat undeva pe aici.asta cred ca este singurul obiectiv indeplinit in astia 5 ani.nu mai are nici un sistem ticalosit cu care sa lupte ca l-a inghitit ca pelicanul aproape pe tot...si mischie si iacubov si sechelariu sunt acum la pdl iar cu oprea...la cat de independent este...sa fim seriosi mai sunt si altele ca acum nu-mi aduca aminte? daca avem capete portocalii pe aici ii rog sa posteze motivele ptr care ei voteaza cu chiorul asta sa incerc sa gasesc unul care sa stea in picioare. aaaaa si inca ceva.mai george tu chiar ei de bun tot ce auzi ca-ti spune chiorul asta?ma dezmagesti rau.cica nu prea te pricepi da daca zice base...inseamna ca e de bine.... apropo de referendum: am refuzat sa iau buletinele de vot ptr referendum.si acum am sa va explic gestul meu: in principiu sunt de acord cu reducerea numarului de parlamentari dar nu pot sa fiu de acord cu astia 300 stabiliti arbitrar de base.de ce 300? de ce nu 174 sau 397 sau 121? de ce trebuie sa stabilesc ceva atat de important ptr mine si copilul meu fara nici un fel de dezbatere publica? ca asa i s-a sculat jerpelitului asta de base? sa fim seriosi....in ceea ce priveste sistem unicameral sau bicameral....consider ca sistemul bicameral este mult mai bun pentru tara noastra.acum am sa va spun de ce am refuzat sa iau biletele de vot.ca referendumul sa fie valid trebuia votat de peste 50% din persoanele cu drept de vot.adica cei care au votat impotriva mai bine refuzau sa voteze ptr ca numai exista nici un referendum.daca votezi tocmai il validezi.si sa speri ca cei care voteaza impotriva sunt mai multi decat aia cu creierul spalat de base....este utopie curata.exact ce spuneam de chestia aia incomensurabila
George Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Gabbiano spunea in ziare ca se va tine cont de referendu. Vom vedea parlament unicameral peste 4 ani. Dar pentru asta mai e necesar sa elaboreze o lege sa fie discutata in parlament si apoi un nou referendum in care noi poporul trebuie sa aprobam varianta de constitutie pe care o propune el in urma discutiei cu parlamentarii. Cica este o procedura anevoioasa si va dura 4 ani. Doar stii ca la noi lucrurile bune de obicei se lasa asteptate. Noi avem viteza melcului din cauza birocratiei. Si nu am zis ca Base e impotriva politicienilor. Am zis ca ei sunt impotriva lui Base ca se simt amenintati ca isi pierd fotoliile caldute si salariile babane.
Gabbiano Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 tocmai ti-ai dat raspunsul singur...trebuie schimbata legea,mai trebuie un referendum,etc....exact ce am spus si eu.lucru facut fara finalitate doar pentru imaginea chiorului.cat despre o noua structura peste 4 ani....vrei sa punem pariu?cat despre faptul ca traianel lupta impotriva salariilor babane...tre sa fii cel putin naiv sa votezi cu tembelul asta care lupta impotriva salariilor babane dar papa banutii furati de nutzi udrea. adica cam ce economie se face prin reducerea salariilor babane in 4-5 fura nutzi in 2-3 zile. adica despre ce vorbim? din ce bani crezi ca-si face traianel campanie electorala? ai idee cam ce suma a cheltuit?analfabeta aia de fii-sa cu ce bani crezi ca a ajuns europarlamentara? traianel lupta impotriva coruptilor din politica dar refuza sa paraseasca casa de protocol.mi-e mult prea lene sa scriu despre toate cazurile de abuz si coruptie in care este implicat basescu.nu merita sa consum atata energie pentru un votant portocaliu.adica pentru lucruri atat de evidente....daca cineva este votant portocaliu....oricum nu ar intelege.
Gabbiano Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 hai mai ca este usor.am gasit destinatia banilor sifonati de nutzi si ritzi.adevarul este ca au fost investiti cu cap.jos palaria base.hai sa va dau o mostra de campanie electorala platita binenteles din taxele si impozitele noastre. astea de la vreme de criza.savurati: http://www.youtube.com/watch?v=mXe4f0dExRM hai cocalarii pentru romania.....votati portocaliu la indemnul baragladinei sau va luati un cap in gura de la mondialul .....hai mai ca ne meritam soarta.george esti fericit ca esti de aceaisi parte a baricadei cu astia?
George Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dar din ce bani vrei sa isi faca astia campanie electorala? toti sunt la fel. Toti isi fac campanie electorala din banii publici. Ca altundeva nu au de unde. Poate ca asa si trebuie. Pacat ca nu scrie pe nicaieri.
Recommended Posts