Jump to content

O fetiţă de opt ani a sărit de la etajul trei

Recommended Posts

Posted

O fetiţă de opt ani a sărit de la etajul trei, pentru a face o demonstraţie de gimnastică

O fetiţă de opt ani din Galaţi, care profesează gimnastica de performanţă, s-a aruncat, luni, în gol, de la etajul trei al blocului în care locuia, după ce a făcut o acrobaţie pe balcon. Deşi a căzut în gol de la 10 metri înălţime, minora nu s-a ales nici măcar cu un cucui, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Fetiţa se afla în grija bunicii, după ce părinţii au plecat la muncă în Italia. Luni, bătrâna a plecat în vizită la nişte rude, iar minora a rămas cu un unchi, care a încuiat-o în casă. “Fetiţa ar fi vrut să iasă la joacă cu ceilalţi copii, dar nu avea cheie. Prin urmare, şi-a aruncat păpuşile de la balcon şi apoi a sărit şi ea pentru a face o demonstraţie de gimnastică”, ne-a povestit un vecin al micuţei. “După investigaţiile la care a fost supusă fetiţa a reieşit că într-adevăr nu are nicio leziune. Este o adevărată minune. Chiar dacă totul s-a terminat cu bine asta nu înseamnă că poliţiştii nu cercetează cazul, unchiul riscând să fie acuzat de neglijenţă”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, doctor Nicolae Bacalbaşa. De asemenea, şi asistenţii sociali de la Protecţia Copilului s-au sesizat, urmând să ancheteze acest caz. “Am trimis o echipă la faţa locului pentru a afla mai multe amănunte. Noi facem ancheta noastră paralelă cu aceea a poliţiei, însă nu vom lua nicio măsură până nu vom audia şi părinţii, care se întorc mâine în ţară”, a afirmat Manon Cristoloveanu, director DGASPC, Galaţi.

Posted

Ei na! Să mai faci copchii ... iote ce-ţi fac ... :mrgreen:

Cred că puştoaica a vrut să se lanseze către craca unui copac din apropiere, ca apoi să coboare ...

Posted

Am vazut si eu reportajul despre tanara acrobata din Galati. Din pacate, in preajma era si fii-mea. Se intreba daca este posibil asa ceva si daca se antreneaza ar putea sa ajunga la asemenea performante :(

Bine ca macar copila respectiva n-a patit nimic. Poate ca in felul acesta multi parinti o sa inteleaga ca un copil inseamna si responsabilitate si ca daca ii incuie in casa nu inseamna ca au rezolvat o problema.

Posted

Relu, copila nu avea nicio vina! vorbim de creierasul unui sufletel de 8 ani, ce a fost lasat singur si incuiat in casa, mult prea multe ore, de catre unchiul cel tatuat plecat in vizita la un prieten....Bunica, cel putin din ce am vazut azi la televizor, murise de ceva timp; asa se explica faptul ca fetita a ajuns sa fie crescuta de unchiul cel ochios, frumusel si la bustul gol :evil:

Ah, ce parinti...

Posted

Am văzut azi, în Click!, un articol pe tema asta. Era şi o poză cu blocul. Copacii aveau vârful pe undeva pe la etajul al doilea... Chiar nu înţeleg, ce-a fost în capul ei?

Posted

Legumix daca mie mi-ai sugerat ca as fi pierdut finalul...te asigur ca n-am facut-o.

Eu am tras o concluzie doar. Iar parintii chiar daca-s in partea cealalta de lume tot trebuie sa aiba responsabilitati fata de copiii lor. Sa fie cu ochii in n'shpe atunci cand lasa un copil in grija cuiva=bunic/matusa/unchi/enibadi .

pies: mie-mi plac si povestile cu parinti-ingeri.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.