Jump to content

Oţelul - Unirea Urziceni 0-2

Recommended Posts

Posted

Oţelul, niciun eşec acasă cu Urziceniul

Meciul de duminică, dintre formaţia pregătită de Petre Grigoraş şi Unirea Urziceni - o grupare angrenată în lupta pentru câştigarea campionatului - pare la discreţia formaţiei roş-alb-albastre. Asta spune însă doar statistica! În cele două jocuri disputate la Galaţi, echipa ialomiţeană (al cărei manager general este Mihai Stoica) a fost învinsă la limită: 3-2. De fiecare dată, golul victoriei gălăţene a fost marcat în ultimele minute. Pe 23 februarie 2007 puncta decisiv Gabriel Paraschiv, iar pe 11 august, în acelaşi an, marca pentru trei puncte Janos Szekely.

http://www.viata-libera.ro/articol-Otel ... iul_2.html

Oţelul şi Gaz Metan vor arbitri străini

Oţelul Galaţi a cerut ieri brigadă de arbitri străini la meciul din etapa viitoare, de pe teren propriu, cu Unirea Urziceni. „În ultimele patru etape, cu CFR, Steaua, Dinamo şi Timişoara, nici măcar cu un aut nu s-a greşit în favoarea noastră”, s-a plâns Marius Stan, preşedinte la Oţelul. Supăraţi şi ei, cei de la Gaz Metan au solicitat arbitri străini la meciul din deplasare, cu Poli Iaşi.

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... i-straini/

Posted

Brigadă de arbitri din Rusia la meciul Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni

Meciul dintre echipele Oţelul Galaţi şi Unirea Urziceni, care va avea loc duminică, de la ora 17.00, în etapa a XXXI-a a Ligii I, va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, avându-l la centru pe Iuri Baskakov. Baskakov va fi ajutat de compatrioţii săi Tihon Kalugin şi Anton Averianov.

Posted

Petre Grigoraş s-ar mulţumi cu un punct în meciul cu Unirea Urziceni

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că s-ar mulţumi cu un punct în meciul cu Unirea Urziceni, programat duminică, în etapa a XXXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am mai spus-o şi o repet, Unirea Urziceni cred că este cea mai completă şi constantă echipă din campionat. Chiar mi-aş dori să câştige campionatul, dar după ce vom scoate noi un rezultat bun în compania lor. Chiar dacă nu sunt adeptul jumătăţilor de măsură, spun că un egal m-ar mulţumi. Avem mare nevoie de puncte pentru că suntem într-o situaţie dificilă. Nu mă încălzeşte acum cu nimic faptul că în ultimele meciuri am fost poate, ca joc, egali cu Dinamo sau FC Timişoara, atât timp cât nu ne-am ales cu niciun punct. Acum mi-aş dori ca Unirea să joace senzaţional, iar noi să câştigăm cu şansă. Avem de partea noastră tradiţia, i-am bătut mereu pe teren propriu”, a declarat Petre Grigoraş. Antrenorul Oţelului are din nou probleme în alcătuirea echipei, mulţi fotbalişti fiind accidentaţi. "La antrenamentul de miercuri au doar 14 jucători valizi dintre care 6 erau de la echipa a doua”, a spus Grigoraş.

Tehnicianul nu poate conta în meciul cu Unirea Urziceni pe accidentaţii: Cojoc, Viglianti, Vitaic, Gârleanu. Râpă va lispi deoarece este convocat la lotul naţional de juniori, iar Paraschiv, Giurgiu, Gado, Ibeh şi Pena sunt incerţi, din cauza problemelor medicale.

Partida Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni este programată duminică, de la ora 17.00.

Posted

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni, care se va disputa duminică, de la ora 17.00, pe stadionul "Oţelul", contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev - 2. Cârjă, 31. Jelev, 16. Sârghi, 14. S.Ilie - 6. Iorga, 5. Bourceanu, 18. Costin, 23. Sălăgeanu - 27. Pena, 7. Elek. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 22. Abraham, 11. Gado, 17. Tănasă, 29. Giurgiu, 15. Ibeh, 30. Paraschiv, 8. Tismănaru. Absenţi: Cojoc, Hurdubei, Viglianti, Vitaic, Gârleanu (accidentaţi), Râpă (convocat la lotul naţional).

Unirea Urziceni, echipa probabilă: 1. Arlauskis - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 19. Brandan - 9. Varga, 3. R. Gomez, 25. Pădureţu, 32. I. Apostol - 7. Bilaşco, 14. Rusescu. Antrenor: Dan Petrescu. Rezerve: 77. Grigore, 30. S. Frunză, 8. T. Bălan, 15. Dănălache, 11. Onofraş, 5. Todoran, 10. Pădureţu.

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni, duminică, ora 17.00, Gsp TV

Arbitri: Yuri Baskakov - Tikon Kalugin, Anton Averianov (toţi Rusia) - Daniel Deca. Observatori: Alexandru Popescu, Aron Huzu.

Palmares: 5 2 1 2 7-8. Acasă: 2 2 0 0 6-4

Primul meci: 0-1 la Urziceni, în data de 11 august 2006.

Ultimul meci jucat la Galaţi: 3-2, la 11 august 2007.

În tur: 1-3.

Posted

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 0-2

Formaţia Unirea Urziceni s-a impus, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0) în faţa echipei Oţelul Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Golurile au fost marcate de Varga, în minutul 66, şi Onofraş, în minutul '90+1.

0-1: Dacian Varga a şutat din marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, direct în vinclul porţii lui Kolev.

0-2: Onofraş a profitat de o nesincronizare între fundaşii echipei Oţelul Galaţi, l-a driblat pe portarul Kolev, ieşit la aproximativ 30 de metri, şi a înscris în poarta goală.

În minutul 79, arbitrul Iuri Baskakov i-a acordat al doilea cartonaş galben şi, implicit pe cel roşu, fundaşului dreapta de la Oţelul, Marian Cârjă.

La faza de la al doilea gol, portarul echipei Oţelul Galaţi, Stoian Kolev, s-a accidentat şi nu a mai putut continua meciul. Cum antrenorul Petre Grigoraş efectuase toate cele trei schimbări, Kolev a fost înlocuit în poartă de Gabriel Paraschiv.

Oţelul: 12. Kolev - 2. Cârjă, 16. Sârghi, 31. Jelev, 14. S. Ilie (30. Paraschiv '70) - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu (11. Gado '73) - 6. L. Iorga, 15. Ibeh, 23. Sălăgeanu - 7. Elek (27. Pena '46). Antrenor: Petre Grigoraş.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 23. Bordeanu, 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 19. Brandan - 9. Varga, 3. R. Gomez, 30. S. Frunză (25. Pădureţu '88), 32. I. Apostol - 14. Rusescu (8. T. Bălan '61), 7. Bilaşco (11. Onofraş '81). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: S. Ilie '36, Cârjă '75, '79, Sălăgean 90+4 / Bilaşco '77. Cartonaş roşu: Cârjă '79

Arbitri: Iuri Baskakov (centru) - Tihon Kalugin, Anton Averianov (asistenţi) - toţi din Rusia - Daniel Decă (rezervă). Observatori: Aron Huzu, Alexandru Popescu.

La partidă au asistat aproximativ 6000 de spectatori.

Posted

Petre Grigoraş: "E un rezultat ruşinos! Mi-e frică de retrogradare!"

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a catalogat rezultatul echipei sale din meciul cu Unirea Urziceni, scor 0-2, ca fiind unul foarte ruşinos. Tehnicianul se teme acum pentru soarta oţelarilor şi spune că pericolul retrogradării îi paşte serios. "În primul rând, vreau să-mi cer scuze spectatorilor pentru rezultat si pentru atitudinea de azi. Unirea e o echipă mai matură şi mai puternică, şi a pus o presiune mai mare pe noi. Rezultatul e ruşinos. Am greşit când am avut încredere în posibilităţile anumitor jucători. În ultimul sfert de oră, jocul a semănat cu un fel de 'şoarecele şi pisica'. Important e să nu retrogradăm... ăsta ar fi cel mai ruşinos rezultat al meu", a spus Petre Grigoraş la conferinţa de presă.

Iulian Apostol: "Îmi pare rău pentru Galaţi"

Jucătorul Unirii, Iulian Apostol, a declarat că, deşi nu se află în tabăra pierzătorilor, îi pare rău pentru înfrângerea Oţelului, dar mai ales pentru Petre Grigoraş. "Îmi pare rău pentru Galaţi şi pentru Grigoraş, pentru că e un om care m-a ajutat mult în carieră. Victoria asta ne menţine în lupta pentru titlu şi sunt bucuros că de trei ani avem numai rezultate obţinute pe teren", a precizat Apostol.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... re-4397327

Dan Petrescu: "Am obţinut o victorie mare!"

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a mărturisit că bucuria în vestiarul echipei sale a fost enormă după succesul obţinut la Galaţi (2-0). "A fost bucurie mare în vestiar şi mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Va fi greu în continuare, dar am obţinut o victoie mare la Galaţi, în faţa unei echipe tinere, care jucase la Timişoara foarte bine. Nici căldura mare nu a contribuit la ritmul partidei, care a fost unul slab. Am avut ocazii mari şi am avut noroc că am reuşit să deschidem scorul imediat după pauză. Era cît pe aci să fim egalaţi la ocazia lui Paraschiv, am greşit că nu am închis jocul", a declarat "Bursucul" la conferinţa de presă.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/fotb ... -mare.html

Posted
Petre Grigoraş s-ar mulţumi cu un punct în meciul cu Unirea Urziceni

Avem de partea noastră tradiţia, i-am bătut mereu pe teren propriu”, a declarat Petre Grigoraş.

S-a urzicat Grigoras...cei de la Urziceni nu sunt traditionalisti :lol:

Posted

Cinci dosare penale la Oţelul - Urziceni

Cinci fani ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi de forţele de ordine cu fumigene la meciul disputat duminică de formaţia favorită, pe teren propriu, cu Unirea Urziceni, scor 1-2. „Celor cinci li s-au întocmit dosare pentru introducerea, deţinerea sau folosirea în incinta arenei sportive a obiectelor artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice”, se menţionează în comunicatul dat de Ministerul de Interne.

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... -Urziceni/

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.