dcp100168 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 SuicidIn noaptea de 10/11.05.2009, numitul C. Iulian de 29 ani, din comuna Bălăşeşti, s-a spânzurat cu o sârmă de un pom în curtea casei sale. In buzunarul decedatului s-a găsit un bilet în care scria că s-a spânzurat din cauza soţiei sale care a plecat de acasă cu un alt bărbat. Cecetările sunt continuate de poliţiştii din comună pentru eliminarea oricăror suspiciuni cu privire la cauza decesului.http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2138Si-a pus capat zilelor de teama ca este inselat de nevastaBarbatul, din Galati, se intorsese de o luna in tara si era convins ca sotia l-a inselat cat timp a fost plecat la munca pe meleaguri straine. S-a innegrit de suparare cand femeia l-ar fi anuntat, acum cateva zile, ca este insarcinata din nou, in trei saptamani. S-au certat apoi, povesteste sotia, care a hotarat sa il paraseasca. Omul, chinuit de remuscari i-a cerut iertare, dar cand femeia nu a vrut cu niciun chip sa se intoarca acasa si-a luat zielele. Politistii au inceput o ancheta, insa exclud ca omul sa fi fost ucis. Cei doi mai aveau impreuna trei copii.http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... vasta.html
catilina22003 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 As zice D-zeu sa-l ierte....dar deja sufletul fix in Gheena-i asezat
dcp100168 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Un "şomer de Italia" s-a spânzurat pentru că l-a lăsat nevastaŞi-a pus capăt zilelor lăsând un bilet de adio în care explica că a decis să se omoare deoarece l-a părăsit nevasta. Gestul funest a fost făcut de un bărbat de 37 de ani din Bălăşeşti ce se întorsese acum o lună din Italia, rămas fără loc de muncă. Însă femeia se apără, susţinând că i-a fost mereu fidelă acestuia şi că l-a părăsit acum o săptămână din pricina bătăilor pe care le primea.Ghinioanele s-au ţinut lanţ de ceva vreme în viaţa lui Iulian Cotârleţ din Bălăşeşti. Întâi a fost silit să se întoarcă acasă din Italia, unde nu mai avea unde munci. Apoi, acum o săptămână, l-a părăsit nevasta care era şi însărcinată. "O lună are sarcina şi exact de atunci s-a întors el din Italia. Întâi a zis că nu e al lui. Apoi şi-a dat seama că nu e aşa şi nu a mai spus nimic. Numai că a început să bea din ce în ce mai mult şi să mă bată. Acum o săptămână, după ce m-a bătut, a văzut că am primit un mesaj pe mobil şi el bănuia că e de la un bărbat. M-a bătut din nou şi am plecat la tatăl meu. El a mai încercat să mă readucă acasă. Vorbeam despre copii, că avem trei băieţi, de 14, 13 şi 9 ani. Nu a spus niciodată că se omoară iar de dimineaţă mi-au spus vecinii că s-a spânzurat în curte cu o sârmă. Ai lui sunt supăraţi pe mine şi mă acuză, dar eu nu am nicio vină", spunea Amalia Cotârleţ, soţia sinucigaşului.Rudele femeii spun însă că ea a avut viaţă grea cu bărbatul de când s-au luat. "A ajuns de atâtea ori la Poliţie din cauza lui... A şi tăiat-o şi mereu o bătea şi o acuza. Dar nu ne aşteptam să facă asta", spune şi Agripina Iftene, cumnata mortului. Însă se pare că bărbatul nu e la prima încercare de a-şi lua viaţa. "Anul trecut a încercat să se otrăvească cu Furadan. Nu ştiu de ce. Acum spunea de copilul pe care îl aşteptam că nu e al lui. Avea probleme, ce mai...", susţine Vasile Bodea, cumnatul mortului.Cum a rămas singură pe lume, fără niciun venit şi cu trei copii de crescut, Amalia Cotârleţ nu are de gând să mai aducă pe lume şi copilul cu care este acum însărcinată. Poliţiştii au stabilit fără urmă de îndoială că bărbatul s-a sinucis din gelozie.http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3
Recommended Posts