Jump to content

Recommended Posts

Posted

mi se pare absolut normal ca parcarea pe terenul (locul de parcare) apartzinand Primariei, tot utilizatorul de autovehicul sa plateasca o "taxa de parcare"...in acest fel se mai strang nishet banutzi la bugetul local shi , POATE se mai repara niscai strazi ori parcuri publice.

ceea ce mi se pare ABERANT este programul orar impus. orele 08 - 20, inclusiv sambata.

pur shi simplu, zi-lumina, in conditziile in care multzi dintre noi, avem program pana la orele 16-17. pur shi simplu pe langa impozitul pe autoturism, impozitul pe terenul de sub cladire, mai platim inca o taxa, pentru a putea parca in fatza blocului.

am cautat pe internet shi am gasit orashe mai curate shi ingrijite decat galatziul, care au intervale orare de bun-simtz, permitzand cetatzeanului locuitor sa-shi poata parca mashina dupa programul de munca, IN FATZA PROPRIULUI BLOC, fara a mai fi nevoit sa se invarta prin cartier sau sa plateasca zilnic cate 2-3 lei (pana vine ora 20)

Exemple:

Arad - orar 08 - 18 / Sambata 08-14

Ramnicu Valcea - orar 09 - 18

Piteshti - orar 08 - 18

Timishoara (cel mai curat, dupa parerea mea) - 08 - 17

Reshitza - orar 08 - 16

am gasit doar doua administratii asha hulpave shi absurde

Slatina - 08 - 20

Sibiu - 08 - 20, dar cu program redus sambata 08 - 16.

Aceasta prevedere la care ma refere este profund imorala si absolut neconstitutzionala.

Posted

De unde ai copiat textul ăsta? Că abundă de sh şi tz... :mrgreen:

Ok, în timpul săptămânii mai e cum mai e ... dar nici sâmbăta, când mă duc la piaţă, să nu pot sta liniştit, că trebuie să mă întorc să mai plătesc o oră de parcare? Sau vin de la muncă şi ca tot omul, mă mai abat şi pe la piaţă, că trebuie să mai cumpăr ceva. Normal, trebuie să cotizezi :evil:

Pe mine mă oftică locurile de parcare rezervate. Vii într-un loc cu maşina, spaţiu este, dar nu poţi parca din pricina unor T-uri sau de frică să nu te trezeşti cu maşina „agăţată”. :evil:

Posted

dragilor si...dragilor :P

informatiile cu orele sunt luate de pe siteurile/normele metodologice/etc oficiale, are respectivelor orase.

editarea textului, nu-mi apartine...doar ideea. :twisted:

Posted

Ce spui de Braila? Orar L-V 6.30-22.30 S si D 6.30-18 :lol: Daca parchezi in aceste intervale platesti. Sau sunt unele locuri Parcarea interzisa cu acest orar. Daca ai parcat te trezesti ori cu roata blocata ori cu masina saltata.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.