Jump to content

Parcările statului


Legumix

Recommended Posts

mi se pare absolut normal ca parcarea pe terenul (locul de parcare) apartzinand Primariei, tot utilizatorul de autovehicul sa plateasca o "taxa de parcare"...in acest fel se mai strang nishet banutzi la bugetul local shi , POATE se mai repara niscai strazi ori parcuri publice.

ceea ce mi se pare ABERANT este programul orar impus. orele 08 - 20, inclusiv sambata.

pur shi simplu, zi-lumina, in conditziile in care multzi dintre noi, avem program pana la orele 16-17. pur shi simplu pe langa impozitul pe autoturism, impozitul pe terenul de sub cladire, mai platim inca o taxa, pentru a putea parca in fatza blocului.

am cautat pe internet shi am gasit orashe mai curate shi ingrijite decat galatziul, care au intervale orare de bun-simtz, permitzand cetatzeanului locuitor sa-shi poata parca mashina dupa programul de munca, IN FATZA PROPRIULUI BLOC, fara a mai fi nevoit sa se invarta prin cartier sau sa plateasca zilnic cate 2-3 lei (pana vine ora 20)

Exemple:

Arad - orar 08 - 18 / Sambata 08-14

Ramnicu Valcea - orar 09 - 18

Piteshti - orar 08 - 18

Timishoara (cel mai curat, dupa parerea mea) - 08 - 17

Reshitza - orar 08 - 16

am gasit doar doua administratii asha hulpave shi absurde

Slatina - 08 - 20

Sibiu - 08 - 20, dar cu program redus sambata 08 - 16.

Aceasta prevedere la care ma refere este profund imorala si absolut neconstitutzionala.

Link to comment
Share on other sites

De unde ai copiat textul ăsta? Că abundă de sh şi tz... :mrgreen:

Ok, în timpul săptămânii mai e cum mai e ... dar nici sâmbăta, când mă duc la piaţă, să nu pot sta liniştit, că trebuie să mă întorc să mai plătesc o oră de parcare? Sau vin de la muncă şi ca tot omul, mă mai abat şi pe la piaţă, că trebuie să mai cumpăr ceva. Normal, trebuie să cotizezi :evil:

Pe mine mă oftică locurile de parcare rezervate. Vii într-un loc cu maşina, spaţiu este, dar nu poţi parca din pricina unor T-uri sau de frică să nu te trezeşti cu maşina „agăţată”. :evil:

Link to comment
Share on other sites

dragilor si...dragilor :P

informatiile cu orele sunt luate de pe siteurile/normele metodologice/etc oficiale, are respectivelor orase.

editarea textului, nu-mi apartine...doar ideea. :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Ce spui de Braila? Orar L-V 6.30-22.30 S si D 6.30-18 :lol: Daca parchezi in aceste intervale platesti. Sau sunt unele locuri Parcarea interzisa cu acest orar. Daca ai parcat te trezesti ori cu roata blocata ori cu masina saltata.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.