Jump to content

Recommended Posts

Posted

Duminica am avut (neplacuta) surpriza sa vad in curtea din fata bisericii din cartierul in care locuiesc, doua masinute lucitoare, cu capotele de la motoare, usile si portbagajele larg deschise. Intrigat, mi-am pus problema ce se intampla, si-o fi deschis preotul service, sau spalatorie auto? O fi vreo promotie, expozitie cu vanzare ceva...m-as fi programat la un drive-test :lol: . Dar nu e loc de asa ceva... Preotul, afland de starea deplorabila a drumurilor din RO, ca si de emiterea de permise de conducere tuturor analfabetilor, si-a propus sa se alieze cu politia rutiera pentru reducerea numarului de accidente si a decis - in ultima instanta- sa sfinteasca automobilele enoriasilor. :roll:

Ca urmare, se fac urmatoarele operatiuni:

1.sfintire roti (acestia vor raspunde prompt si se vor coaliza pentru scoaterea din impas a soferului impuns de :twisted:aghiuta)

2.sfintire cabina ( aceasta va mirosi numai a agheasma, ferind soferul care a gustat din ,sangele domnului' de fiola cea haina)

3.sfintire porbagaj ( tot ce aduce e placut domnului, ce-l goleste-i cu pacat)

4.sfintire cai putere ( pentru ca, indiferent de jaraticul cu care sunt hraniti, sa traga la unison, fara rateuri si respectand normele de poluare)

Tarifele sunt modice si constau in 2-3 prescuri si o sticla de rubiniu.

In loc de dovada de verificare, sticker si folie de securizare, se ofera o iconita pentru lipit pe airbag, un sirag de matanii de atarnat in jurul schimbatorului de viteze si nenumarate cruciulite cu ventuze de lipit pe parbriz de la retrovizoare in jos.

Atentie! Nu spalati masina 6 luni, aghiasma o fereste de orice pete si prelungeste garantia la caroserie. :d

Posted

Mi se pare ceva bun. După sfinţire, maşina nu va mai fi la cheremul legilor fizicii, divinitatea acordând o derogare. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Posted

Ar trebui totusi reclamati la OPC, fiindca nu au afisata lista de tarife si nu precizeaza daca sfintirea se mentine pana la casare sau pana la schimbarea proprietarului. :roll: ; in caz de ,,necaz'' contravaloarea sfintirii nu se returneaza, pe motiv de lipsa de credinta in...codul rutier. ;)

Nu stiu daca pentru automobilele slujitorilor bisericii si manastirilor se fac discount-uri, inalt-prea-sfintiri, etc. :lol: