Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gălăţenii, pe mess cu viceprimarul Ciumacenco

Viceprimarul social-democrat Nicuşor Ciumacenco va sta de vorbă cu gălăţenii şi prin Yahoo!Messenger. „Oricine doreşte îmi poate scrie la adresa viceprimar_ciumacenco@yahoo.com. Vor primi răspuns, în cel mai scurt timp posibil, toate problemele punctuale prezentate, cu condiţia să conţină şi datele de identificare ale celui care le prezintă. De asemenea, săptămânal voi purta o discuţie de o oră cu oricine vrea acest lucru, pe Yahoo!Messenger. Din păcate, programul încărcat nu îmi permite să stabilesc o dată fixă, astfel încât ziua şi ora audienţelor electronice vor fi postate pe status, în cursul săptămânii respective”, a declarat Ciumacenco.

http://www.viata-libera.ro/articol-Gala ... nco_2.html

Posted

Şi totuşi... Dialog de seara cu viceprimarul...

dcp100168: Cui îi pasă de spaţiile verzi? http://www.galateni.net/forum/viewtopic.php?f=54&t=884

viceprimar_ciumacenco: Noua ne pasa

viceprimar_ciumacenco: eu coordonez partea asta de curatenie, spatii verzi, etc

viceprimar_ciumacenco: si e greu al naibii

dcp100168: pai atunci e simplu, aveti o gramada de ideii si sugestii pe forum

viceprimar_ciumacenco: oamenilor pur si simplu

viceprimar_ciumacenco: nu stiu cuvantul potrivit

viceprimar_ciumacenco: voi urmari

viceprimar_ciumacenco: desi nu ideile sunt problema

viceprimar_ciumacenco: mai degraba

viceprimar_ciumacenco: indiferenta

dcp100168: mentalitatea se poate schimba, desi cam greu, ce-i drept

viceprimar_ciumacenco: stiu, si o vom schimba

dcp100168: "Postby Relu on Wed Mar 19, 2008 12:58 am

Crezi că inspectorii din primării nu văd aşa ceva? Da' nu-i pune nimeni la treabă" ...asta cred oamenii

viceprimar_ciumacenco: e gresita ideea, directia tehnica e condusa de Jalba Laurentiu, un tanar de 29 ani remarcabil, dar problema e mai complicata

dcp100168: si o alta: "facem pariu ca intr-o luna/saptamana, ma rog, intr-o perioada determinata de timp gasesc eu de zece ori mai multe masini parcate pe spatiile verzi decat da garda de mediu amenzi? putina responsabilitate, stimate autoritati."

viceprimar_ciumacenco: pe de o parte sunt foarte multe probleme si putini oameni

dcp100168: pe oamnii nu-i interseaza care-s problemele autoritatilor. ei vor sa vada ca se misca ceva

viceprimar_ciumacenco: pe de alta parte e greu sa schimbi mentalitatile vechi din PRIMARIE

viceprimar_ciumacenco: primele 10 luni am tras ca robul, sa-i fac sa inteleaga ca noi suntem la dispozitia cetatenilor si nu invers

dcp100168: banuiesc ca au inteles vreo 2-3

viceprimar_ciumacenco: nu, cred ca vreo 5

viceprimar_ciumacenco: am reusit sa dau afara vreo 40 pensionari

dcp100168: noi intrebari: "daca inspectorii de teren nu-si fac treaba, atunci de ce mai exista?

- primaria se transforma intr-o autoritate (ca multe altele) care actioneaza numai la sesizari

- unde mai este initiativa ei privind asigurarea unei vieti citadine de nivel european, practic motivul pentru care exista?"

viceprimar_ciumacenco: un exemplu

viceprimar_ciumacenco: dupa alegeri cand am venit la primarie, se taiau pomii care erau sesizati in 2006

dcp100168: exista si voluntari: "Eu as propune o campanie de masurare a spatiilor verzi din Galati. Delimitat orasul in sectoare si la pas (un pas = 0,75 cm) inventariat fiecare coltisor, fiecare alee publica. Masurat cu pasul, vreo 10 voluntari ar reusi in doua zile sa bata tot orasul (25 de kmp patrati/10= 2,5 kmp de fiecare). Eu imi pot aloca un weekend pentru aceasta. Cine mi se alatura si cand stabilim data? "

viceprimar_ciumacenco: exista o astfel de inventariere

viceprimar_ciumacenco: in tiglina 1 la blocul e3, era un teren liber unde fusese candva un parculet

viceprimar_ciumacenco: arata jalnic

viceprimar_ciumacenco: l-am refacut ca la carte

viceprimar_ciumacenco: am pus si gazon

viceprimar_ciumacenco: locatarii se angajasera ca vor ingriji locul

viceprimar_ciumacenco: dupa 2 saptamani m-am dus de curiozitate

viceprimar_ciumacenco: si?

viceprimar_ciumacenco: surpriza

viceprimar_ciumacenco: de atunci trimit de 2 ori pe saptamana sa ude ecosalul

viceprimar_ciumacenco: pt ca arata la fel ca innainte

dcp100168: pai astea ar trebui facute publice, sa se vada ca nu numai autoritatile sunt vinovate

viceprimar_ciumacenco: din nefericire asta e nivelul civic

dcp100168: si nu s-ar mai da vina pe primarie de fiecare data

viceprimar_ciumacenco: eu am o emisiune saptamanala unde asta fac

viceprimar_ciumacenco: si a inceput sa se mai cunoasca

dcp100168: tiglina 2 http://www.galateni.net/forum/download/file.php?id=956

viceprimar_ciumacenco: e trist

dcp100168: "chirac on Tue Dec 23, 2008 8:20 pm

Chiar imi imi pasa de spatiile verzi!As vrea sa ma regasesc printre norocosii care primesc fonduri de la primarie pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi!Nu cit primesc ei,ci jumatate din cit primesc,intrun an! Sa vedeti ce treaba se poate face! Am vazut ce fel lucreaza unii ,cu bautura dupa ei ,echipa de 10 -15 persoane si vorba aia cine-i mai prst n-apuca sa mai munceasca si zioua trece,, leafa merge''

viceprimar_ciumacenco: in fiecare an dam la asociatiile de proprietari gazon, pomi si tot ce le trebuie, cu o singura conditie

viceprimar_ciumacenco: sa ingrijeasca perimetrul blocurilor di AP respectiva

dcp100168: "chirac on Mon Feb 16, 2009 4:32 pm

M-a amenintat, un reprezentant de la primarie cind una din angajatele mele a vrut sa duca la container hirtiile,pampersi si alte gunoaie adunate din spatiu verde din fata magazinului hirtii aduse de vint,imprastiate de fapt in tot cartierul.Acesta un barbat bine,cu cravata, dupa cum relateaza angazata ,a tipat la aceastea de era sa faca pe ea.Ca, de ce arunca gunoiul in tomberon ?,,L-As ca te amendez eu ''tipa ca disperatu."

viceprimar_ciumacenco: of

viceprimar_ciumacenco: e greu sa-i urmaresti pe toti

dcp100168: asta nu e din aia 5

viceprimar_ciumacenco: sigur

viceprimar_ciumacenco: eu am facut facultatea la cluj

viceprimar_ciumacenco: acolo era altfel

viceprimar_ciumacenco: oamenii erau mai atenti

dcp100168: au fost obisnuiti sa fie asa. au fost invatati sa fie asa. au fost determinati

viceprimar_ciumacenco: asa este

viceprimar_ciumacenco: stiu

viceprimar_ciumacenco: asta vreau sa facem si la galati

viceprimar_ciumacenco: peste un an va arata altfel galatiul

viceprimar_ciumacenco: si nu e o promisiune

dcp100168: sa speram

viceprimar_ciumacenco: pur si simplu asa va fi

viceprimar_ciumacenco: oricum au inceput sa fie si semne pozitive

viceprimar_ciumacenco: acum trebe sa plec

viceprimar_ciumacenco: mai vb

viceprimar_ciumacenco: o zi buna

dcp100168: seara buna

Posted

Sincer, nu ma grabesc sa-mi traiesc atat de repede viata incat sa ajung in anul urmator.. cu atat mai putin pentru a "admira" gogosile unui politician.

• 7 months later...