Jump to content

"Protecţia Copilului" îşi mută sediul


dcp100168

Recommended Posts

Direcţia îşi adună angajaţii sub acelaşi acoperiş!

Cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului au început deja "operaţiunea mutarea". Toţi angajaţii vor sta, începând de la 1 iunie, sub acelaşi acoperiş. Primii care au plecat sunt cei de la Direcţia de Asistenţă a Persoanelor Adulte (DAPA), urmând ca, rând pe rând, toate serviciile din cadrul Direcţiei să-şi găsească locul în sediul situat vizavi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Până la acest moment, angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) au lucrat fie în clădirea de pe strada Eroilor, numărul 34, fie în Micro 20, în fostul Centru de Plasament "Unirea", fie în centrul maternal "Licurici" sau în sediul principal, cel de pe strada Cuza.

Conducerea DGASPC face cunoscut că în această perioadă vor fi ceva disfuncţionalităţi, pentru că mutarea presupune să se ia tot ce înseamnă calculatoare, telefoane şi alte aparaturi. Îndemnul angajaţilor este ca cei care au nevoie de ajutorul lor să folosească numărul deja ştiut - 983, precum şi numerele Direcţiei sau să vină la sediul din strada Brăilei 138, în Ţiglina II, vizavi de Poliţie. Important de ştiut este că tot ce va fi caz de urgenţă va fi tratat ca atare.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.