Jump to content

Sinucidere la un bloc de pe Faleză


dcp100168

Recommended Posts

Posibilă sinucidere la un bloc de pe Faleză

Caz şocant la un bloc de pe Faleza Superioară a Dunării. O femeie în vârstă de circa 45 ani, a fost găsită ieri dimineaţă, în jurul orei 6.30, fără suflare în faţa blocului în care locuia. Din primele cercetări realizate la faţa locului, anchetatorii bănuiesc că femeia s-ar fi sinucis, dar fără a elucida motivele pentru care aceasta ar fi recurs la un asemenea gest. De asemenea, oamenii legii pun decesul pe fondul unei posibile boli psihice de care suferea femeia. “Este vorba despre o femeie, care din primele cercetări, se pare că s-a sinucis“, a declarat scms. Ştefan Gohoreanu, din cadrul IPJ Galaţi. Imediat la locul tragediei a venit o Ambulanţă, a cărui personal a confirmat decesul. “În jurul orei 6.30 a sunat cineva şi a spus că este o femeie în vârstă de 45 ani, probabil moartă, în faţa blocului. Între timp a coborât să vadă despre ce era vorba. Noi am trimis un echipaj şi într-adevăr era cu politraumatism, căzută de la înălţime, probabil de la etajul patru, sau s-a aruncat, nu ştim sigur, şi era decedată de câteva ore“, a explicat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

Suicid

La 14.05.2009, în jurul orelor 06,30, lucrătorii Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi prin Dispeceratul S.U.A.U. 112 despre faptul că pe strada Armata Poporului din Galaţi, a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că aceasta se numeşte C. Liliana, de 41 ani, din Galaţi, care în urmă cu 10 zile se mutase în bloc. Totodată s-a stabilit că aceasta urma un tratament cu antidepresive care aveau contraindicat consumul de alcool, iar în urma necropsiei s-a constatat că victima avea o îmbibaţie etilică în sânge de 0,98 g%0.

Ulterior cercetările au continuat, ocazie cu care s-a constatat că persoana decedată s-a aruncat de la etajul 4, din balconul dormitorului. Nu s-au constatat urme de violenţă cu excepţia celor datorate căderii. Cazul este instrumentat de lucrătorii Secţiei 1 Poliţie.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2151

S-a aruncat de la etajul 4

Zbor sinucigaş în Mazepa

A fost vreo boală, vreo problemă sentimentală sau vreun colaps financiar? Nimeni nu poate răspunde la aceste întrebări! Gălăţeanca Liliana Cristea, de 41 de ani, locuia singură în garsoniera din blocul LC, din Mazepa II. Încă inexplicabil, în noaptea de miercuri spre joi, femeia a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa: a deschis larg ferestrele apartamentului de la etajul al patrulea şi, fără să lase nici un bilet de adio, s-a aruncat în gol. „Nu este cunoscut cu exactitate momentul în care s-a produs gestul. Corpul femeii a fost văzut dimineaţa de vecini, care au sesizat, prin 112, că s-a aruncat cineva. Femeia a decedat în momentul impactului cu solul. Cercetările pentru aflarea motivelor care au condus la comiterea gestului sinucigaş continuă. Poliţia investighează o sinucidere, deci a fost exclusă posibilitatea ca femeia să fi fost victima unei mâini criminale”, declară Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi. „Am fost solicitaţi, în jurul orei 6,30, de un bărbat care ne-a apelat la numărul unic de urgenţă 112. Când am ajuns la faţa locului, am constatat decesul femeii. Suferise un politraumatism, multiple fracturi prin cădere”, a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, doctorul Mihai Polinschi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Zbor ... epa_2.html

Link to comment
Share on other sites

Asta a si fost..?

nu a fost deloc asa... stiu mai multe dar nu vreau sa comentez. Dumnezeu s-o ierte.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.