Jump to content

A vrut să se răzbune pe amantul nevestei violându-i soţia!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

A vrut sa se razbune pe amantul nevestei sale violandu-i sotia!

Poveste rupta parca dintr-o telenovela la Galati. O femeie de 53 de ani sustine ca a fost batuta si era cat pe ce sa fie violata de un vecin, chiar in apartamentul acestuia. Victima povesteste ca la mijloc ar fi vorba de o razbunare: sotul ei s-ar fi incurcat cu nevasta vecinului, iar acum omul a vrut sa-i plateasca cu aceeasi moneda. Femeia a fost plecata in urma cu 2 ani la munca in Italia, timp in care, sustine ea, barbatul ei ar fi avut o aventura chiar cu sotia vecinului. A crezut ca omului i-a trecut supararea, dar s-a inselat. Victima era duminica seara in propriul sau magazin, cand a primit vizita vecinului sau. I-a spus ca sotia lui o invita la o cafea, pentru ca vrea sa-i povesteasca ceva important. De buna credinta, femeia a mers in apartamentul celor doi. Odata ajunsa in casa insa, vecinul a pus-o la pamant cu mai multe lovituri si a incercat sa o violeze, chiar de fata cu sotia lui. Victima, speriata, a inceput sa strige dupa ajutor, moment in care a intervenit chiar sotul ei, aflat la un etaj mai jos. Pentru ca nu a reusit sa intre in apartamentul vecinilor, a chemat politia. Femeia de 53 de ani a ajuns la spital si isi aminteste cu groaza prin ce a trecut. De teama ca vecinii vor afla ce au facut, cei doi soti si-au parasit imediat locuinta.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... sotia.html

Telenovelă de Ţiglina 3

* Un bărbat a aflat că soţia l-a înşelat cu un vecin şi a vrut să ia măsuri. Acesta a aşteptat să se întoarcă din Italia consoarta celui care l-a încornorat şi s-a dat la ea. Ghinionul bărbatului răzbunător a fost că vecina lui nu a cedat avansurilor, dar tot a pus mâna pe ea şi a bătut-o măr.

În urma cu doi ani, Nuţi Andronescu a plecat în Italia. Toţi vecinii au auzit că timp de două luni cât femeia a lipsit de acasă, soţul ei a avut o aventură cu o vecină. Soţul acesteia a iertat-o pe femeie pentru tot ce s-a întâmplat, însă a căutat să se răzbune pe bărbatul care a profitat de soţia lui. Astfel, duminică seara, cel înşelat a chemat-o pe soţia vecinului care era cât pe ce să le strice căsnicia, după care a încercat să o violeze. Victima povesteşte că femeia care a poftit în trecut la vecinul libertin îl încuraja pe soţ la adulter. "A tras de mine, a vrut să îmi rupă pantalonii, însă nu a reuşit. M-a trântit pe jos şi a încercat să profite de mine, am încercat să scap şi m-am lovit cu capul de parchet”, ne-a spus Nuţi Andronescu. Victima a povestit că a avut mare noroc de un vecin care a sunat la Poliţie. Oamenii legii au reuşit că spargă uşa şi să îl calmeze pe bărbat. "La noi în spital s-a internat o doamnă de 53 de ani cu un traumatism cranian prin agresiune. Starea de sănătate este acum relativ bună”, spune dr. Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean. Soţul victimei spune că nu ştie cum s-a putut întâmpla aşa ceva. "A tras-o în casă şi a bătut-o în ultimul hal. Era şi cu soţia lângă el, este ceva de nedescris”, spune Mihai Andronescu. Femeia va mai rămâne o perioadă internată pentru tratamente de specialitate. Agresorul şi soţia lui riscă să intre în puşcărie dacă victima va face plângere la Poliţie. "Ambii soţi au fost amendaţi cu câte 200 de lei. Victima şi-a exprimat deja intenţia de a face plângere după ce se externează”, susţine scms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=12

Traiul la bloc

Violenţă şi patimă între vecini

Nuţi A., o femeie de 53 de ani din Galaţi a ajuns la Urgenţe după ce susţine ea, a fost lovită cu sete de un vecin. „El spunea că a fost ceva între soţul meu şi soţia lui, cât am fost eu plecată în Italia, trei luni, în urmă cu doi ani. Eu nu l-am crezut, aşa că am mers mai departe aşa”. „Duminică seara m-a chemat la el, să vorbesc cu soţia lui. «Hai că nevastă-mea a recunoscut, în sfârşit» , mi-a zis. Când m-am dus, a încercat să rupă pantalonii de pe mine. N-a reuşit, s-a urcat pe pieptul meu şi a încercat să facă perversiuni”, povesteşte femeia, care susţine că soţia vecinului era de faţă la toate aceste evenimente şi nu a intervenit în nici un fel pentru a o ajuta. „Un vecin de acolo din bloc a bătut-o într-un hal fără de hal” spune şi soţul femeii, Mihai A., care are un chioşc în zonă şi care susţine, de asemenea, că bărbatul respectiv avea intenţii cam necurate cu Nuţi A., partenera sa de viaţă. Din păcate, nici vecinul învinuit de cei doi de agresiune şi nici soţia acestuia nu erau acasă, ieri dimineaţă.

„A fost internată o doamnă de 53 de ani, cu un traumatism cranian prin agresiune. Doamna a fost victima tendinţei actuale în condiţii de criză a compensărilor prin troc. Se pare că a fost atrasă în apartamentul vecinilor unde domnul - sub privirea, cât de conştientă a soţiei sale este greu de spus, pentru că doamna se pare că era beată - a încercat să facă sex oral cu ea. Neacceptând, vecina a fost lovită în cap pentru că sexul oral implică extremitatea cefalică. Cauza este o formă de dreptate comercială exprimată sub forma trocului. Domnul credea că soţul doamnei atentase la nevasta sa, momentan beată, şi a încercat să compenseze prin bunul conjugal al făptaşului. Să vedem ce vor avea de zis în acest domeniu nou de jurisdicţie Justiţia şi Poliţia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„Cei doi soţi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte 200 de lei de către poliţiştii Secţiei 2, iar victima şi-a exprimat intenţia de a depune plângere în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici.

E drept că traiul la bloc presupune compromisuri, dar parcă nici chiar aşa!

http://www.viata-libera.ro/articol-Viol ... ni__2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.