Jump to content

FC Braşov - Oţelul Galaţi 1-1

Recommended Posts

Posted

@cristiano

Desigur, Nicolae e vinovat. :lol:

P.S.: Metalul a castigat vreo 3 campionate, plus Cupe, plus participarea in CL, fara sprijinul Consiliului Local sau al Primarului. Ce-i drept, nu-l au ca manager pe marele caracter MS. Chiar asa, de rezultatele absolut dezastruoase nu se simte nimeni vinovat din conducerea Otelului???

Posted
@cristiano

Desigur, Nicolae e vinovat. :lol:

P.S.: Metalul a castigat vreo 3 campionate, plus Cupe, plus participarea in CL, fara sprijinul Consiliului Local sau al Primarului. Ce-i drept, nu-l au ca manager pe marele caracter MS. Chiar asa, de rezultatele absolut dezastruoase nu se simte nimeni vinovat din conducerea Otelului???

Domnule, fara Marius Stan OTELUL era de mult in Liga a 2 a sau poate chiar in Liga a 3 a !!!!! Rezultatele nu sunt "dezastruoase" ele sunt in "spiritul" OTELUL GALATI cei care vin la stadion stiu de ce !!! echipa care castiga cand nu te astepti , vezi Finala Cupei UEFA Intertoto Trabzonspor-OTELUL 1-2 s.a. !!!! si pierde cand nu te astepti vezi OTELUL-Gloria Buzau 2-3 si 1-2 !!! Sa nu uitam unde era OTELUL cand a venit cuplul Stan-Grigoras la OTELUL . Iar daca facem un clasament al BUGETELOR , echipa fanion a Galatiului OTELUL se afla undeva pe locul 17-18 la buget !!! dar clasamentul Fotbalistic arata altfel , sa nu uitam unde a terminat OTELUL sezoanele precedente ( 2 calificari CONSECUTIVE in Cupele Europene ) cu acelasi loc la bugete codas !!! si apoi sa ne dam cu parerea ca Stan este de vina . Nicoale este de vina pt starea jalnica in care se afla bazale sportive din orasul nostru si pt faptul ca nu a dorit sa ajute sportul Galatean in general si OTELUL in special !!! Mangalea a facut performanta mare , de ce primaria nu il ajuta ?? De ce vor juca pentru a doua oare consecutiv in CEV Indesit Champions League in alte orase ? Aici cine este vinovat ? De ce GALATIUL este singura resedinta de judet din ROMANIA fara SALA DE SPORT polivalenta ?? Aici cine este responsabil ??

P.S. Mai veniti si voi pe la stadioane , sali de sport , ca nu prea se vede pasiunea pe nicaieri !!! nici la FC OTELUL ,nici la METAL , nici la HC OTELUL , nici la FCM DUNAREA , nici la CSU GALATI nici la PHOENIX GALATI s.a. !!!!

Posted
Pai da Mikka acum sunt consecintele faptului ca primarul si ceilalti membri ai consiliului local s-au trezit mult prea tarziu...

mda... ar fi trebuit sa joace ei pe teren. din cauza lor retrogradeaza otelul.

@aprodux: daca creierasul ala al tau s-ar stradui putin, ti-ai da seama ca toate pleaca de la management defectuos. ti-am mai spus-o dar nu vrei sa intelegi. primarul are partea lui de vina, dar daca ii da "marelui caracter", cum ii place lui mikka sa spuna, 10 milioane de euro si el ii papa pe tampenii si pe interese personale... ex: ai citit editorialul de pe dunareabatrana.ro? brigada de arbitri din rusia pt meciul cu unirea urziceni ne-a costat 10.000 de euro. cu banii astia faceai nu una ci poate chiar 3 ghirete din tamplarie pvc (termopan) in incinta stadionului si le foloseai drept magazin oficial. le burduseai cu materiale promotionale, echipamente, etc.., si se rezolva problema cu magazinul oficial macar in prima faza ca sa scapi de gura suporterilor si fara sa te certi cu primarul.

asta e... traim in Romania.

P.S.: eu nu am lipsit de la niciun meci de pe teren propriu al echipei-fanion. asa ca ps-ul tau ma lasa rece.

Posted

Răzvan Lucescu: Va fi dificil cu Oţelul, pentru că nu sunt complet scăpaţi de grijile retrogradării

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, că partida pe care formaţia sa o va disputa cu Oţelul, în etapa a XXXII-a a Ligii I va fi dificilă, pentru că gruparea gălăţeană nu a scăpat definitiv de grijile retrogradării, transmite corespondentul MEDIAFAX. Normal că ne gîndim doar la victorie în meciul cu Oţelul, dar ştim că va fi o partidă dificilă, pentru că ei nu sunt complet scăpaţi de grijile retrogradării, iar noi încă mai avem şanse de a prinde cupele europene. Orice se poate întâmpla şi atâta timp cât matematic mai sunt şanse, suntem datori să luptăm pentru ele", a spus Lucescu.

Partida FC Braşov - Oţelul Galaţi se va disputa vineri, de la ora 18.00, în etapa a XXXII-a a Ligii I. Antrenorul braşovenilor nu îi va putea folosi pe Bogdan Stelea şi Mugurel Buga, accidentaţi şi Nicolae Constantin, suspendat.

Posted

Oţelul are doar 16 jucători în lot

Pentru meciul de vineri cu FC Braşov, lotul formaţiei Oţelul va fi format din 16 fotbalişti. Lipsesc în continuare Cojoc, Viglianti, Vitaici, Gârleanu şi Hurdubei, la care se adugă Iorga şi Kolev, accidentaţi la meciul cu Unirea Urziceni, plus Cârjă, suspendat. Alţi patru fotbalişti care vor face deplasarea acuză probleme medicale: Pena, Costin, Jelev şi Paraschiv.

Posted
Pai da Mikka acum sunt consecintele faptului ca primarul si ceilalti membri ai consiliului local s-au trezit mult prea tarziu...

mda... ar fi trebuit sa joace ei pe teren. din cauza lor retrogradeaza otelul.

@aprodux: daca creierasul ala al tau s-ar stradui putin, ti-ai da seama ca toate pleaca de la management defectuos. ti-am mai spus-o dar nu vrei sa intelegi. primarul are partea lui de vina, dar daca ii da "marelui caracter", cum ii place lui mikka sa spuna, 10 milioane de euro si el ii papa pe tampenii si pe interese personale... ex: ai citit editorialul de pe dunareabatrana.ro? brigada de arbitri din rusia pt meciul cu unirea urziceni ne-a costat 10.000 de euro. cu banii astia faceai nu una ci poate chiar 3 ghirete din tamplarie pvc (termopan) in incinta stadionului si le foloseai drept magazin oficial. le burduseai cu materiale promotionale, echipamente, etc.., si se rezolva problema cu magazinul oficial macar in prima faza ca sa scapi de gura suporterilor si fara sa te certi cu primarul.

asta e... traim in Romania.

P.S.: eu nu am lipsit de la niciun meci de pe teren propriu al echipei-fanion. asa ca ps-ul tau ma lasa rece.

Dle "moto" stiti unde era OTELUL inainte sa vina Marius Stan la OTELUL ? stiti cati jucatori au fost FURATI de la OTELUL inainte de a veni Marius Stan La OTELUL ??Stiti unde juca OTELUL inainte sa vina Marius Stan la OTELUL ?? Daca OTELUL face un retur mai putin reusit acum noi trebuie sa navalim asupra Dlui Stan ca nu face si nu drege ?? Anul trecut cand OTELUL mergea pt a doua oara consecutiv in Cupa UEFA Intertoto nu era acelasi Stan ?? Nu acest Stan este cel care a scos OTELUL din "ghiarele" diviziei b ? Nu cu acest Stan la conducere OTELUL a castigat o Cupa UEFA Intertoto ?? Nu acest Stan a infiintat echipa a 2 a a clubuluii care se bate sa intre in Liga a 2 a ?? Acum cand OTELUL trece prin momente mai putin placute datorita accidentarilor si a situatiei nesatisfacatoare din clasament noi Galatenii ce facem , il criticam pe Stan ii injuram pe jucatori , cerem demisia lui Grigoras ??Asa suporteri suntem noi cum am dat putin de greu gata incepem sa injuram sa spunem ca cheltuie banii pe "tampenii"si interese personale ?? Ce bani a "papat "dl Stan pe tampenii si interese personale ?? Nu uitati ca deasupra Dlui Stan se afla ACTIONARII !!! clubului cei care decid . Despre arbitri straini ce putem spune daca nu aducea toti zicem : de ce nu aduce si Stan asta arbitri straini ?? daca a adus de ce a adus arbitri straini ???? sa va amintesc meciurile cu greseli FLAGRANTE de arbitraj steaua-OTELUL ?? OTELUL -dinamo?? timisoara-OTELUL ?? Era indreptati si Stan sa ceara arbitri straini . Referitor la acel P.S. acolo scrie "VOI " si se refera la Galateni la toti Galatenii si nu in special la tine moto , care cam lipsesc NEMOTIVAT de la toate competitiile sportive din Galati , se pare ca nu faci differenta dintre "voi " si "tu " , iar acolo ma refeream la toate competitiile sportive din Galati nu numai la OTELUL sau fotbal !!!

Posted

Avancronica partidei FC Braşov - Oţelul Galaţi

Avancronica partidei FC Braşov - Oţelul Galaţi, care se va disputa vineri, de la ora 18.00, pe stadionul "Tineretului", contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

FC Braşov: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 15. Oros, 3. Ezequias - 14. Roman, 6. P. Adriano, 10. Ilyeş, 7. C. Munteanu - 24. Surdu, 21. Sburlea. Antrenor: Răzvan Lucescu. Rezerve: 13. Kajcsa, 17. Dedu, 25. Senin, 18. Cristescu, 20. Voicu, 27. Măldărăşanu, 19. B. Nicolae. Absenţe: Stelea, Buga (accidentaţi), N. Constantin (suspendat).

Oţelul, echipa probabilă: 1. Gribauskas - 16. Sârghi, 31. Jelev, 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie - 15. Ibeh, 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 23. Sălăgeanu - 27. Pena, 30. G. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 12. Kolev 11. Gado, 17. M. Tănasă. 7. Elek, 8. Tismănaru. Absenţi: Cojoc, Hurdubei, Viglianti, Vitaici, Gârleanu, Iorga (accidentaţi), Cârjă (suspendat).

FC Braşov - Oţelul Galaţi, vineri, ora 18.00, Gsp Tv

Palmares: 31 11 3 17 35-39

Primul meci: 4-1, la Braşov, la 2 noiembrie 1986

Scor maxim: 4-0, la Braşov, la 25 septembrie 1993 şi 0-4, la Galaţi, la 9 septembrie 1995.

Ultima victorie a oaspeţilor la Braşov: 1-0, la 28 martie 2004

Ultimul meci la Braşov: 2-1, la 3 noiembrie 2004.

Posted

FC Braşov - Oţelul 1-1

Formaţia FC Braşov a remizat, vineri, pe teren propriu, cu echipa Oţelul Galaţi, scor 1-1 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile au fost marcate de Octavian Abrudan, în minutul 29, pentru gazde, respectiv Marius Pena, în minutul 75, pentru oaspeţi. În minutul 29, Mihai Roman a executat o lovitură de colţ de pe partea stângă, portarul Gribauskas a ratat intercepţia balonului şi Abrudan a reluat cu capul, de la aproximativ 3 metri, iar balonul a intrat în plasă, printre doi jucători de la Oţelul, aflaţi pe linia porţii. În minutul 75, Silviu Ilie a centrat de pe partea stângă în faţa porţii şi Pena a reluat, din cădere, în poarta goală, de lângă Ezequias. Cu şapte minute înainte de finalul partidei, Bourceanu i-a "barat" calea cu mâna lui Marius Măldărăşanu şi a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat de arbitrul Marius Avram.

FC Braşov: 1. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 15. Oros, 3. Ezequias - 14. M. Roman, 10. Ilyes, 6. Adriano (27. Măldărăşanu '80), 7. C. Munteanu (18. M. Cristescu '68) - 24. Surdu, 21. Sburlea (17. Dedu '46). Antrenor: Razvan Lucescu.

Oţelul Galaţi: 1. Gribauskas - 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu (7. Elek '56, 11. Gado '81) - 15. Ibeh, 30. G. Paraschiv (4. Neagu '88), 23. Sălăgeanu - 27. Pena. Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonaşe galbene: Ezequias '90 / Bourceanu '11, 83, Ibeh '53, Sârghi '86, Gribauskas '89. Cartonaş roşu: Bourceanu '83

Arbitri: Marius Avram (central) - Florin Păunescu, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă). Observatori: Ioan Igna, Ion Neagu.

La partidă au asistat aproximativ 2000 de spectatori, printre care şi un grup format din 12 suporteri ai echipei Oţelul Galaţi.

Posted

Grigoraş: Aveam mare nevoie de acest punct

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Oţelul Galaţi avea mare nevoie de punctul obţinut la finalul partidei cu FC Braşov. "Sunt bucuros în primul rând pentru punctul luat. Eram şi suntem în continuare ameninţaţi cu retrogradarea, astfel că aveam mare nevoie de acest punct, nesperat la un moment dat. Din păcate, jucătorii mei se consideră a fi de Divizia C şi este nevoie de timp ca să capete încredere şi să devină jucători adevăraţi de care avem nevoie. Singurul lucru care mă mulţumeşte este rezultatul", a spus Grigoraş. Petre Grigoraş a precizat că Oţelul nu este încă salvată de la retrogradare în urma rezultatului de egalitate obţinut la Braşov. "Matematic nu suntem salvaţi, iar salvarea de la retrogradare nu este un obiectiv cu care să mă mândresc. Nu mi-a fost teamă doar de Braşov, credeţi că de Buzău nu mi-a fost frică... Totuşi, Braşovul a dovedit că este o echipă solidă şi, pentru o nou promovată, are jucători experimentaţi. Poate că astăzi au prins un joc mai puţin edificator faţă de valoarea pe care o au", a menţionat antrenorul grupării găglăţene. Întrebat ce le-a spus jucãtorilor la pauză, Grigoraş a răspuns. "Nu aţi vrea să ştiţi ce le-am spus. Am fost extrem de convingător, dar dacă ar fi să dau detalii cred că aţi scrie trei pagini. Cred că am fost cel mai convingător din ultimii trei ani. Am mai fost convingător şi cu alte ocazii şi luam trei goluri, dar de data asta mi-a ieşit".

Răzvan Lucescu: "Nu sunt mulţumit de acest egal, dar nu am ce să le reproşez jucătorilor"

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că fotbaliştii săi au făcut un meci bun şi nu le poate imputa nimic, chiar dacă este nemulţumit de rezultatul de egalitate, transmite corespondentul NewsIn. "A fost un an greu pentru noi, ne-am propus mult şi poate nu am fost pregătiţi. Nu ar trebui să judec, dar în acest moment şansele de o ocupa un loc de cupă europeană sunt minine, dar nu imposibile. A fost un meci după care nu rămân decât dezamăgiri şi frustrări. Nu prea am ce să le reproşez jucătorilor, pentru că au făcut un meci destul de bun. Poate doar că nu au marcat. Avem însă fotbalişti care joacă bine, dar câteodată nu reuşesc să profite şi să închidă meciul. Ei au profitat de o greşeală, ne-au prins pe contraatac şi au reuşit să marcheze. Acum ne mai rămân două meciuri grele şi sper să ieşim cu fruntea sus", a spus Lucescu.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.