Jump to content

Două fete de 13 ani, răpite de la şcoală şi violate


dcp100168

Recommended Posts

Două fete de 13 ani, răpite de la şcoală şi violate

La data de 19.05.2009, Secţia 3 Politie a fost sesizată de S. D. din Galati despre faptul că fiica sa, S. A., de 13 de ani, în ziua de 15.05.2009 a fost luată de la şcoală şi condusă la o casă din municipiul Galaţi, unde a fost forţată de 3 indivizi să intreţină relaţii sexuale anale si orale. În urma cercetarilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în ziua de 15.05.2009, în timp ce se aflau la şcoală, S. A. şi A. L. Ambele de 13 ani, din Galaţi, au fost luate cu un autoturism, împotriva voinţei lor, şi conduse la o casă unde S.A. a fost obligată să întreţină cu trei indivizi, pe rând, raporturi sexuale anale şi orale, după care a fost lăsată de acelaşi şofer la şcoala de unde a fost luată. În acest timp, A. L. a fost dusă de către şofer la el acasă, unde a obligat-o să întreţină raport sexual normal. Aceasta a fost adusă din nou la casa respectivă, de unde a fost luată de către alţi doi indivizi, care au dus-o în zona Pieţei Centrale unde au forţat-o să întreţină relaţii sexuale normale. În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi trei dintre suspecţi ca fiind P. Neculai de 37 ani, N. Traian de 27 ani şi C. Petru de 25 ani, toţi din Galaţi, cunoscuţi cu antecedente penale. Cercetarile sunt continuate de poliţiştii Compartimentului Investigatii Criminale în vederea stabilirii si probării întregii activitati infractionale.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2160

Galaţi: Două fete de 13 ani, răpite din curtea şcolii şi violate de trei indivizi

Două fete în vârstă de 13 ani, din Galaţi, au fost luate cu forţa din curtea şcolii în care învaţă de către trei indivizi care le-au dus în două imobile din oraş, unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale, după care le-au dus şi le-au abandonat în locul de unde le luaseră. Incidentul a avut loc în 15 mai, însă abia marţi fetiţele le-au spus părinţilor prin ce au trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX. În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat trei suspecţi în acest caz, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP)Galaţi, Cristina Tatulici. Potrivit acesteia, vineri, în timp ce fetiţele se jucau în curtea şcolii, au fost luate cu forţa şi urcate într-o maşină. În următoarele ore, ele au fost abuzate sexual în repetate rânduri de către cei trei bărbaţi. "Secţia 3 Poliţie a fost sesizată marţi de către un gălăţean în legătură cu faptul că fiica sa, de 13 de ani, a fost luată de la şcoală în 15 mai şi a fost condusă la o casă din oraş. Aici, copila a fost forţată de trei indivizi să întreţină cu ei relaţii sexuale. Cercetările Poliţiei au stabilit că pe 15 mai, în timp ce se aflau la şcoală, cele două fete au fost luate, împotriva voinţei lor, cu o maşină şi au ajuns într-o locuinţă unde una dintre ele a fost obligată să întreţină raporturi sexuale anale şi orale, cu trei indivizi, pe rând. Aceasta a fost apoi abandonată în apropierea şcolii de unde a fost luată. Ce-a de-a doua fată a fost dusă de către şoferul maşinii cu care a fost luată de la şcoală la domiciliul acestuia, unde a fost obligată să întreţină raporturi sexuale. Ulterior, copilul a ajuns în locuinţa unde fusese dusă prima fată şi a fost abuzată sexual de ceilalţi doi indivizi", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IJP Galaţi. În urma cercetărilor au fost identificaţi cei trei suspecţi: Neculai Postoliu, de 37 ani, Traian Negruţ, de 27 ani şi Petru Corcoz, de 25 ani, toţi din Galaţi şi cu antecedente penale. Doi dintre ei au fost prinşi, iar cel de-al treilea este căutat în continuare.

Link to comment
Share on other sites

fapta s-a intamplat pe 15 si plangerea a fost facuta pe 19. astia sigur nu s-au inteles la bani. :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

fapta s-a intamplat pe 15 si plangerea a fost facuta pe 19. astia sigur nu s-au inteles la bani. :lol::lol:

Incidentul a avut loc în 15 mai, însă abia marţi fetiţele le-au spus părinţilor prin ce au trecut,

Atunci nu s-au inteles fetitele la bani? :lol:

Link to comment
Share on other sites

desi se potriveste mai bine la sectiunea "bancuri"...are aplicatie mai buna aici:

"cica, trei tineri acuzati de viol si perversiuni sexuale. la judecatorie, instanta intreaba victima"

- cine si ce v-a facut?

- Ala, a intretinut relatii sexuale normale, de mai multe ori.

- Il condamn la 7 ani inchisoare. Cel de-al doilea, ce v-a facut?

- M-a obligat la relatii sexuale orale.

- Il condamn la 8 ani inchisoare. Al treilea...?

- M-a obligat sa stau aplecata si m-a obligat la relatii sexuale anale.

- Achitat...Puteai sa fugi! "

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu de ce, dar nu mi se par amuzante glumele pe subiectul asta. Puteau fi multe motive pentru care au intarziat plangerea (cum ar fi frica fata de respectivii agresori), iar expresiile "luate cu forta" si "obligate" pot avea, inca, sensul de baza.

Link to comment
Share on other sites

”Vina aparţine exclusiv familiei”

Afirmaţia aparţine directoarei şcolii unde învaţă cele două fete, potrivit căreia minorele abuzate provin din familii nu tocmai bine organizate. Una dintre fete a fost lăsată în grija bunicii de părinţii plecaţi la muncă în Italia, iar cealaltă nu ar fi prea bine ţinută sub control de familie. “Una dintre ele frecventa zilnic cursurile cu absenţe sporadice. Dar în timpul ei liber nu prea avea control de la familie. Probabil că ea avea legături cu aceşti băieţi, pe care familia ei nu le ştia. Una dintre ele este dată în plasamentul bunicii. Bătrâna, din păcate, nu mai are control asupra ei, deci ea vine la şcoală când vrea. În primul semestru a absentat foarte mult. Totuşi am putut s-o convingem să vină la şcoală. Cât timp cele două reuşesc să vină la şcoală, noi le ţinem sub control, iar atunci când părăsesc incinta şcolii nu mai ţine de noi, ci de familie. Cea care lipsea foarte mult când venea la şcoală nu ne creea probleme. Veneau în ţinută şcolară decentă, dar în afară noi nu ştiam ce făceau. Ambele au 13 ani, una fiind în clasa a VI-a, iar cealaltă în clasa a VII-a. Eu predau la clasa unde este una dintre eleve şi are chiar o situaţie bună la învăţătură, iar cea care a rămas repetentă are o situaţie precară la învăţătură. Vina aparţine exclusiv familiei. La noi în şcoală nu s-a întâmplat astfel de evenimente şi sunt director de 6 ani“, a declarat profesorul Vasilica Drăguş, directorul Şcolii Generale nr. 3 “I.L Caragiale“ Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=8

Fetiţe de 13 ani, violate de amici

Două minore, Alina şi Lăcrămioara, de 13 ani, din Galaţi, au fost violate de trei bărbaţi, după ce au plecat cu aceştia, cu maşina, de lângă şcoală. Potrivit IJP Galaţi, elevele mai fuseseră cu bărbaţii la „un suc“ şi altădată, iar acum „probabil au crezut că aceştia le vor oferi tot o băutură răcoritoare sau o pizza“. Numai că, de această dată, cei trei bărbaţi, cu vârste de 37, 27 şi 25 de ani, le-au obligat să întreţină cu ei relaţii sexuale“. Toate acestea s-au întâmplat în 15 mai, însă abia în urmă cu două zile, fetele au povestit părinţilor ce s-a întâmplat. Poliţia a stabilit că toţi au antecedente penale.

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2 ... amici.html

Link to comment
Share on other sites

cred ca scara valorilor este intoarsa cu susul in jos.nu inteleg cum puteti sa faceti misto de intamplarea asta.au fost sau nu obligate....nu s-au inteles la bani.....tembelul ala de cadru didactic afirma ca vina apartine in exclusivitate familiei....cred ca nu vedeti esentialul: este vorba despre 2 fetite de 13 ani si o gasca de animale retardate de 25, 37 si nu mai stiu cati ani.cat de animal redus mintal trebuie sa fii sa poti sa intretii relatii sexuale cu o fetita?poate in semn de protest ca a fost obligata de conjunctura sociala sau economica sa creasca in grija bunicilor se afiseaza cu o vestimentatie mai stridenta, poate ca nu are cele mai stralucite rezultate la invatatura dar nu este un motiv sa abuzezi sexual de ea.nici macar daca era cu voia ei.ce naiba judecam aici? profilul moral al victimei? culpabilizam victima? uitam ca niste bestii sunt in libertate si comit fapte din astea? punem pariu ca au fost eliberati pe buna purtare sau pe cine stie ce motiv inainte de termen?au dreptate italienii cu castrarea nenorocitilor astia.doar ca daca ar fi dupa mine ....castrare fara anestezie pe stadion.

Link to comment
Share on other sites

cred ca nu vedeti esentialul: este vorba despre 2 fetite de 13 ani si o gasca de animale retardate de 25, 37 si nu mai stiu cati ani.cat de animal redus mintal trebuie sa fii sa poti sa intretii relatii sexuale cu o fetita?

Gabi, nu te supara, te rog, dar ai idee cate fetite de 13 ani se pipaie prin boscheti cu barbati de 25 de ani? Ai idee cate fetite de 13 ani umbla aproape dezbracate prin cluburi, se imbata si fac sex in toaleta? si apoi te intrebi de ce?

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu de ce, dar nu mi se par amuzante glumele pe subiectul asta.

..... iar expresiile "luate cu forta" si "obligate" pot avea, inca, sensul de baza.

Sa fiu pardonata, dragul meu, dar sensul in care merg adolescentii nu prea mai permite un sens de baza pentru expresiile de mai sus. Stii doar si tu despre ce vorbesc.

Link to comment
Share on other sites

Potrivit IJP Galaţi, elevele mai fuseseră cu bărbaţii la „un suc“ şi altădată, iar acum „probabil au crezut că aceştia le vor oferi tot o băutură răcoritoare sau o pizza“. .

Domnilor, la 13 ani te urci in masina cu un individ care are de doua ori varsta ta si te duci la pizza si suc? :o

Link to comment
Share on other sites

Draga mea Rami, este pentru prima si ultima oara cand intru in dialog cu tine si iti propun un exercitiu de imaginatie. Bine, e putin cam greu, faptul ca n-ai copii ma-ncurca putin, dar imagineaza-ti ca finuta ta, pe care o adori(asa dai de inteles), pateste asa ceva, si "o Rami "se trezeste vorbind asa ca tine la adresa copilului"tau"(nu poti intelege exact tu neavand copii).

De obicei D-zeu nu bate cu parul si asta ar trebui sa-ti amintesti de cate ori ai iesiri infantile pe forumul asta, indiferent de subiectul pe care-l abordezi !

Referitor la ce fac fetele in ziua de azi, eu zic sa te gandesti ce faceai tu cand erai tanara si fara minte, (la vremea aceia nici ce faceai tu nu era moral ptr persoanele mai in varsta din cartier) eventual sa te mai gandesti cand dai cu piatra!

Inainte de a ti se zburli coama si a-ncepe sa aberezi pe tema a ceia ce ti-am spus, te rog sa te gandesti bine si eventual sa recunosti ca ai fost jalnica la "faza asta ".E groaznic ce s-a intamplat fetelor alea si ca au sau nu vreo vina nu-i treaba noastra sa judecam. Fapta in sine e oribila si sper ca cei trei sa primeasca maximul de pedeapsa pentru ceia ce au facut. Ele au 13 ani , ei insa.....

P.S Rami draga, ai crescut in cartierul in care locuiesc asa ca :roll:

Link to comment
Share on other sites

la cate filme sexi/porno, facute de elevi + eleve, cu varste intre 12-14 ani, circula pe internet...deja discutia de fata este inutila.

si inca ceva...acuzatiile s-au transformat in "relatii sexuale cu o minora" si "perversiuni sexuale" - ceea ce exclude violul, ci implica consimtamantul fetelor.

si...gabbiano...INTOTDEAUNA victima este de vina. prin atitudinea sa neglijenta atrage un putential infractor.

Link to comment
Share on other sites

Draga mea Rami, este pentru prima si ultima oara cand intru in dialog cu tine si iti propun un exercitiu de imaginatie. Bine, e putin cam greu, faptul ca n-ai copii ma-ncurca putin, dar imagineaza-ti ca finuta ta, pe care o adori(asa dai de inteles), pateste asa ceva, si "o Rami "se trezeste vorbind asa ca tine la adresa copilului"tau"(nu poti intelege exact tu neavand copii).

De obicei D-zeu nu bate cu parul si asta ar trebui sa-ti amintesti de cate ori ai iesiri infantile pe forumul asta, indiferent de subiectul pe care-l abordezi !

Referitor la ce fac fetele in ziua de azi, eu zic sa te gandesti ce faceai tu cand erai tanara si fara minte, (la vremea aceia nici ce faceai tu nu era moral ptr persoanele mai in varsta din cartier) eventual sa te mai gandesti cand dai cu piatra!

Inainte de a ti se zburli coama si a-ncepe sa aberezi pe tema a ceia ce ti-am spus, te rog sa te gandesti bine si eventual sa recunosti ca ai fost jalnica la "faza asta ".

In ordinea bolduirii:

1. Nu sunt draga ta, chiar si ca formula de adresare. Cu riscul de a parea acra, o consider exagerata.

2. Nu trebuie sa ai copii ca sa vezi ce e in jur sau sa iti poti exprima parerea intr-un topik. Fiecare isi exprima liber parerea ,in limite decente, evident, si nimeni nu poate ingradi acest drept.

3. Nu imi amintesc , subiectul sunt eu? Cred ca nu, deci te voi ruga sa iti exprim parerile despre mine pe un topik adecvat.

4. Nu stiu daca ne cunoastem, nu stiu cati ani ai tu, dar eu sunt tanara. Nu eram, inca sunt! Asta e diferenta.

5. Nu mi se zburleste coama. Se numeste drept la replica. Si e "ceea", btw.

6. Propun sa eviti utilizarea apelativelor care pot fi catalogate drept atac la persoana. Nu ti-am cerut parerea asupra persoanei mele, ci se discuta tema data.

Link to comment
Share on other sites

Cata dreptate ii dau lui Gabi...

Este inadmisibil si complet anormal sa iti doresti sa posezi o cruda fata de 13 ani. Inseamna in mod cert ca ai un pitic dereglat unde nu trebuie....

Observ ca in comentariile de mai sus se tot condamna atitudinea fetelor. Dragii mei, copilele la o asemenea varsta NU au discernamant deplin! Si daca pe parcurs au avut o atitudine frivola, cu subinteles etc, acceptati faptul ca dimensiunea realitatii lor nu este intocmai cea dreapta sau buna, varsta nepermitandu-le sa cantareasca gravitatea urmarilor comportamentului lor. Tocmai pentru faptul ca nu au discernamant, copiilor, adolescentilor, tinerilor, li se interzice dreptul de capacitate de exercitiu deplina.

Buuuuun...apoi, nu vad discutandu-se aici despre REFUZUL lor, care este DEFINITORIU.

Sa spunem ca erau si indecent imbracate, si cu un comportament provocator (cu toate ca aceste lucruri nu ar trebui sa starneasca decat rasul, ele nefiind altceva decat caraghioase si ridicole... si nu alte reactii hormonal-crescatoare) , dar ideea fundamentala si de la care ar trebui sa plece si condamnarea si pedeapsa este aceea ca ele au spus NU. Din acel moment se numeste viol, stimabililor.

Exemplu: se poate intampla ca femeii sa ii placa un/sau respectivul barbat, placandu-l sa-l curteze, sa aiba un comportament insinuant. Mno, barbatul intelege ca e dorit si trece la actiune. Astfel ca, mai devreme sau mai tarziu ajung in pat. Dar, in acel moment, femeia isi da seama ca nu mai simte aceeasi dorinta pentru el (aici pot interveni o sumedenie de motive), si spune NU, nu vrea sa duca actul la bun sfarsit. In acest caz, barbatul ce face? E indreptatit sa isi satisfaca poftele ce-i fusesera starnite initial? Chiar daca ea a spus NU?? Hmm...Se numeste viol daca se trece de consimtamantul victimei, nemaiavand valoare ceea ce s-a intamplat inainte de acel NU.

Iar in situatia de fata, victimele nu au fost femei, ci mai grav, doua fragede copile...Dureros!!

Ce ma 'incalzeste' sa spunem, este ca violatorii sunt intampinati cu deosebit interes si 'caldura' de colegii de celula.

Asa ca, am sa imi permit sa spun, aiaiaiiii de fundul lor odata ajunsi acolo....

Link to comment
Share on other sites

Cata dreptate ii dau lui Gabi...

Buuuuun...apoi, nu vad discutandu-se aici despre REFUZUL lor, care este DEFINITORIU.

si inca ceva...acuzatiile s-au transformat in "relatii sexuale cu o minora" si "perversiuni sexuale" - ceea ce exclude violul, ci implica consimtamantul fetelor.

Link to comment
Share on other sites

Nu vad unde se atesta faptul ca acuzatiile au fost schimbate. Doar ce a scris legumics am citit.

Si chiar si asa de ar fi, sistemul nostru si legislativ, si executiv lasa muuuult de dorit. Daca am fost in stare sa facem proiect de lege ca incestul sa fie scos din Codul Penal, eu zau ca nu ma mai astept sa se faca dreptate acolo unde trebuie...

Link to comment
Share on other sites

Pentru Rami: Nu conteaza cate fete de 12-15 ani umbla prin cluburi si fac sex prin toaleta, lipsa discernamantului este motivul pentru care vina NU este a lor (aviz lui Legumix), ci a respectivilor tipi care erau majori.

Restul glumelor si al detaliilor mi se pare, inca odata, de prisos si ma alatur catalinei cu dorinta pentru cei 3 de a imparti frateste acelasi.. tratament.. odata ajunsi acolo unde le este locul.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.