Jump to content

Bal pentru elevii-olimpici


dcp100168

Recommended Posts

Bal pentru elevii-olimpici

Viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, a anunţat, miercuri, că va sponsoriza, prin cabinetul său stomatologic un bal pentru elevii olimpici, pentru a răsplăti rezultatele excepţionale obţinute în cadrul concursurilor şcolare naţionale, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). "Deoarece evenimentul nu a fost cuprins în bugetul primăriei şi nu poate beneficia de finanţare, mai ales în condiţiile crizei actuale, toate cheltuielile vor fi acoperite dintr-o sponsorizare oferită de cabinetul de stomatologie 'Nicuşor Ciumacenco'. Valoarea sponsorizării va fi de aproximativ 5.000 de lei', a spus viceprimarul.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care au câştigat cel puţin o menţiune în cadrul actualei ediţii a Olimpiadelor Şcolare, indiferent de disciplină. Fiecare elev va avea dreptul să participe cu câte cinci invitaţi, intrarea tuturor fiind liberă. De asemenea, alături de ei vor putea participa şi profesorii care i-au pregătit. La prima ediţie, care va avea loc pe data de 5 iunie, în „Club S”, între orele 20-24, toţi olimpicii vor primi din partea Primăriei Municipiului Galaţi o diplomă şi vor putea participa, după aceea, la un program de club realizat special pentru ei.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Balul olimpicilor, realizat din banii cabinetului stomatologic al viceprimarului Ciumacenco

Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul PSD al oraşului Galaţi, a organizat din fonduri proprii un bal destinat olimpicilor de la concursurile şcolare, dar şi tuturor elevilor care au dorit să participe la eveniment, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). În jur de 500 de elevi gălăţeni, printre aceştia şi premiaţii la concursurile naţionale şcolare din municipiul Galaţi, au fost prezenţi, vineri seară, la prima ediţie a „Balului olimpicilor”. Evenimentul a fost organizat de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco din fonduri proprii la Clubul S din muncipiul Galaţi.

„Mă bucur că, datorită vouă, se ştie că în Galaţi sunt şi oameni sclipitori, nu doar un combinat siderurgic, o echipă de fotbal, de handbal ori de volei. Pot spune, fără teama de a greşi, că în acest moment în jurul meu este cea mai mare densitate de inteligenţă pe metru pătrat ce a fost vreodată în Galaţi şi, de ce nu, în întreaga Românie. În plus, sunt unul dintre politicienii care nu vă pot strica media la capitolul IQ deoarece, la rândul meu, am fost trei ani la rând olimpic naţional şi am obţinut de fiecare dată locul al doilea pe ţară la chimie. Voi încerca să patronez anual un bal al olimpicilor, activitate ce îşi propune să reunească toţi elevii cu rezultate deosebite în probele şcolare la nivel naţional”, a declarat Nicuşor Ciumacenco. Din programul manifestărilor au făcut parte şi cinci concursuri, la care câştigătorii au primit vouchere cu care îşi pot achiziţiona cărţi de la Librăria “Humanitas”. Deşi nu a dorit să facă public suma pe care a scos-o din buzunar pentru a organiza balul, viceprimarul Galaţiului a precizat că toate cheltuielile au fost suportate de cabinetul stomatologic pe care îl are în proprietate.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.