dcp100168 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Propuneri pentru "Subiectul săptămânii"Vă rugăm să propuneţi teme pe care le consideraţi interesante pentru a deveni "Subiectul săptămânii".
Relu Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Văd că lumea deja s-a aşezat la coadă :mrgreen: Oare copii de azi, tinerii, pe unde îşi petrec timpul liber? Mai există cercuri, cluburi unde să mai prindă şi altceva decât ceea ce li se spune în şcoală?
pieroth Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 copii din ziua de azi sant total diferiti de noi cei de varsta a doua(sau aproape) si au cu totul alta copilarie decat am avut-o multi dintre noi !...si cred ca singura satisfactie pt multi dintre ei este si ramane :computerul (cu toate subdiviziunile lui:internet,jocuri etc)... totusi sant si o parte (in nr mic) care au intentii bune pt viitorul lor, urmand cursuri de pregatire,fac sport,organizeaza intalniri...cluburi etc...si sa nu uit (asta pe buna dreptate) "parintii nu au prea multe de spus " la un copil care crede ca stie mai multe decat ei...!
victorya Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Pentru ca saptamana care tocmai se incheie a fost "zapacita", inca o data, de intorsaturile politichiei, propun ca tema de discutie "Politica, intre om si domn - cine e omul, cine e "domnul"..." Mai ales ca avem, slava Domnului, destule de comentat. Sau chiar de autoreprosat, pentru ca, trebuie sa recunoastem, daca am alege mai bine la vot, am avea politicieni - sper- mai competenti si mai responsabili.
patricia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 in afara de kosovo, s-a intamplat ceva interesant in romania? asta apropo de politica din romania. va iesi udmr de la guvernare? chiar ar fi interesant, din punctu meu de vedere, de vazut si revazut - mai bine scris de arhivat - parerile politicienilor cu privire la kosovo. de ce i-am votat?
Relu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Propun ca subiectul săptămânii viitoare să fie acest topic.
cataonceanu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Pistele speciale pentru biciclisti...vor exista????
Radu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 De ani si ani de zile galatenii sunt condamnati de asa zisii "alesi" , securisti si democrati sa inghita fulgii toxici ai plopilor. Nu ma uit la PSD tv Galati si nici la alte canale de tv din galati nu pot viziona.Ma intreb: Oare ce trebuie facut ca acesti fulgi de plop sa dispara ?oare trebuie impuscat cineva ? arestat judecat si executat in numele poporului? De ani de zile oamenii cer sau propun solutii si criminalii morali ai comunitatii galatene, Dumitru Nicolae, Durbaca si haita din jurul lor nu fac si nu zic nimic.De ce si pana cand?
dorian Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Propuneri pentru "Subiectul săptămânii"Vă rugăm să propuneţi teme pe care le consideraţi interesante pentru a deveni "Subiectul săptămânii". Nu stiu daca se pot posta fotografii.Daca da ,as propune o vizualizre a galatiului vazut prin ochii, inima si sufletul celor care iubesc orasul. Cum as putea sa fac eu insumi acest pas? Tehnica tovarasi tehnica!
tigeratlantic9945 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 As vrea ca in fiecare duminica sa discutam doar despre o anumita persoana..sa analizam tot ce a facut...etc..
tigeratlantic9945 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Nu neaparat ,pot fi si persoane sportive,directori,comentatori dar si politicieni
tigeratlantic9945 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ce parere aveti despre ce am spus mai sus?
dcp100168 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Se poate rezolva (am sa fac un thread nou mai pe seara), dar in momentul in care aducem in discutie pe cineva ar trebui sa postam si o scurta biografie, poate nu toata lumea stie cine este respectivul
tigeratlantic9945 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Eu zic sa folosim wikipedia pentru biografie.
dcp100168 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Sunt puţine date în multe cazuri. Primul exemplu care mi-a venit în minte, Lucian Bute. Şi iată rezultatulhttp://ro.wikipedia.org/wiki/Lucian_ButeNu cred că asta se poate numi biografie :cry:
iepurasul Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Salutare oameni buni.Daca sunteti in pana de idei, sa luam o groapa de pe sosea si sa o tranformam in subiectul saptamanii, cu tot cu drumul respectiv.Apropo, a intrat cineva pe site-ul afisat cu nonsalanta de panourile celor de la mediu, sa vada cat de (ne)poluat este orasul? Stie cineva sa interpreteze "ppm"-urile care sunt afisate zilnic?Noroc bun si aer curat...
Rami Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 As vrea ca in fiecare duminica sa discutam doar despre o anumita persoana..sa analizam tot ce a facut...etc.. Sa ma ofer voluntar?
gigi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Probleme care nu se rezolva de zeci de ani si care ar putea fi solutionate rapid prin adoptarea unei legi - Transformarea sanctiunilor neplatite in zile de inchisoare sau zile de munca in folosul comunitatii (functie de gravitatea faptei comise). Mizeria, marlania, manelele de la 12 noaptea, aruncarea gunoiului de la etaj, in general probleme de convietuire care in prezent nu sunt rezolvate in niciun fel. In cel mai bun caz, acum, politistul vine si aplica o amenda, iar cel amendat ii rade in nas, ca stie ca daca nu plateste amenda intr-un termen de ... se prescrie si nimeni nu are ce sa faca.
gigi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Salutare oameni buni.Daca sunteti in pana de idei, sa luam o groapa de pe sosea si sa o tranformam in subiectul saptamanii, cu tot cu drumul respectiv.Apropo, a intrat cineva pe site-ul afisat cu nonsalanta de panourile celor de la mediu, sa vada cat de (ne)poluat este orasul? Stie cineva sa interpreteze "ppm"-urile care sunt afisate zilnic?Noroc bun si aer curat...Pai, nimeni nu stie sa le interpreteze si asta e si ideea - autoritatile au mai marcat un punct pe "agenda de lucru" - au montat panouri, au facut o investitie etc - iar galatenii nu intra subit in atac de tuse, pentru ca nu inteleg cat de poluat este aerul pe care il respira... :mrgreen:
Sheena Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Sau am putea discuta ori de o persoana ori pe o anumita tema, de exemplu pe marginea unui articol de ziar. Findca azi e Duminica propun sa discutam pe marginea acestui articol gasit de mine: PREA PUŢIN, PREA TÂRZIU... Probabil stă în natura noastră să avem întotdeauna regrete tardive. Să ne pară rău, post factum, că nu am făcut cutare sau cutare lucru la timpul potrivit. Că nu am terminat o şcoală la zi, ca să ne chinuim apoi la cursuri serale şi fără frecvenţă, că nu ne‑am mângâiat suficient copilul când era mic, că nu am călătorit, că nu am găsit răgazul pentru gesturile mici, dar pline de semnificaţie, care să le arate celor de lângă noi cât îi iubim. Deunăzi, într‑unul dintre reportajele din zonele inundate, un sinistrat arăta, cu năduf, spre casa dărâmată, pe care abia o renovase înainte de potop. Că era disperat omul, rămas cu nevasta şi doi copii sub cerul liber, e lesne de înţeles. Dar, dincolo de durerea unei pierderi materiale, tatăl se uita la cei doi copii şi spunea, aproape ţipând, că cei mici au vrut să meargă la mare, iar el a zis nu, trebuie făcută curăţenie în casă. Mai bine îi duceam pe ăi mici la mare, măcar nu‑mi părea rău de bani", a conchis omul, cu năduf. Să fim sinceri, de câte ori nu am gândit şi noi la fel? De câte ori nu ne‑am uitat în urmă cu regretul că nu am făcut, la timp, o bucurie cuiva drag sau chiar nouă înşine? Câte renunţări, aparent mici la momentul când s‑au produs, nu s‑au transformat apoi în resentimente greu, dacă nu imposibil de vindecat? Cu siguranţă, multe. Mai multe decât ne‑am dori şi chiar decât ar fi neapărată nevoie să existe. Adesea, soluţiile sunt la îndemâna noastră: putem asculta, înainte să condamnăm, putem cântări atent lucrurile, înainte să luăm o decizie care îi afectează şi pe ceilalţi, putem pune în balanţă binele pe care îl obţinem şi răul pe care îl facem. Putem, dar vrem oare? Există în noi dorinţa de a acţiona în aşa fel, încât, uitându‑ne în urmă, să nu regretăm decât ceea ce nu am apucat să facem şi nimic sau cât de puţin se poate din ceea ce am întreprins? De prea multe ori suntem împinşi în lupta cotidiană de primul impuls sau de un interes exclusiv personal. Evident, primele exemple care îmi vin în minte sunt politicienii, dar, măcar o dată, n‑am să mă refer la ei. E clar pentru toată lumea deja prezenţa la vot a demonstrat‑o din plin că dumnealor n‑au niciun fel de regret privind modul în care s‑au comportat în trecut (decât poate pe acela că n‑au profitat mai mult de poziţia avută!). Exemplele pe care am să le dau sunt ale unor oameni obişnuiţi. Un şofer de maxitaxi i‑a tăiat faţa altuia, să‑i ia clienţii, iar primul client care s‑a urcat a trântit uşa de‑a scos‑o din balamale. Un vânzător a băgat marfă personală în chioşcul patronului, a vândut‑o, iar când a plecat spre casă cu profitul, a fost tâlhărit, rămânând şi fără bani de pâine. O doctoriţă de familie a tratat cu indiferenţă o pacientă cu cancer, pentru ca, la două luni distanţă, să descopere că suferea de aceeaşi boală. Regretele, câte au fost, nu au mai schimbat nimic. Suntem oare condamnaţi să facem mereu prea puţin, prea târziu?
adrian Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tot respectul pentru motociclistii dedicati. Adica cei care-si tuneaza motoarele cu bani grei. Aceia sunt admirati pe toate strazile pentru motorul lor dar si pentru ca sunt pasionati si cuminti. Si ei pot scoate sunete fioroase dar nu o fac decat in concursuri sau intalniri organizate. Ce facem cu sandilaii care paraie noaptea cu scutere modificate? Primaria le inregistreaza dar nu-i mai verifica dupa... Ne permiteti sa le pregatim capcane prin cartiere? Sarme intinse sa-si rupa gaturile, sa aruncam cu sulite dupa ei, cu pietre, sa dresam cainii comunitari sa-i rupa...ce putem face? Dupa raziile din Bucuresti si prezentarile de la TV parca au innebunit. S-au tampit cu zgomotele lor noaptea. Te deranjeaza si ziua cand fug ca dementii printre masini fara casti si vorbind la telefoane, politia bineinteles ignorandu-i, dar noaptea chiar este ``din filme``. Daca nu se trezeste politia comunitara sa-i linisteasca se vor trezi cu accidente bizare pt ca ``boul de pe scuter`` nu va vedea bolovanul venind spre el. Sa fie asta ultima solutie?
George Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Acum ca a aparut politia comunitara, si s-a pus pe impartit amenzi soferilor pentru parcari neregulamntare, sa iasa mai bine si noaptea sa amendeze pe cei care fac curse ilegale cu motocicletele si scuterele. Iar domn primar mai bine ar construi o pista de curse speciala pentru motociclete in Zona Libera sau undeva la marginea Galati-ului si sa ii trimita pe baietii cu motoarele pe acolo sa faca colo tot ce doresc muschii lor, nu pe strada unde pun in pericol nu numai viata lor ci si pe a altora.
simoniki Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Vreau sa propun un subiect despre care s-a discutat foarte putin si chiar deloc in Galati.Donarea de ovule ...un lucru care se intampla in Romania dar despre care nu se vorbeste. Riscurile la care se supun femeile care doneaza ovule, consecintele , avantajele si dezavantaje, clinici care fac recoltari de ovule, pentru ce tari se fac recoltari.Este un subiect vast pe care sper sa poata fi acoperit.
asctgl Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Tot respectul pentru motociclistii dedicati. Adica cei care-si tuneaza motoarele cu bani grei. Aceia sunt admirati pe toate strazile pentru motorul lor dar si pentru ca sunt pasionati si cuminti. Si ei pot scoate sunete fioroase dar nu o fac decat in concursuri sau intalniri organizate. Ce facem cu sandilaii care paraie noaptea cu scutere modificate? Primaria le inregistreaza dar nu-i mai verifica dupa... Ne permiteti sa le pregatim capcane prin cartiere? Sarme intinse sa-si rupa gaturile, sa aruncam cu sulite dupa ei, cu pietre, sa dresam cainii comunitari sa-i rupa...ce putem face? Dupa raziile din Bucuresti si prezentarile de la TV parca au innebunit. S-au tampit cu zgomotele lor noaptea. Te deranjeaza si ziua cand fug ca dementii printre masini fara casti si vorbind la telefoane, politia bineinteles ignorandu-i, dar noaptea chiar este ``din filme``. Daca nu se trezeste politia comunitara sa-i linisteasca se vor trezi cu accidente bizare pt ca ``boul de pe scuter`` nu va vedea bolovanul venind spre el. Sa fie asta ultima solutie?Ai multa dreptate...chiar ar trebui facut ceva...in fine din cate am inteles se pare ca politia comunitara s-a pus putin pe treaba... au inceput sa aplice sanctiuni la baieteii astea...multi nu au nici macar acte pe mopede sau permis A1(macar)...
Recommended Posts