Jump to content

Tâlhar imobilizat de o tânără karatistă


dcp100168

Recommended Posts

Talhar urmarit 2 kilometri, imobilizat si dat pe mana politiei de o femeie!

Mai exista eroi si in ziua de azi. O tanara de 27 de ani, din Galati, a reusit sa puna la pamant un individ care o talharise pe cumnata sa. Tanara de 27 de ani a vazut cum, sub ochii ei, cumnata sa ramane fara lantisorul de aur de la gat. Un individ I l-a smuls in fuga si a incercat sa se faca nevazut. Fata insa a pornit imediat in urmarirea individului. Tanara a facut cativa ani de karate si este posesoarea unei centuri maro. N-ai spune, pentru ca este o tipa miniona, aparent inofensiva. A dovedit insa ca stie sa faca fata unor situatii limita. Fata l-a urmarit pe individul care i-a smuls lantisorul de la gat cumnatei sale aproape 2 kilometri. L-a prins in scara unui bloc si l-a imobilizat cu o lovitura in stomac. A recuperat lantul si, calma, a chemat politia. Acum individul risca sa ajunga in inchisoare pentru talharie. Intreaga scena a fost vazuta de un trecator. A vrut sa-I sara in ajutor femeii, dar ea deja il pusese pe talhar la pamant. Tanarul de 21 de ani risca acum sa stea ani buni dupa gratii. Probabil nu le va povesti colegilor de celula ca a fost trimis acolo tocmai de o fata.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... emeie.html

Jaf cu final fericit

Secţia 4 a fost sesizată marţi, la ora 18,40, prin 112, de către gălăţeanca Oana C., de 30 ani, în legătură cu faptul că un tânăr a jefuit-o de un lănţişor din aur pe care fata îl purta la gât. La faţa locului au ajuns imediat doi poliţişti, care l-au prins în zona blocurilor din apropiere pe Ioan M., de 21 ani, din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918, i-a smuls femeii de la gât lănţişorul de aur de 14 carate, în valoare de 1.000 lei. Bijuteria a fost recuperată şi înapoiată victimei, tânărul fiind reţinut pe baza de ordonanţă; el va fi prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

http://www.viata-libera.ro/articol-Mart ... ii__2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.