dcp100168 Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Bătută pentru banii de zilier* A ajuns în spital după ce concubinul său băut fiind, a lovit-o cu un fier în cap. Este cazul unei femei de 28 ani, din Cuca care după o zi la câmp a fost luată în colimator de bărbătul în vârstă de 52 ani, pe motiv că adus prea puţini bani acasă.A fost bătută pentru că nu a adus destui bani acasă. Printr-o astfel de întâmplare a trecut o femeie de 28 ani din comuna Cuca, care a fost lovită în cap cu un fier de către concubinul ei. Victima, Gina Lepădatu a povestit că ieri după amiază pe când se întoarcea de la o activitatea agricolă la care era angajată ca zilier, a fost luată la întrebări de concubinul său, un bărbat în vârstă de 52 ani, care consumase băuturi alcoolice. La un moment dat, în toiul discuţiei, acesta a apucat un obiect din fier cu care a lovit-o în cap. “Eu am venit de la muncă, din câmp şi el s-a luat de mine pentru că n-am adus destui bani care să-i bea. Nu ştiu ce l-a apuc, este a doua oară când mă bate aşa tare“, a explicat victima. În prezent femeia este internată în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Galaţi. “La Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi a fost internată o femeie de 28 ani, din Cuca, bătută de concubinul ei, pe motiv că tânăra trebuia să aducă mai mulţi bani acasă din munca de zilier. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi este internată în secţia de Neurochirurgie a spitalului nostru“, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului “Sfântul Apostol Andrei“ Galaţi.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ella12pin Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 O femeie de 28 de ani care are un concubin de 52, merita cu siguranta batuta! (nu sunt de acord cu ranga de fier si cu loviturile la cap!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts