Jump to content

Bătută pentru banii de zilier


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bătută pentru banii de zilier

* A ajuns în spital după ce concubinul său băut fiind, a lovit-o cu un fier în cap. Este cazul unei femei de 28 ani, din Cuca care după o zi la câmp a fost luată în colimator de bărbătul în vârstă de 52 ani, pe motiv că adus prea puţini bani acasă.

A fost bătută pentru că nu a adus destui bani acasă. Printr-o astfel de întâmplare a trecut o femeie de 28 ani din comuna Cuca, care a fost lovită în cap cu un fier de către concubinul ei. Victima, Gina Lepădatu a povestit că ieri după amiază pe când se întoarcea de la o activitatea agricolă la care era angajată ca zilier, a fost luată la întrebări de concubinul său, un bărbat în vârstă de 52 ani, care consumase băuturi alcoolice. La un moment dat, în toiul discuţiei, acesta a apucat un obiect din fier cu care a lovit-o în cap. “Eu am venit de la muncă, din câmp şi el s-a luat de mine pentru că n-am adus destui bani care să-i bea. Nu ştiu ce l-a apuc, este a doua oară când mă bate aşa tare“, a explicat victima. În prezent femeia este internată în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Galaţi. “La Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi a fost internată o femeie de 28 ani, din Cuca, bătută de concubinul ei, pe motiv că tânăra trebuia să aducă mai mulţi bani acasă din munca de zilier. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi este internată în secţia de Neurochirurgie a spitalului nostru“, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului “Sfântul Apostol Andrei“ Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=11

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.