Jump to content

Primarul şi-a desemnat succesorul

Recommended Posts

Posted

Schimbare de ştafetă în fruntea Primăriei Galaţi

La câteva zile de la externare, primarul Dumitru Nicolae a susţinut ieri o conferinţă de presă în care a dezvăluit cui a încredinţat pentru următorii 3 ani de mandat destinele municipalităţii. Edilul şef al urbei a spus că joi a avut o şedinţă cu cei din Primărie, cărora le-a împărţit atribuţiile şi sarcinile pe care le vor avea de îndeplinit în următoarele 30 de zile de concediu medical şi a dat asigurări că îi va supraveghea să îşi facă treaba. Dumitru Nicolae a mai spus că, pentru a-şi menaja sănătatea pe timpul celor trei ani de mandat pe care îi mai are, va participa în special la inaugurări şi tăieri de panglici, toate atribuţiile pe care le are încredinţându-i-le viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, care va conduce instituţia în locul său, ajutat de viceprimarul Mircea Răzvan Cristea şi de city-managerul Florin Popa. "Am venit ieri la Primărie, am dat sarcini la tot poporul. Primăria trebuie să meargă înainte şi voi participa la tăieri de panglici. Fiecare ştie ce are de făcut. Dacă nu, o să-i popesc. Ciumacenco este locţiitorul meu de drept, lui i-am delegat dreptul de semnătură şi atribuţiile mele. Viitorul primar al Galaţiului va fi Ciumacenco şi îl voi pregăti pentru acest lucru", a spus Dumitru Nicolae. Întrebat dacă acest lucru înseamnă că Nicuşor Ciumacenco va fi candidatul PSD Galaţi pentru fotoliul de primar la următoarele alegeri, Dumitru Nicolae a răspuns afirmativ, precizând că viceprimarul are atât susţinerea sa cât şi a organizaţiei municipale a partidului.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

Posted

Cum naiba asta isi desemneaza succesorul , dar ce el este regele Galatiului si desemneaza pe cine vrea el ?? Daca nu mai poate mosul e simplu sa plece si sa ne lase . De ce ciumi si nu altul ?? Pesedistii se tem ca daca mosul demisioneaza nu mai castiga in 100 de ani de acum in colo Primaria Galati !!!! Dupa ce a mintit un judet intreg ca este la Valcea la odihna acum pune pe cine vrea el la primarie !!! DEMISIA mosule , nu mai poti PLEACA si lasa pe altul , iar acel altul sa fie ales de Galateni nu pus de tine . Si inca ceva nu vi se pare ciudat faptul ca in timpul in care mosul era plecat *la odihna la Valcea* in Galati s-au semnat autorizatiile de constructie pt 2 hipermarketuri , dupa o lunga perioada de seceta investitionala in sectorul respectiv ? Cred ca stia au prins momentul cand senilul era plecat si au semnat respectivele autorizatii !!!!

Posted

de ce sa demisioneze?? Sau mai bine cine sa vina??? Nicolae a fost votat din cauza ca nu a existat alternativa si va fi in continuare votat. Oricum fata de predecesorul sau, el s-a zbatut si a facut cate ceva prin oras, prin urmare sa ramana in continuare. Sanatate multa ii urez.

PS: La aruncat cu pietre toti suntem buni.

Posted
de ce sa demisioneze?? Sau mai bine cine sa vina??? Nicolae a fost votat din cauza ca nu a existat alternativa si va fi in continuare votat. Oricum fata de predecesorul sau, el s-a zbatut si a facut cate ceva prin oras, prin urmare sa ramana in continuare. Sanatate multa ii urez.

PS: La aruncat cu pietre toti suntem buni.

Sanatate ii doresc si eu in continuare dar cand nu mai poti ridici mana si pleci , as ar trebui sa faca si distinsul "popitor" de ziaristi parca !!!! Daca populatia Galatiului il va vota pe ciumi atunci sa fie ciumi . Nicolae este un mincinos pt ca amintit populatia din Galati ca este la Valcea dar el era la Tg Mures , nu dau cu piatra dar a mintit !!!!!Repet daca nu mai poti ridici mana si pleci !!!! Cine va fi Galatenii vor decide ca doar Primaria Galati nu este mostenirea lui de la nea durbi !!!!

Posted

:lol:

E bine ca si-a desemnat "succesorul" :d ! El sa-si vada de sanatate si sa taie panglici.

E un lucru bun ca vine altul mai tanar cu mai multa energie care sa faca ceva.

Oficial, legal nu stiu cum se poate sa-ti desemnezi succesorul. Tot el va fi primar insa nu el va lua deciziile (sper).

Posted

Sanatate ii doresc si eu in continuare dar cand nu mai poti ridici mana si pleci ,

Un om de bun simţ, aşa ar proceda. Nu mi se pare normal să ocupi un post în continuare numai pentru a face act de prezenţă. Un conducător trebuie să aibe nişte iniţiative, un plan ...

Dar aici e vorba doar de interesele PSD-lui :evil:

Posted

L-am contactat si eu pe Ciumacenco sa vina sa vada cat puf face un plop din fata blocului de la mine si ce gropi sunt la intrarea pe alee spre blocul unde locuiesc... Mi-a promis ca vine lunea trecuta, a venit de nu a mai putut, m-am lamurit si cu el, are iz de politician mincinos 100%... :d

Posted
L-am contactat si eu pe Ciumacenco sa vina sa vada cat puf face un plop din fata blocului de la mine si ce gropi sunt la intrarea pe alee spre blocul unde locuiesc... Mi-a promis ca vine lunea trecuta, a venit de nu a mai putut, m-am lamurit si cu el, are iz de politician mincinos 100%... :d

:lol: ca alta treaba nici nu are Ciumacenco, decat sa vada pufu de la tine din fata blocului. Stie si el, ca puf este peste tot...

• 1 month later...
Posted

Dumitru Nicolae , un comunist "obosit", care le stie pe toate dar nu face de fapt nimic important, cu siguranta se crede

un fel de Kim Ir Sen al Galatiului...

Nu a dat sarcini si in a i se amenaja vreun mausoleu , sau referitoare la mumificarea sa?

Ca de asta duce lipsa Galatiul, de simboluri invechite! :lol:

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.