Jump to content

Amenzi pentru transportatorii din Brăila şi Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Mafia transportatorilor din Brăila şi Galaţi în vizorul poliţiştilor bucureşteni

* După ce au primit sesizări privind existenţa unor operatori care efectuează transport de persoane în mod ilegal, lucrătorii de la IGPR au organizat o acţiune în cele două judeţe * Culmea, de această acţiune n-au avut habar poliţiştii brăileni

Acţiune de amploare a poliţiştilor de la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), pe raza judeţelor Brăila şi Galaţi, în scopul combaterii pirateriei în domeniul transportului rutier de persoane. Ieri, lucrătorii de la Poliţia Autostrăzi, Brigada Poliţiei Rutiere şi Direcţia Poliţiei Rutiere au verificat zeci de autovehicule aflate în trafic, din toate categoriile şi au dat amenzi de aproximativ un miliard de lei vechi. Acţiunea a pornit de la o serie de sesizări primite la IGPR, prin care unii operatorii de transport reclamau faptul că în Brăila şi Galaţi se efectuează transport de persoane în mod ilegal de către indivizi care nu deţin licenţă în acest sens. Astfel, dis-de-dimineaţă, poliţiştii bucureşteni au poposit în zona noastră şi au demarat verificările în trafic, fără ca poliţiştii de la nivel local să fie anunţaţi despre această acţiune. "Pe lângă obiectivul principal, respectiv combaterea pirateriei în transportul de persoane, au fost urmărite toate abaterile de la normele legale de circulaţie. În acest sens au fost aplicate aproximativ 110 amenzi, reţinute mai multe certificate de înmatriculare, inclusiv un permis de conducere pentru neacordarea priorităţii la autovehicule. Cea mai mare sancţiune a fost aplicată unei firme deţinătoare de autovehicule de transport mărfuri, în valoare de 14.000 lei, în condiţiile în care au fost aplicate şi două avertismente pe acelaşi proces verbal. Sancţiunile s-au dat pentru nerespectarea timpilor de odihnă, repaos şi conducere a conducătorilor auto", ne-a declarat şeful Poliţiei Autostrăzi din cadrul IGPR, comisar şef Grigore George. Poliţiştii bucureşteni au acţionat pe mai multe trasee din cele două judeţe, respectiv Şoseaua Dig Brăila - Galaţi, Galaţi -Tecuci, Brăila - Buzău şi Brăila - Slobozia.

http://www.obiectivbr.ro/local/29442-ma ... eteni.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.