Jump to content

Tecucenii se bronzează pe plaja de la Doaga


dcp100168

Recommended Posts

Plaja de la Doaga “lovita” de criza sutienelor

Vremea frumoasa scoate lumea la terase, la iarba verde sau la scaldat. Tecucenilor cel mai la indemana le este in parc, la Pazvante, la padurea Movileni, defrisata aproape in totalitate sau Doaga. Ultima locatie fiind preferata de cei care iubesc iessrea la iarba verde, dar si la strand sau de cei care vor sa faca putina economie in bugetul de week-end. Loc de agrement intrat de mult in obisnuinta tecucenilor, plaja privata de la Doaga corespunde in totalitate conditiilor de scaldat. Aceasta este concluzia inspectorilor de la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor, care au efectuat controale pe tema respectarii normelor de imbaiere. Exista zona special amenajata pentru imbaiere, pentru care s-au eliberat autorizatii de functionare si analize de laborator ale apei efectuate de laboratorul Autoritatii de Sanatate Publica. Exista grupuri sanitare amenajate, dar si dusuri. Sunt avertizoare pentru adancime, respectiv geamanduri. La Doaga exista serviciu de salvare, cu barca si punct de prim ajutor.

Doritorii care isi vor petrece sfarsitul de saptamana pe plaja de la Doaga nu trebuie sa se ingrijoreze ca nu au unde sa-si mai parcheze autoturismele. Politistii Serviciului de Ordine Publica (SOP) Vrancea, au misiunea de a face ordine in parcarea zonei de agrement. De asemenea, ei vor avea grija ca cei ce vin la plaja sa nu tulbure linistea si ordinea publica. De cum a fost initiata aceasta actiune, au scazut considerabil furturile de si din autoturisme, dar au scazut si actele de violenta. Turistii ce calca pragul plajei de la Doaga se pot rasfata cu preparate la gratar si pot innopta intr-una din casutele din campingul amenajat in incinta zonei de agrement. Aici este tot pe alese> o cabanuta cu un pat simplu, dublu sau 2 paturi simple. Pe langa toate acestea a fost deschisa inca o terasa care este dotata cu bucatarie, bar, grup sanitar si o capacitate de 100 de locuri. “Facem rezervari pentru cei ce vor sa-si organizeze o petrecere privata si le stam la dispozitie cu bucataria, terasa, bar si toate celelalte. De asemeni, in fiecare sambata tinerii se distreaza in cadrul discotecii pe care o organizam”, a subliniat Marian Tiganescu, administratorul plajei Doaga.

http://www.ziarulsemnal.ro/?p=699

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.