Jump to content

Bani de vacanta!


dianne

Recommended Posts

Fa-ti BANI DE VACANTA! Vinde produse Metropolitan colegelor, prietenelor si ai un comision de 25%. Se accepta persoane cu varsta mai mica de 18 ani. Catalogul se poate vedea online la http://metropolitans.ro/catalog/web%20c ... /index.htm. Produsele sunt ieftine si de calitate.

Daca aduci persoane noi, Metropolitan iti da BONUS CASH de 10% din vanzarile pe care acestia le fac. Daca vei inscrie 5 persoane si fiecare face o comanda de 100 lei, bonusul tau va fi de 10 lei de la fiecare, deci ai 50 lei BANII TAI, fara sa faci nimic. Daca si cei inscrisi de tine aduc oameni noi, vei avea si de la aceia 5%, adica la o comanda de 100 de lei, tu vei lua 5 lei si tot asa.

Ca sa-ti faci cont, intra pe http://shop.metropolitans.ro/catalog/create_account.php si completeaza datele tale, iar la “codul reprezentantului care v-a recomandat” codul PDWOfqPO. Apoi comanda neaparat un catalog aici: http://shop.metropolitans.ro/catalog/in ... ?cPath=194, ca sa te poti apuca de treaba – catalogul e GRATUIT. Dupa ce-ti faci cont, da-mi un mail la pdf_diana@yahoo.com ca sa te ajut.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.