AdiTZA Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Azi in REAL, un domn, cu parfumuri luate evident din Jysk a fost "rugat" insistent sa le infolieze pe motiv ca: "asa se face, nu vrem probleme". Cum poti fura produse din REAL cand ele nici nu exista la vanzare? Asta doar paznicii si-o pot explica...Dupa ce am fost intrebat de doamna de la CASA daca "platiti SI CU BONURI?" de parca pe fata mea scria mare "CA$H, probabil de restu' bonuri", doi niggeri autohtoni se certau cu casiera si cu una din angajatele SWAT pentru ca nu aveau bon la mancarea gatita cumparata din REAL. Bineinteles ca, baietii au spulberat pur si simplu barajul facut de durdulia paznica administrand-ui si doua-trei urari de bine. Oooffff, ce distractie e in REAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonybon2 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 la kaufland ar fi bine sa se respecte si pe unde se intra cu masina si pe unde se iese Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) Acum aproape 2 ani la REAL, nu a vrut sa imi vanda un motoscuter, pe motiv ca a pierdut actele si nu se poate vinde . Eu am zis ca il cumpar pe propia raspundere, ma duc eu la RAR si refac actele sau vad eu ce fac cu el. El cica nu ca nu are voie. Dupa multe contraziceri l-am obligat sa-l sune pe superiorul lui la birou si pana la urma a fost deacord sa imi vanda scuterul, dar greu... Era unul blond care si acum este pe acolo la garantie, ce iam facut saracul de el, parca imi era mila de el dupaia. Dar era ultimul scuter la oferta,(si ala galben, dar asta e) si eu eram sa ma intorc fara scuter acasa dupa ce l-am vandut pe altul, deci nu prea suportam sa ma intorc fara scuter, daca eu asa am planuit treburile, a doua zi trebuia sa ma duc la servici si cu ce daca nu aveam cu ce... Problema e ca tot vina lor era, cu 3 ore inainte sa imi vand scuterul care il aveam, am fost la ei si am intrebat daca mai au acele modele pe stoc si alte culori, si mi-a zis ca da, mai are 4-5 bucati. Si cand am venit sa cumpar cica de 2 zile nu mai are acele modele decat acesta fara acte... Actele am facut rost de ele de la firma care vindea scuterele (REVA Romania), si la contra sumei de bani de 50+20 lei taxe postale am facut rost de acte, dar nesimtiti de la REAL a vrut sa ma faca pe mine sa platesc actele, doar la bucuresti a zis ca nu e vina mea si o sa plateasca cei de la REAL (pana la urma plateam eu, nu era bai pentru 70 lei). Pana la urma tot ei a platit, ca am zis la cei de la bucuresti ca imi cere bani pe acte cei de la REAL... Deci cu REAL.. e cam greu, pacat ca e singurul hypermaket bun in galati... Edited January 13, 2011 by cosx25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Uite eu cu sotia (peaceman) si JR, la cumparaturi in Kaufland...iau de pe raft o cutie de la un termometru electronic, evident, dupa ce am observat ca in Kaufland electronicele mici nici macar nu sunt in cutie, ci iti iei cutia goala de pe raft, trec de casa de marcat, in mai putin de "n" minute cu care se lauda Kaufland, ma indrept spre biroul de Informatii (unde ar trebui sa fie doar INFORMATII), si cer produsul, recte, TERMOMETRU, duduiei...cauta ea ce cauta prin sertare....nimic...mai cauta ce mai cauta...nimic...intreaba o colega care trecea INTAMPLATOR pe langa ea daca stie ceva de acel produs, recte TERMOMETRU...aia zice ca ea intra in pauza, sa intrebe pe altcineva...da duduia cateva telefoane, mai stau eu ce mai stau, LOGIC SI EVIDENT ENERVAT CA DEJA TRECUSE DUBLUL MINUTELOR LA CASA, intreaba alta colega care venise sa ia banii din casa, aia zice ca ii tine locul daca se duce duduia in depozit sa se uite, asta dupa ce, intre timp, gasise pe altcineva sa trimita (cu tam-tam ca asta e treaba sefului de tura/raion), imi zice mie ce care a ramas ca e probabil sa nu se gaseasca produsul in depozit, mai astept cateva minute, EVIDENT FACAND SPUME LA GURA pentru ca STATEAM DEJA DE 15min la INFORMATII, sa primesc RASPUNSUL FINAL!!! NU IL AVEM IN DEPOZIT!!!!!!!!! Cum e posibil asa ceva, cand pe rafturi, mai erau 5 cutii goale?????? Intrebarile mele erau:1. De ce nu sunt produsele in cutii???2. De ce daca nu sunt in cutii, nu sunt nici in depozit???3. Daca in curand vom cumpara bidonul de suc gol si vom primi sucul de la dozatorul aflat la INFORMATII???4. De ce se caca pe ei (Kaufland), ca daca stai mai mult de "n" minute la casa esti "premiat", cand poti astepta zeci de minute la INFORMATII pentru produs, garantie, si multe alte probleme legate de POLITICA asta CRETINA a supermarket-urilor din Romania???5. De ce la REAL trebuie sa ridici fiecare bidon de apa plata (JR-ul meu are mancarea preparata numai cu apa plata, nu zic numele) pe banda, pentru ca apoi sa-l tabarceasca vanzatoarea, apoi, din nou, tu?6. De ce, daca eu am bonuri la produsele cumparate din afara REAL trebuie sa le "bag la sac"???7. De ce, daca eu am o cutie, o sacosa, sau un rucsac EVIDENT CU PRODUSE CARE NU SE GASESC IN REAL, trebuie sa le "bag la sac"???8. De ce nu facem RECLAMATII???9. De ce in Metro/Selgros se verifica inca odata produsele cumparate??? Daca e sa se verifice, de ce nu se verifica LA SANGE??? Ce e pe factura trebuie sa fie si ce e in carut, nu...ce e pe factura e pe factura...daca in cos sunt 3-4 produse care corespund cu ce e pe factura...se pune stampila si e OK???Eu am facut, si fac reclamatii si sugestii si sesizari..........de muuuuulte ori..........DEGEABAAAAA!!!!!Se comporta din ce in ce mai rau cu clientii...Si isi mai fac si reclama!!!INVATATI-VA SA NU MAI PLECATI CAPUL SI SA SPUNETI DA, AM INTELES...ASA E...POLITICA MARKET-ului....VA GARANTEZ CA ACOLO DE UNDE VIN ELE, DIN TARILE LOR DE ORIGINE SI IN ALTE TARI, CLIENTUL E STAPANUL ADEVARAT AL SUPERMARKET-urilor!!!!!!!Eu unul, am declansat JIHAD-ul cu supermarket-urile din Galati!!! Cine vrea sa se alature, sa spuna NU nesimtirii angajatilor si regulilor care ne inrobesc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 continuare:10. de ce pretul de la raft nu e acelasi cu pretul de la casa? (evident cel de la casa e mai mare) Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 M-as alatura si eu jihad-ului, Aditza, dar incerc sa ingrop securea cumparand cat mai rar cu putinta din supermarketuri La 1. si 2. pot sa-ti spun motivul principal: pentru ca produsele respective sunt furate, iar angajatii se fac ca nu e vina nimanui, ca nu stiu unde au disparut, etc si trebuie sa joace rolul, pentru a nu da de banuit. Asta nu inseamna ca nu stiu toti cei din interior cat si cum se fura din magazin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 M-as alatura si eu jihad-ului, Aditza, dar incerc sa ingrop securea cumparand cat mai rar cu putinta din supermarketuri Sa te vad eu pe tine cumparand in fiecare zi cate un bidon de 5L de apa plata de la magazinul din coltul blocului, cu inca jumatate din pretul supetmarket-ului. Si asta e numai un exemplu. Unde mai pui ca am luat o ladita de clementine din piata aia...de gross unde vand basarabenii, la un super pret. Adica, daca era sa iau cate 1Kg/zi...dadeam faliment. Plus ca acolo, am vazut-o pe patroana magazinului de la parterul blocului, care se aproviziona, bineinteles en-gross, cu legume si fructe, pe care ulterior le vinde la preturi de te ia ameteala Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Depinde, nu toti vand la preturi astronomice si nu toti avem aceleasi preferinte la produse. Oricum ar fi, insa, prin impulsionarea vanzarilor la supermarket, nu facem decat sa crestem scorurile, atat la astia mici, cat si la ei; in plus, cu timpul, e inevitabila schema: omori toti distribuitorii mici si cand ramai singur pe piata, cresti preturile cat incape.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts