Jump to content

Clasificarea pe stele pentru autocare se face şi la Brăila


dcp100168
 Share

Recommended Posts

RAR Brăila poate acorda clasificări pe stele pentru autocare

* Acest tip de operaţiune se efectuează la reprezentanţa RAR Brăila, începând din 19 mai * Pentru operatorii de transport, faptul că nu trebuie să se mai deplaseze în Constanţa sau Bucureşti pentru clasificare înseamnă o importantă economie de timp şi combustibil

Reprezentanţa Brăila a Registrului Auto Român are, începând din 19 mai, posibilitatea de acorda clasificări pe stele autocarelor. Operaţiunile se desfăşoară în zilele de marţi, miercuri şi joi ale săptămânii. Până acum, operatorii de transport puteau obţine astfel de clasificări doar de la reprezentanţele RAR din Constanţa şi Bucureşti. Pentru o firmă care deţine zeci de astfel de maşini, deplasarea pentru clasificare până în cele două oraşe însemna un consum mare de timp şi combustibil. Asta cu atât mai mult cu cât clasificarea pe stele, în funcţie de gradul de confort oferit de autovehicul, trebuie făcută anual. Şeful RAR Brăila, Valeriu Cruceru, ne-a declarat că se aşteaptă ca serviciul respectiv să fie solicitat atât de operatorii de transport brăileni cât şi de cei din judeţele vecine, cum ar fi Vrancea sau Galaţi.

http://www.obiectivbr.ro/local/29533-ra ... ocare.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.