dcp100168 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Deac s‑a adaptat deja la Galaţi* Ciprian Deac a intrat în pielea de "oţelar" şi spune că echipa antrenată de Petre Grigoraş are şanse mari de a ajunge în cupele europene şi în acest an"E bine că am venit aici"Este la vârsta la care alţii n‑au terminat‑o cu teribilismul (n.r. ‑ 23 de ani), vine de la liderul campionatului Ligii I� Ar fi destule motive să‑l vezi pe Ciprian Deac cu nasul pe sus, însă tânărul împrumutat de Oţelul de la CFR Cluj este de‑o modestie rară. Poate şi pentru că are sânge de ardelean, mijlocaşul stânga nu iese în evidenţă decât pe teren, altfel se pierde în mulţime ‑ nici nu zici că a fost adus de la o echipă care se pregăteşte să meargă în Liga Campionilor. "Este bine că am venit la Oţelul, aşa am şi eu ocazia să joc mai mult. Oricât de mult mi‑aş fi dorit să rămân la CFR pentru a câştiga campionatul, n‑ar fi fost deloc bine. Să joci numai cinci minute pe meci, este destul de greu. Aşa, simt şi eu că sunt fotbalist", ne‑a declarat, ieri, blondul clujean.Îşi laudă noii colegiLa Oţelul a nimerit într‑o "mare" de transilvăneni. "Mă cunoşteam cu destui băieţi de aici şi mi‑a fost mai uşor să mă acomodez. Oţelul are o echipă foarte bună, are faţă de Europa şi trebuie să facem tot posibilul pentru a ne califica într‑o cupă europeană", a mai spus Ciprian, în opinia căruia nu numai partidele cu Steaua, Dinamo şi Rapid sunt foarte importante. "Cu mine sau fără mine, Oţelul le‑ar da echipelor din Bucureşti o replică pe măsură. Dar nu numai aceste jocuri sunt importante, trebuie să aducem cât mai multe puncte din toate partidele pe care le vom avea de jucat până în luna mai", a conchis "oţelarul" de împrumut, unul care pare să fie de o viaţă printre roş‑alb‑albaştri.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=22264
Recommended Posts