Jump to content

Şanţ pe linia porţii!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Au calcat in picioare propriile regulamente

Comisia de Apel a respins memoriul inaintat de FCM Bacau, prin care se solicita anularea deciziei Comisiei de Disciplina care a dictat ca partida de la juniori, cu Dunarea Galati, sa se rejoace. In unanimitate de voturi s-a decis ca memoriul bacauanilor este unul nefondat. In urma acestei hotarâri, meciul Dunarea Galati – FCM Bacau urmeaza sa se rejoace, cu câteva zile inainte de inceperea turneului zonal, ambele formatii fiind calificate.

Care este istoria acestei decizii? FCM Bacau urma sa joace meciul cu Dunarea Galati pe terenul “Portul Rosu”. La fata locului, bacauanii au constatat ca una dintre porti este neregulamentara. Dupa masuratori, centralul intâlnirii si observatorul au constatat ca un colt al portii este lasat cu 30 de centimetri. Conform regulamentului, gazdele au avut la dispozitie 30 de minute pentru a remedia defectiunea. Ce au facut? Au sapat un sant, pe linia portii, adânc de 30 de centimetri!

http://www.desteptarea.ro/categoria/sport

:lol::lol::lol:

2_545ce4be502bd9489e628eedfd595b9a_thumb

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.