capshunica Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Si cum oamenii se casatoresc si pe timp de criza, uite ca se organizeaza si un targ de nunti weekendul asta (30-31 mai) La Galati, in Gradina Botanica, sambata (16:00 - 21:00) si duminica (10:00-21:00). In acelasi timp, tot la Gradina Botanica se va desfasura ExpoFlora, eveniment expozitional national (ffff multe flori si producatori). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbiano Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 este targ cu vanzare?au si neveste?....ma gandesc cu criza asta poate sunt in oferta....doua la pret de una.....te rezolvi si cu nevasta si cu amanta in acelasi timp.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 sau poate dau in leasing... Nu mai faci fata, o dai inapoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 mai leisorilor :twisted: voi n-ati invatat nici pana acum ca da, nevasta se cumpara, dar amanta...amanta stimabililor, se simte!hihiihiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbiano Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 buna treaba cu lesingul....da oare nu o exista si o varianta la programul rabla?....buy back cu diferenta.....dau nevasta cu reparatie capitala,km reali, ceva probleme cu softul (calculatorul de generatie veche) eventuale mici retusuri la caroserie,varianta family,consumul ceva cam mare,cu tot cu soacra priceputa la muraturi...plus diferenta ptr nevasta sport noua zero km,consum redus.....eiiiii....suna bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 amanta...amanta stimabililor, se simte!hihiihiiiii Io nu te intreb de unde stii... :twisted: Din auzite, bineinteles da oare nu o exista si o varianta la programul rabla?....buy back cu diferenta Cum e presul de la intrare? Confortabil? ...sau esti sigur ca nu-ti citeste postul cine nu trebuie Link to comment Share on other sites More sharing options...
flieder Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Hmmm, ce-mi place...ca v-ati gandit rapid la o varianta accesibila doar domnilor. Eu n-am vazut sa fie targ exclusivist cu intrarea doamnelor oprita...asa ca s-ar putea lua in calcul si varianta propusa de voi dar... sa fie de sex masculin. Da, si noi doamnele am putea avea pretentii si am putea sa categorisim sforaitorul de langa noi ca facand parte tot din programul rabla Ei, v-ar placea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 ...eiiiii....suna bine? dar reciproca nu suna bine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts