Jump to content

La furat de miez de nucă


dcp100168

Recommended Posts

8 tineri sunt cercetaţi pentru tâlhărie

La data de 05.12.2009, M.Doru de 43 ani şi S.Chiriţă de 34 ani, ambii din com. Ghidigeni, jud. Galaţi, au sesizat faptul că mai multe persoane îmbrăcate în uniformă de agent de pază le-au sustras din portbagajul maşinii cantitatea de 500 kg de miez de nucă pe care aceştia intenţionau să o comercializaze pe raza mun. Galaţi.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au identificat suspecţii ca fiind D. Grigore-Nicolae , de 27 ani, din com. Folteşti, jud. Galaţi, cunoscut cu antecedente penale, V. Marian de 29 ani, din Galaţi, I. Sorin de 38 ani , S. Vasile de 31 ani, I. Ionuţ de 20 ani , S.Adrian de 31 ani, din Suhurlui toţi din Galaţi, agenţi de pază, L. Marius-Stefan de 30 ani, din Galaţi, tapiţer şi V.Iulian Augustin de 21 ani, din Galaţi, fără ocupaţie. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cele două părţi vătămate s-au întâlnit cu unul dintre suspeţi în zona Talciocului din Galaţi şi au mers ulterior într-o zonă periferică a oraşului, unde cei opt indivizi i-au deposedat de sacii cu miez de nucă.

În urma probatoriului administrat la dosar, şase dintre suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, instanţa dispunând cercetarea în stare de libertate şi interdicţia de a părăsi localitatea timp de 30 de zile pentru L.Marius, I.Sorin şi S.Vasile şi interdicţia de a părăsi ţara pe timp de 30 de zile pentru I.Ionut şi V.Marian. Pentru D.Grigore instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile, acesta fiind încarcerat în Arestul I.P.J. Galaţi. V.Iulian Augustin este cercetat în stare de libertate iar S.Adrian se sustrage cercetărilor fiind continuate activităţile de căutare a acestuia. Toţi suspecţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2191

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.