Jump to content

Manifestări de Ziua Copilului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Petrecere şi concert, organizate astăzi de ArcelorMittal pe Stadionul „Siderurgistul”

ArcelorMittal Galaţi va sărbători astăzi, 30 mai, Ziua copilului, organizând evenimente speciale pentru copiii angajaţilor şi pentru cei din judeţ – un spectacol-maraton. Stadionul „Siderurgistul” va fi transformat într-un loc de joacă unde copiii vor putea asista la spectacole de teatru şi cu clovni, concursuri de karaoke şi vor putea dansa. Compania îi va sărbători şi pe copiii care au avut cele mai bune rezultate la olimpiadele şi concursurile naţionale, dar şi pe componenţii echipei de handbal a şcolii din Şendreni, clasată pe primul loc la Campionatul Naţional.

Petrecerea de astăzi va începe la ora 11:00, când copiii din Galaţi sunt aşteptaţi pe stadion, unde se vor putea juca în parcul cu trambuline şi tobogane gonflabile şi vor putea participa la concursuri de cântat, recitat şi la cel de „Miss şi Mister Copilărie”.

Surpriza principală a evenimentului va fi demonstraţia făcută de Grupul Antitero al Jandarmeriei din Galaţi, însoţit de câini de serviciu.

Petrecerea se va încheia cu un concert susţinut de Andreea Bălan şi de Smiley.

Carnavalul prichindeilor în Grădina Publică, duminică

Duminică, 31 mai, de la ora 10,00, lângă fântâna arteziană din Grădina Publică începe carnavalul „Insula personajelor de basm”. Copiii, cu părinţii şi bunicii, sunt invitaţi de Biblioteca „V. A. Urechia” să petreacă ziua de 1 Iunie în avans. Carnavalul cărţii pentru copii, concurs cu personaje din lumea poveştilor, le va aduce micilor participanţi surprize nenumărate. Condiţia este doar să vină în Grădina Publică cu chef de distracţie şi voie bună. Organizatorii promit că vor veni de hac şi ploii, în eventualitatea în care va ajunge neinvitată: carnavalul se va muta în holul Teatrului Muzical „Nae Leonard”, aflat în apropiere. Copiii vor sărbători, la Biblioteca „V.A. Urechia”, pe tot parcursul săptămânii viitoare, la manifestările propuse de instituţie sau de şcolile din Galaţi.

Poliţia are grijă de copiii săi

International Police Association Galaţi a sărbătorit vineri, la ora 12,00, Ziua Internaţională a Copilului, în avanpremieră pentru copii membrilor săi. 100 de copii s-au îndopat cu prăjituri şi suc la Terasa “Nic-Nic” de pe Faleza Dunării, lucru care a echivalat cu o petrecere de nota 10. Printre suprizele oferite de I.P.A. Galaţi au fost cadouri, precum şi produse de cofetărie de la „Chip&Dale” şi cofetăria „Dragoş Roşu”, băuturi răcoritoare de la Coca-Cola SA şi SC Daniel SRL şi pizza de la Terasa Nic-Nic.

Concurs de role şi biciclete, la Tecuci

De 1 Iunie, la Tecuci, copiii pe role şi pe biciclete au prioritate. După cum am aflat de la primarul Tecuciului, Eduard Finkelstain, concursul dedicat celor mici a devenit deja o tradiţie: „Închidem circulaţia pe artera principală, unde se va desfăşura un concurs de role şi biciclete pentru copiii de la grădiniţă şi clasele I-II. Se fac preliminarii, până se ajunge la campioni pe grupe de vârstă. Entuziasmul celor mici este molipsitor. Vin câte 800 de copii, cu părinţi, cu bunici. Îi învăţăm şi regulile rutiere cu sprijinul poliţiei. În plus va fi şi o probă de colectare selectivă a deşeurilor. Fiecare copil va pleca, indiferent de locul pe care se va plasa, măcar cu o punguţă cu dulciuri!”, ne-a declarat primarul. Primăria Tecuci lucrează, în prezent, la studiul de fezabilitate pentru reabilitarea Parcului 1 Mai, care va căpăta o tentă sportivă, cu piste de role şi de biciclete.

http://www.viata-libera.ro/articol-Sarb ... lor_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.