Jump to content

Premierul Emil Boc, la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Premierul Emil Boc vine astăzi la Galaţi

Prim-ministrul României, Emil Boc, se va afla, astăzi, 30 mai, la Galaţi. În calitatea sa de preşedinte al PD-L, Emil Boc va participa la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii de partid, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, începând cu ora 18.30. Aici vor fi prezentaţi şi câţiva dintre eurocandidaţii PD-L – Traian Ungureanu (locul al treilea pe lista candidaţilor), Cristian Preda (locul al patrulea) şi gălăţeanul Constantin Dumitriu (locul al 11-lea). Până la acea oră, premierul Emil Boc mai are programată o vizită la fabrica cunoscutului om de afaceri democrat-liberal Andrei Lişinschi, unde va inaugura o linie de zincare şi vopsire.

Tot astăzi, eurocandidatul Norica Nicolai (locul 1 pe lista candidaţilor PNL) se va afla în judeţul Galaţi, unde va efectua un turneu electoral în comunele pe la Valea Prutului. Însoţită de membrii Organizaţiei de Tineret, Norica Nicolai se va afla, în a doua parte a zilei, pe Faleza Dunării, unde se va întâlni cu cetăţenii.

http://www.viata-libera.ro/articol-Prem ... ti__2.html

Link to comment
Share on other sites

relu...mi-ar placea foarte tare sa ma exprim ...."mai plastic" cu privire la mapele lu' poc....da primesc ban asa ca....tre sa fim foarte naivi sa avem asteptari de la guvernarea asta.traim intr-o tara condusa de baselu,nutzi udrea,roberta,vanghelie si acu' se mai baga in seama si buzata aia mica de fatuca lu' tatutzu...de ceva vreme ma tot gandesc cu jind la papua noua guinee , noua zeelanda sau replubica dominicana.sa ramana cine vrea sa stinga lumina cu nutzi....si sa aiba asteptari de la guvernanti...acum 20 de ani eram plini de sperante...ce s-a ales?nu-mi pasa de mine si pana la urma nici macar nu este vorba de bani...calitatea vietii intr-un anumit loc nu este data neaparat de bani...ma gandesc in ce lume are sa traiasca fiica mea.si ma ingrozesc.

Link to comment
Share on other sites

Boc, în vizită electorală la Galaţi

Premierul Emil Boc le-a înmânat diplome elevilor olimpici de la Galaţi pe Stadionul Siderurgistul din oraş, acolo unde ArcelorMittal Galaţi a organizat un picnic în aer liber cu ocazia Zilei Copilului.

Primul-ministru a efectuat apoi o vizită la noua fabrică de zincare a Grupului Profiland-Intfor, controlat de omul de afaceri Andrei Lişinschi, membru PDL. Emil Boc a ţinut apoi un discurs în curtea întreprinderii, în faţa a circa 50 de salariaţi şi oficiali ai grupului.

Premierul Emil Boc, într-o vizită maraton în municipiul Galaţi

Preşedintele PDL, prim-ministrul Emil Boc, s-a aflat, sâmbătă, în municipiul Galaţi, pentru a participa la lansarea candidaţilor democrat-liberali pentru Parlamentul European şi la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii de partid, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Alături de premierul Emil Boc au participat şi candidaţii pentru europarlamentare PD-L: Traian Ungureanu, Cristian Preda şi gălăţeanul Constantin Dumitriu. Începând cu ora 16.00, Emil Boc a fost prezent la Stadionul “Siderurgistul” pentru a înmâna diplome olimpicilor gălăţeni. Apoi, a urmat o scurtă vizită la societatea "Intfor", fabrica omului de afaceri democrat-liberal Andrei Lişinschi, unde a fost inaugurată o linie de zincare şi vopsire. De la ora 18.30, premierul Boc a fost prezent la Teatrul Muzical "Nae Leonard" pentru lansarea candidaţilor PD-L pentru alegerile europarlamentare, printre care amintim de Constantin Dumitriu, candidatul organizaţiei PD-L Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

Emil Boc si puscăriasul-informator al Securitătii, cap al lumii interlope din Galati

Sâmbătă, premierul Emil Boc a inaugurat la Galați o investiție a unuia din capii lumii interlope , Andrei Lişinschi, un om de afaceri controversat, aflat în cercetare penală. Andrei Lişinschi este fostul candidat PD-L la primăria Galaţi în alegerile locale din anul 2008, fost puşcăriaş, condamnat pentru trafic şi furt calificat, dovedit, în urma unei decizii CNSAS, ca fost colaborator al Securităţii. Andrei Lişinschi a fost condamnat în 1982, de Judecătoria Galaţi, la închisoare pentru un an şi opt luni, sub acuzaţ ia de speculă cu valută şi ţigări.

Despre Andrei Lişinschi se spune că este unul din capii lumii interlope gălăţene, finul şi partenerul de afaceri al fostului şef al lumii interlope, Marian Ivan, ucis anul trecut într-o răfuială stradală. Din grupul interlopilor face parte şi candidatul PD-L pentru europarlament, Titi Dumitriu, partener de afaceri al lui Andrei Lişinschi şi naşul lui „Tarzan” Lazăr, şeful interlopilor din cartierul Micro 19.

Andrei Lişinschi (PD-L) a fost de CNSAS că ar fi dat note informative cu numele "George". Conform CNSAS, Lişinschi trebuia să dea informaţii despre "elevi care eventual intenţioneză să fugă din ţară, ascultă posturi radio străine şi comenteză asemenea emisiuni la şcoală, elevi care au rude în stăinătate sau întreţin relaţii neoficiale cu cetăţeni străini, precum şi comportarea unor lectori la orele pe care le predau la curs". Pedelistul mai era acuzat de CNSAS că ar fi turnat personalul restaurantului Potcoava de Aur, unde "două barmaniţe întreţin frecvent relaţii cu navigatori străini de la care cumpără diferite sume de dolari, bani care ulterior sunt plasaţi la navigator români, care efectuează voiaje în străinătate", dar şi despre colegi de serviciu. "Soţia colegului este artist plastic. Cumpără pânză şi confecţioneză lucruri şi apoi le vinde. Avea idei fixe în ceea ce priveşte nivelul ridicat de viaţă şi modă din ţările occidentale", se arată într-o altă notă informativă semnată cu numele conspirativ "George".

Andrei Lişinschi ar fi dat informaţii cu privirea la doi cetăţeni iugoslavi şi o persoană care l-a rugat să plaseze 200 de dolari. "Anul acesta m-am găsit cu ea la restaurantul Oltul de pe strada Portului şi mi-a zis dacă pot să-i plasez 200 de dolari (dar că sunt rupţi la mijloc şi falşi). Îi are de la concubinul ei", se arată într-o notă informativă atribuită lui Andrei Lişinschi şi deţinută de CNSAS.

Andrei Lisinschi s-a remarcat ca pistolar intr-o reglare de conturi din lumea interlopa. Aflat la restaurantul hotelului Kreta, la botezul copilului unui membru marcant al lumii interlope locale, Andrei Lisinschi a tras mai multe focuri de arma de vanatoare.Atunci, desi politistii care au cercetat incidentul la fata locului au gasit un tub de cartus de vanatoare, seful Politiei galatene, comisarul-sef Tache Bocaniala, s-a jurat ca nu s-a tras in cursul altercatiei. Mai apropiat de realitate, procurorul care a instrumentat cazul, Virgil Luparu, a gasit explicatia faptului ca martorii l-au indicat pe Lisinschi ca a folosit o pusca de vanatoare: "In timpul conflictului, de teama, martorul (!) Lisinschi Andrei a iesit in curtea restaurantului si a tras in aer, in plan vertical, cu un pistol cu gaze, 2-3 focuri".

Andrei Lisinschi este un apropiat al Elenei Udrea si al deputatului PD-L de Galati, Mircea Toader. Andrei Lisinschi controleaza Grupul de Firme Profiland-Intfor, specializat pe produse metalurgice, si este o prezenta constanta in Top 300 Cei mai bogati romani.

În 2004, el a candidat ca independent la Primaria municipiului Galati, dar nu a intrat in turul doi. Ulterior, a devenit membru al Partidului Democrat-Liberal, formatiune din partea careia a candidat din nou la Primaria Galati, in 2008.

BONUS: Sentinta de condamnare la închisoare a protejatului Elenei Udrea

http://www.badin.ro/2009/05/emil-boc-cu ... ii-ca.html

Link to comment
Share on other sites

pdl-ul asta despre care este vorba in articolul de mai sus este acelasi cu ala unde este marinerul? :lol: este acelasi cu ala din care provine si analfabeta aia mica? nutzi udrea de care se vorbeste mai sus este aceiasi cu sustinatoarea fetitei marinerului? :lol: hai la vot cetateni ca sa ne simtim reprezentati in europa....ce dracu sa votezi in tara asta ?

Link to comment
Share on other sites

Boc, în vizită electorală la Galaţi

Premierul Emil Boc le-a înmânat diplome elevilor olimpici de la Galaţi pe Stadionul Siderurgistul din oraş

...................................şi oficiali ai grupului.

Oare daca pe presedintele pd-l sau pe unul din acei atarnatori ai premierului ii apucau nevoile fiziologice , unde se duceau , pt ca la Stadionul Siderugistul nu exista un loc care sa numeasca WC ???!!!! Iar daca tot au fost acolo inalti oficiali ai Romaniei si ai Galatiului , au vazut starea in care se afla acea Baza Sportiva ??? Si daca au fost prin preajma nu au facut un drum scurt de 100 m pana la fostele vestiare ale bazaei unde acum domiciliaza niste sarmani care printre altel au caruta cu cai !!!!! Cred ca Boc si ai lui nu aveau de unde sa vada vestiarele pt ca jeepurile lor au trecut in goana pe langa acele foste vestiare , oare au facut curatenie la Baza inainte sa vina premierul ???

Link to comment
Share on other sites

Oare daca pe presedintele pd-l sau pe unul din acei atarnatori ai premierului ii apucau nevoile fiziologice unde se duceau, pt ca la Stadionul Siderugistul nu exista un loc care sa numeasca WC???!!!!

Au fost montate vreo 20 de toalete ecologice...

Link to comment
Share on other sites

Premierul, braţ la braţ cu interlopii

Sîmbătă, 30 mai, premierul Emil Boc s-a aflat în vizită electorală la Galaţi, înconjurat de chinezi şi români. Surprinzător, omul a participat la inaugurarea unei linii de zincare chinezeşti, nicidecum la ceremonia de trimitere în şomaj a unei secţii de oţelărie româneşti, aşa cum era normal pe vreme de criză. De această realizare tehnologică s-a bucurat întreprinderea lui Andrei Lişinschi, un om de afaceri putred de controversat, cercetat penal pentru vînzarea unor terenuri şi cu peste 70 de milioane de euro datorii în bănci. Tot Andrei Lişinschi este şi fostul candidat de tur doi al PD-L la Primăria Galaţi, puşcăriaş în rezervă, condamnat pentru trafic şi furt calificat, dovedit de CNSAS ca fost colaborator al Securităţii. Mai mult, Andrei Lişinschi este unul din capii lumii interlope gălăţene, fin şi partener de afaceri cu regretatul director al „Mafiei Dunării de Jos“, Marian Ivan, ucis anul trecut cu şuriul. Din grupul vesel mai face parte şi candidatul PD-L pentru Europarlament, Titi Dumitriu, partener de afaceri şi naşul lui „Tarzan“ Lazăr, interlopul cu cei mai mari bicepşi din cartierul Micro 19. În trecut, Titi Dumitriu, ca viceprimar al municipiului, a beneficiat de „facilităţi“ în dobîndirea unui teren pe care, cu banii clienţilor, a neterminat, deja, un bloc. Ne miră decizia primului-ministru Emil Boc de a se afişa cu asemenea specimene. Ne referim la chinezi. Au tăcut toţi mîlc. Unul mai competent nu s-a găsit să le spună consilierilor lui Boc că tipii aia sînt nişte oameni răi care murdăresc imaginea partidului.

http://www.catavencu.ro/premierul_brat_ ... -8165.html

Link to comment
Share on other sites

nu am nici un fel de simpatie ptr avortonul asta de boc si nici ptr clica din pdl....dar ma minuneasa virulenta atacului la adresa lui din partea cotidianului local VL....nu prea stiu de ce da mie-mi miroase deja a razbel intre psd si pdl...se iubesc tare aliatii astia la "guvernarea ptr propasirea neamului".....din punctul meu de vedere sa se duca amandoua unde a intarcat dracu iapa....parca asa se spune....cu cat mai mult sange in razboiul asta cu atat mai bine.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.