Jump to content

Mai puţini directori la Protecţia Copilului


dcp100168

Recommended Posts

Reduceri de personal

Cinci directori în loc de şapte, la Protecţia Copilului

Consilierii judeţeni au aprobat vineri organigrama şi statele de funcţii ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi. Singurii care nu au fost de acord cu reducerea posturilor de la 1.683, cât s-a stabilit în 2008, la 1.524 au fost cei şapte consilieri PD-L. În expunerea de motive a hotărârii se arată că „scăderea reală este de 167 posturi, din care 96 ocupate şi 71 vacante”. “În primul rând s-a realizat o analiză a oportunităţii existenţei unui număr de şase funcţii de directori generali adjuncţi cât şi a structurilor funcţionale subordonate acestora. Astfel, funcţia de director general adjunct pentru organizare, resurse umane, administrativ şi patrimoniu se desfiinţează. Funcţia publică de director general adjunct pentru protecţie de tip familial s-a comasat cu cea de director general adjunct cu probleme medicale. În organigrama DGASPC Galaţi nu se mai regăsesc o serie de structuri ale căror atribuţii au fost preluate de altele”, se arată în document. Practic, Protecţia Copilului a rămas cu un director general şi patru directori general adjuncţi. Astfel, organigrama şi statele de funcţii ale DGASPC Galaţi cuprind un număr de 1.524 posturi, din care 42 de conducere.

http://www.viata-libera.ro/articol-Cinc ... lui_2.html

Link to comment
Share on other sites

Pfiu, de-ati sti ce bucata de paine proaspata si pufoasa se mananca aici... :twisted:

La Arad, organigrama a cuprins dintotdeauna 3 directori: director general, director general adjunct - pe partea de copii, si director general adjunct - pe asistenta sociala adulti

Punct

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.