Jump to content

Pandurii Tg.Jiu - Oţelul Galaţi 1-0

Recommended Posts

Posted

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, a anunţat, marţi, că meciurile din ultima etapă ale Ligii I, care se vor desfăşura la 10 iunie, au fost programate la aceeaşi oră, 20.45. Alexandru a precizat că nu s-au stabilit încă meciurile care vor fi televizate din ultima etapă.

Posted

Clubul Pandurii Tg.Jiu a cerut arbitri străini

Clubul Pandurii Tg. Jiu a solicitat arbitri străini la partida cu Oţelul Galaţi, deşi cele două formaţii nu sunt implicate în lupta pentru retrogradare sau pentru cupele europene. Totuşi, în cazul unei victorii a uneia dintre echipe, coroborate cu un egal sau cu un eşec al celor de la FC Argeş, formaţia învingătoare ar ajunge pe locul 10, iar în ediţia viitoare de campionat va încasa mai mulţi bani din drepturile de televizare.

http://www.realitatea.net/liga-i---meci ... 29547.html

Posted

Ne arbitrează Balaj

Centralul Cristian Balaj va arbitra meciul Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi (10 iunie, ora 20.45), din ultima etapă a Ligii I, iar asistenţi vor fi Cristian Nica şi Aurel Oniţă, a anunţat, miercuri, preşedintele interimar al CCA, Ioan Igna. Arbtru de rezervă va fi Marius Avram.

Această brigadă va oficia şi la finala Cupei României, programată pe 13 iunie, la Târgu Jiu, între echipele CFR Cluj şi FC Timişoara.

Clubul gorjean a cerut arbitri străini la această dispută, însă Comisia Centrală a Arbitrilor a refuzat această propunere şi a delegat o brigadă FIFA din România.

Posted

Pena nu va evolua la Tg.Jiu

Atacantul echipei Oţelul Galaţi, Marius Pena, nu va evolua în ultima etapă a Ligii I, în partida contra formaţiei Pandurii Târgu Jiu, având piciorul imobilizat în ghips din cauza unei accidentări suferite în runda precedentă. Marius Pena a suferit o entorsă la gleznă în partida cu FC Argeş. Antrenorul Petre Grigoraş nu poate conta în partida cu Pandurii Târgu Jiu nici pe jucătorii Sergiu Costin şi Marian Tănasă, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Posted

Meciul începe la ora 20.00

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că meciurile din ultima etapă a Ligii I, care vor avea loc la 10 iunie, vor începe la ora 20.00 şi nu la 20.45, aşa cum se anunţase iniţial.

Posted

7 meciuri vor fi transmise în direct de GSPTV şi Antena 1

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit astăzi programul ultimei etape şi televizările. Astfel, toate meciurile se vor disputa de la ora 20:00, şapte dintre cele nouă partide urmînd a fi transmise în direct de GSPTV şi Antena 1. Singurele partide netelevizate vor fi Gloria Buzău - Gloria Bistriţa, respectiv Pandurii Tg Jiu - Oţelul Galaţi.

Iată programul etapei a 34-a şi televizările:

Unirea Urziceni - Steaua, Antena 1

Rapid - Poli Iaşi, GSP TV

Universitatea Craiova - FC Vaslui, GSP TV alternativ

Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj, GSP TV 2

FC Braşov - FC Timişoara, GSP TV 2, alternativ

FC Argeş - Dinamo, GSP TV 3

CS Otopeni - Farul Constanţa, GSP TV 4

Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi, netelevizat

Gloria Buzău - Gloria Bistriţa, netelevizat

Posted

Astazi 5 Iunie 2009 , ora 18.00 , Stadionul Siderugistul mare meci mare , Fc Otelul 2 Galati-Pambac Bacau , meciul este decisiv pt obtinerea locului 2 . Echipa noastra are nevoie de o victorie cu 1-0 cel putin sa se califice la barajul de promovare in Liga a 2 a Astra Bport Bets !!1 Daca primeste gol , Otelul 2 va trebui sa castige le 2 goluri diferenta !1 Veniti la meci toti suporterii GALATENI ca si asa vine seceta fotbalistica .

P.S. Pt admn : admin cred ca merita mai mult din partea ta si nu numai , acesata meci si aceasta echipa . Decat sa dai mondenitati cu velescu anonimul minune mai bine ai scrie de copii astia MINUNATI care uite sunt aproape de Liga a 2 a unde joaca anonimul minune velescu , ce daca nici un ziar din Galati nu scrie despre meciul de astazi asta inseaman ca trebuie sa-i IGNORAM ???

Posted
P.S. Pt admn : admin cred ca merita mai mult din partea ta si nu numai , acesata meci si aceasta echipa . Decat sa dai mondenitati cu velescu anonimul minune mai bine ai scrie de copii astia MINUNATI care uite sunt aproape de Liga a 2 a unde joaca anonimul minune velescu , ce daca nici un ziar din Galati nu scrie despre meciul de astazi asta inseaman ca trebuie sa-i IGNORAM ???

La nivel de principiu sunt de acord cu tine. Cun insa e mai greu de obtinut informatii complete si cu regularitate, nu mi s-a parut corect sa dau rezultate doar din cand in cand.

Daca ai datele necesare, ce te opreste sa deschizi un topic despre Otelul II?

Posted

Oţelul II - Pambac 7-1 (2-0) :d şi echipa a doua a Oţelului va merge la barajul de promovare în Liga a II-a.

Au marcat: Elek 3, Tismănaru 2, Miron şi Dragoş.

Oţelul II Galaţi: Abraham - Râpã, Cârjã, Agache, Ioviţã - Schwartz, Tismãnaru, Elek, Tãnase - Miron, Neagu. Au mai intrat: Popescu, Dragoş;

FC Pambac: Iacobuţã - Voicu, Constantin, Hanga, Nichifor - Sascãu, Petcu, Bolfã, Sofronie - Pintilie, Câmpanu. Au mai intrat: Enea, Andries;

Posted

La nivel de principiu sunt de acord cu tine. Cun insa e mai greu de obtinut informatii complete si cu regularitate, nu mi s-a parut corect sa dau rezultate doar din cand in cand.

Daca ai datele necesare, ce te opreste sa deschizi un topic despre Otelul II?

Ok date se gasesc voi deschide un topic pt Otelu 2 !!!Informatii se gasesc pe ,www.otelul-galati.ro,www.dunareabatrana.com,www.liga2.ro,www.sportlocal.ro si pe mai multe saituri !!!

Posted

Intrare liberă cu Oţelul

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu deschide din nou porţile pentru suporterii echipei lui Cîrţu în ultima etapă a sezonului, cu Oţelul Galaţi. Şi etapa precedentă, cu Farul, gorjenii au lăsat accesul liber, chiar de zilele oraşului Târgu Jiu. Fotbaliştii gorjeni au nevoie de susţinerea publicului la ultima reprezentaţie din acest sezon, mai ales că formaţia îşi doreşte o victorie pentru a obţine cea mai bună performanţă în Liga I, locul zece.

http://www.gds.ro/Sport/2009-06-08/Stan ... &tip=toate

Posted

Ros-alb-albastrii, spre Tg. Jiu

Delegatia FC Otelul Galati care pregateste meciul cu CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu, din ultima etapa a Ligii I, editia 2008-2009, a plecat luni dimineata spre destinatie. Antrenorul Petre Grigoras va avea la dispozitie cu aceasta ocazie doar 15 fotbalisti: 2 portari si 13 jucatori de camp. Este vorba despre: Alexandru Bourceanu, Marian Carja, Petrica Dragos, Ramses Gado, Gabriel Giurgiu, Paulius Gribauskas, Jivko Jelev, John Ibeh, Silviu Ilie, Stoian Kolev, Gabriel Paraschiv, Cornel Rapa, Adrian Salageanu, Cristian Sarghi, Frane Vitaici.

Partida CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu - FC Otelul Galati, din etapa a XXXIV-a a Ligii I, va avea loc miercuri, de la ora 20.00.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1635

Posted

Condescu anunţă că fiecare jucător va încasa 12.500 de euro dacă echipa termină pe 10

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, marţi, că fiecare jucător din lotul lui Sorin Cârţu va încasa câte 12.500 de euro dacă echipa va reuşi să învingă Oţelul şi să se claseze pe locul 10 în ierarhia Ligii I, transmite corespondentul NewsIn. "Dacă echipa se va clasa pe locul 10 şi ne vom îndeplini obiectivul, prima pe care o va încasa fiecare fotbalist va fi de aproximativ 12.500 de euro. Vom avea un meci foarte greu cu Oţelul pentru că şi cei de acolo îşi propun acelaşi lucru ca şi noi, să termine pe 10. Mai e şi Gloria Bistriţa, dar şi Argeş, care e acum pe 10. Suntem mai multe echipe care ne batem pentru acest joc, dar avem avantajul că jucăm pe teren propriu", a spus Condescu.

Posted

Avancronica partidei Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi

Avancronica partidei Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi ce se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 20.00, pe stadionul "Municipal" din Târgu Jiu, în ultima etapă a Ligii I.

Pandurii Târgu Jiu, echipa probabilă: 1. Stanca – 14. Popete, 18. Martinovici, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso – 9. Tilincă, 10. Vasilache, 21. Stângă, 8. Stancu – 23. Raskovici, 28. Piţurcă. Antrenor: Sorin Cârţu. Rezerve: 70. Mingote, 28. Grecu, 20. Pârvu, 11. Luţu, 77. Arrieta, 5. Păcurar, Iclănzan. Absenţi: Tremonti, Hidişan, Ghindeanu, Vancea (accidentaţi), Murgan (suspendat).

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev - 2. Cârjă, 16. Sîrghi, 31. Jelev, 14. S.Ilie - 15. Ibeh, 19. Vitaici, 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 23. Sălăgeanu – 30. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 3.Râpă, 11. Gado, 28. Petrică Dragoş. Absenţi: Cojoc, Hurdubei, Viglianti, Gârleanu, Iorga, Pena (toţi accidentaţi), Tănasă, Costin (suspendaţi).

Arbitri: Cristian Balaj - Cristian Nica, Aurel Oniţă - Teodora Albon. Observatori: Ioan Igna, Hacic Garabet.

Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi, miercuri, ora 20.00, netelevizat

Palmares: 7 2 3 2 7-9

Acasă: 3 2 1 0 5-3

Primul meci: 2-2, la Târgu Jiu, la data de 2 decembrie 2005.

Ultimul meci jucat la Târgu Jiu: 1-0, la 5 august 2007

În tur: 0-0.

Posted

Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi 1-0

Pandurii Târgu Jiu a câştigat, miercuri, pe teren propriu, jocul cu Oţelul Galaţi, scor 1-0, în ultima etapă a Ligii I, într-un meci în care s-au acordat trei lovituri de pedeapsă, iar ambele echipe au intenţionat să se retragă de pe teren în prima repriză, transmite corespondentul NewsIn.

PANDURII TÂRGU JIU - OŢELUL GALAŢI 1-0 (Vasilache 4-penalty)

Pandurii: Stanca - Popete, Martinovic, Chibulcuteanu, Cardoso - Vasilache (Luţu 85), Stângă, Stancu, Grecu - Tilincă (Pârvu 53), Raskovic (Arrieta 64). Antrenor: Sorin Cârţu.

Oţelul: Kolev - Râpă, Sârghi, Jelev, S. Ilie - Ibeh, Bourceanu (Vitaic 65), Giurgiu, Sălăgean - Paraschiv, Gado (Gribauskas 74). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Martinovic 10, Popete 54, Vasilache 76 / Kolev 2, 74, Giurgiu 42, Jelev 45

Cartonaş roşu: Kolev 74

Arbitri: Cristian Balaj - Cristian Nica, Aurel Oniţa

Stadion: Municipal - Tudor Vladimirescu; Spectatori: 2.500

Cum s-a marcat golul: 1-0, min 3: Vasilache a reuşit să înscrie din penalty cu un şut în stânga lui Kolev, care a ghicit colţul, dar nu a mai ajuns la minge.

Imediat după ce Pandurii a deschis scorul din penalty, tehnicianul oaspeţilor, Petre Grigoraş, a vrut să retragă echipa de pe teren, acuzând arbitrul că a acordat greşit lovitura de pedeapsă. Toţi jucătorii gălăţeni s-au adunat la marginea terenului, însă după intervenţia lui Jelev şi a lui Paraschiv au revenit pe gazon.

Câteva secunde mai târziu a urmat replica gorjenilor, Sorin Cârţu, enervat de gestul adversarilor, a făcut acelaşi lucru, şi le-a cerut elevilor săi să se retragă de pe teren, însă în cele din urmă spiritele au fost potolite de arbitrul Cristian Balaj, care a avut o discuţie cu reprezentanţii ambelor părţi.

În minutul 11, oaspeţii au ratat un penalty, prin Bourceanu, al căruit şut a fost respins de portarul Răzvan Stanca.

Portarul Oţelului, Stoian Kolev, a fost eliminat în minutul 74, pentru cumul de cartonaş galbene, după ce a comis un nou fault în careu, iar arbitrul a acordat a doua lovitură de pedeapsă pentru gazde.

În minutul 75, Vasilache a ratat al doilea penalty al gorjenilor, trimiţând în partea stângă, de unde Grybauskas a respins.

În urma acestui rezultat, Pandurii Târgu Jiu a ajuns la 43 de puncte şi a încheiat sezonul pe locul 11, nereuşind să îşi îndeplinească obiectivul, şi anume clasarea pe una dintre primele 10 poziţii. Oţelul a terminat pe 12, cu 40 de puncte.

Cârţu: "E o victorie pe care o meritam"

"E bine totdeauna ca la sfârşitul campionatului să termini cu o victorie pentru că prima şi ultima impresie contează. E o victorie pe care o meritam, rezultatul este cât se poate de just pentru că am avut nişte momente care au fost în defavoarea noastră. Dar aşa ca un ultim meci de campionat a fost un meci atractiv şi cu tensiune nesperată pentru două echipe care erau lipsite de grijile unor retrogradări. Sigur ne-am bătut pentru locul zece în ideea în care credeam că şi Dinamo va face un rezultat bun la Piteşti. Până la urmă, se vede că anumite puncte pe care le-am pierdut uşor în timpul campionatului ne-au costat. Cu un punct dacă am fi avut astăzi în plus la zestrea noastră eram în avantaj. A fost o primă repriză echilibrată chiar dacă s-a terminat cu 1-0 pentru noi, au avut şi ei o evoluţie bună şi au avut şi un penalti pe care l-au ratat şi care a fost făcut destul de uşor de noi. Pe o posesie de balon a noastră şi o întârziere de a ataca a lui Martin a decis să dea în balon acolo să degajeze, dar total eronat. Stanca a remediat greşeala apărând. Putem spune chiar că Oţelul a lăsat o impresie mai bună parcă decât noi dar am mai avut nişte ocazii prin Raskovici şi Stângă, dar zic eu că şi meciul a fost influenţat de faza aceea de la gol când se impunea şi cartonaş roşu la Kolev. În repriza a doua am stat mai aproape de adversar, am fost mai agresivi şi am fost mai incisivi şi mai aproape de ceea ce trebuia să facem. Nu le mai enumăr acum toate ocaziile şi penaltiul ratat de Vasilache şi eliminarea de care nu am profitat. Dar este cel mai mare avantaj pe care-l puteam avea, acela de a avea penalti şi eliminare, dar n-am exploatat şi am stat cu sufletul la gură ultimele minute", a spus Cârţu.

Grigoraş: "Meritam cel puţin un rezultat de egalitate"

"Sincer îmi felicit echipa pentru atitudine, pentru jocul prestat şi cred că meritam cel puţin un rezultat de egalitate după jocul prestat. Au fost nişte faze importante pe care nu vreau să le comentez pentru că intrăm în vacanţă şi nu vreau să stau pe la comisii. Nu are rost să comentez acum, pentru că rezultatul nu se mai poate schimba. Şi eu vreau acum să am vacanţă că şi aşa e scurtă. Le doresc doar multă baftă arbitrilor de azi în finala cupei şi sper ca unii dintre ei să nu aibă aceeaşi evoluţie ca astăzi, pentru că ar fi păcat ca o finală de cupă să fie influenţată de un arbitraj cum am avut noi. Pentru că fiecare aleargă după puncte şi ar fi păcat ca rezultatul unui meci să fie influenţat datorită unei decizii a arbitrului. Cred că arbitrul a greşit că nu a acordat penalti, dar regretele sunt tardive acum pentru că gazdele au câştigat cu scorul de 1-0 şi asta e, noi am rămas cu 500 de kilometri pe care să-i facem înapoi în această noapte. Nu pot spune acum că puteam fi mai sus, campionatul se joacă pe distanţa a 34 de etape şi la sfârşit se trage linie. Dacă n-am fost mai sus înseamnă că am făcut greşeli şi nu am putut ajunge acolo unde ne doream. Poate am avut neşansa de a avea foarte mulţi accidentaţi într-o perioadă foarte scurtă dintre jucătorii de bază. Iar lotul nu a fost unul foarte valoros şi numeros pentru că am promovat foarte mulţi jucători de la echipa a doua şi este foarte greu să menţii ritmul multe etape la rând cu jucători de 19-20 de ani care au jucat până mai ieri în divizia C şi dacă le adunăm au şi ei 50 de meciuri în liga I", a spus Grigoraş.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.