Jump to content

Sărbătoare pentru copii în Grădina Publică


dcp100168

Recommended Posts

Sărbătoare pentru copii, organizată de Consiliul Judeţului

Consiliul Judeţului Galaţi va organiza, joi, un festival al copiilor în Grădina Publică, cel mai mare parc al oraşului de la Dunăre. Acţiunea doreşte să ofere un cadru de desfăşurare pentru exprimarea calităţilor artistice ale micuţilor gălăţeni, dar, totodată, să le ofere şi o după-amiază plăcută, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Startul acţiunilor destinate celor mici va fi dat în Grădina Publică în jurul orei 17.00, intrarea şi participarea copiilor la manifestări, cât şi a părinţilor care îi însoţesc, fiind liberă. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi prin intermediul Centrului Europe Direct din cadrul Direcţiei de Dezvoltare Regională. Denumirea acestui mini-festival de o zi al copiilor este „Ziua Copilului din Tine!”. „Este un eveniment care oferă celor mici posibilitatea să îşi exprime imaginaţia şi creativitatea într-un mod cât mai plăcut, dând naştere la competitivitate. În programul manifestării sunt cuprinse mai multe acţiuni realizate şi dedicate copiilor, de la o paradă a celor mici şi până la un program artistic susţinut de talentaţii cursanţi ai Şcolii de Artă din Galaţi”, a afirmat Eugen Chebac, preşedintele CJ.

Link to comment
Share on other sites

Încă o zi a copilului

Astăzi, 4 iunie, ora 17,00 va fi declarată, în Grădina Publică, „ora copiilor”. De fapt, nu doar un ceas va ţine manifestarea dedicată copiilor gălăţeni de Consiliul Judeţului Galaţi, prin Centrul Europe Direct din cadrul Direcţiei de Dezvoltare Regională. Sub genericul „Ziua Copilului din Tine!”, astăzi se va desfăşura o competiţie, parada celor mici - care "riscă" să devină un eveniment tradiţional de vară, după cea de la Ziua Europei – şi un program artistic al micilor artişti de la Şcoala de Artă a Centrului Cultural „Dunărea de Jos” al CJ, care au fost deseori aplaudaţi şi în străinătate.

http://www.viata-libera.ro/articol-Inca ... lui_2.html

Mai mult... :?:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.