Jump to content

Fără curent, după furtuna de marţi seară


dcp100168

Recommended Posts

Furtuna a afectat reţele de distribuţie a energiei electrice din 100 de localităţi

Furtuna de marţi seara a afectat infrastructura de reţele de distribuţie a energiei electrice din 100 de localităţi, producând disfuncţionalităţi la un număr de 34 de linii electrice aeriene (LEA), se arată într-un comunicat remis miercuri de Electrica. "Datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile a fost afectată infrastructura de reţele de distribuţie a energiei electrice din zonele de activitate aferente filialelor Electrica Muntenia Nord şi Transilvania Sud. Astfel, au fost afectate 100 de localităţi din judeţele Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Galaţi, Prahova, Vrancea, Braşov şi Harghita", se arată în comunicatul companiei.

Link to comment
Share on other sites

Galati - Urmarile furtunii de ieri seara

Mai multe puncte de înaltă tensiune au fost afectate în urma furtunii de marţi seara, cinci localităţi rămânând fără energie electrică, toată noaptea trecută. Potrivit purtătorului de cuvânt al Electrica Galaţi, Ancuţa Stanciu, pana de curent a durat 12 ore, în prezent, neexistând probleme cu furnizarea energiei electrice. Şi în municipiul Galaţi furtuna a doborât mai mulţi copaci, avariind o maşină şi o conductă de gaz metan.

http://radioiasi.ro/index.php?option=co ... 3&Itemid=0

Link to comment
Share on other sites

Copaci doborâţi de furtuna de marţi noaptea

Furtuna din noaptea de marţi spre miercuri a dat bătăi de cap angajaţilor de la SADP, care au lucrat toată noaptea. Potrivit directorului SADP, Eduard Grosu, în cursul nopţii au fost cinci intervenţii, în care muncitorii au mers fie pentru îndepărtarea crengilor căzute pe stradă sau pe maşini, fie pentru a tăia copacii afectaţi de furtună. „În cursul nopţii, s-a intervenit pe strada Gării, la numărul 62, unde crengi dintr-un copac au căzut pe o maşină, producând pagube, dar au afectat şi conductele de gaze şi contoarele de la poartă, motiv pentru care s-a procedat la întreruperea gazelor, pentru securitatea oamenilor”. „Au mai fost intervenţii la următoarele adrese: Arcaşilor nr. 28, Rizer 66, Cezar colţ cu Dragoş Vodă, Focşani nr. 12, unde crengile au căzut şi pe firele de înaltă tensiune. În această dimineaţă se lucrează în zona Gării, colţ cu Bălcescu, pe Cezar la nr. 33 şi în apropierea Parcului CFR”, ne-a declarat şeful SADP. Acesta a mai adăugat că în cursul nopţii s-a acţionat cu cinci lucrători SADP şi că sesizările cetăţenilor au fost primite atât prin intermediul serviciului unic de urgenţă 112, cât şi prin intermediul ISU, Poliţiei Comunitare şi Primăriei Galaţi.

Localităţi fără lumină

În urma furtunii de marţi spre miercuri, din judeţul Galaţi, mai multe puncte de înaltă tensiune au fost afectate, motiv pentru care mai multe localităţi au rămas fără energie electrică, toată noaptea. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, cinci localităţi din judeţul Galaţi au fost afectate parţial de întreruperea energiei electrice – Matca, Adam, Stieţeşti, Hănţeşti şi Ghiugheşti. Totodată, au fost afectate liniile de înaltă tensiune Tecuci-Pochidia-Matca şi Tg. Bujor-Nicopole. Potrivit purtătorului de cuvânt al Electrica Galaţi, Ancuţa Stanciu, pana de curent a durat de marţi, de la ora 22.38, până ieri dimineaţă, la ora 8.50, când s-a reluat furnizarea energiei electrice în totalitate.

http://www.viata-libera.ro/articol-Copa ... tea_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.