Jump to content

Bijuterii găsite la vamă în bagajele unei gălăţence


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bijuterii găsite la vamă în bagajele unei gălăţence

Politistii de frontiera constanteni au descoperit, in bagajele unei femei din Galati, 263 grame bijuterii, presupuse a fi din aur si argint, in valoare de aproximativ 2.362 lei, ce urmau a fi introduse in tara fara documentele legale necesare pentru efectuarea unor operatiuni cu metale pretioase. In data de 31.05. a.c., in jurul orei 01.30, la P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru a intra in tara, calatorind cu un autocar ce efectua curse intre Turcia si Romania, cetateana romana S. Liliana, in varsta de 48 ani, domiciliata in municipiul Galati. La controlul specific efectuat asupra bagajelor acesteia, politistii de frontiera au descoperit ascunse si nedeclarate 263 grame, bijuterii din metal alb si galben, susceptibile a fi argint si aur, pentru care cea in cauza nu detinea avizenecesare efectuarii unor operatiuni cu metale pretioase. Bijuteriile, in valoare totala de 2.362,5 lei, au fost ridicate in vederea exepertizarii si predate pe baza de proces verbal autoritatilor vamale din Constanta, conform prevederilor Legii 261/2002 actualizata.

http://www.severpress.ro/social/evenime ... eche-.html

Link to comment
Share on other sites

Prea tare stirea... Deci, bijuteriile sunt "susceptibile" (ce termen au nimerit...) de a fi din aur si/sau argint, dar valoarea lor e sigur de 2.362,5 lei! In plus, tb sa aibe si nu-s ce autorizatie, probabil pentru metale "susceptibile" de a fi aur sau argint! Mama ei de "caşcheta"!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.