Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

cristian10oronaldo a primit un avertisment pentru exprimare lipsită de orice respect la adresa lui riaji.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

S-a făcut.

Te avertizez doar să cauţi înainte de a posta un subiect nou, dacă nu cumva s-a mai scris. Există funcţia SEARCH, în colţul din dreapta sus.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Avertisment „ verbal ” pentru mambo.

Staff-ul nu este bătaia ta de joc. Sunt ultimele cuvinte pe care ți le adresez vis-a-vis de activitatea ta de „ bun augur ” ( m-am săturat să tot vorbesc/vorbim la pereți )

Dacă apreciezi munca depusă rămâi membru al acestui forum, dacă nu vei avea accesul interzis și îmi voi face un hobby căutându-ți clonele dacă vor exista, după cum ți-am mai zis și anul trecut.

Dacă tu consideri că ți s-a adus o nedreptate, te invit pe Reclamații.

• 7 months later...
Posted

Se acordă încă un avertisment utilizatorului bosorogu' pentru folosirea acestui forum fără a citi înainte regulamentul. Vă aduc la cunoștință faptul că activarea pe acest forum implică acceptarea tacită a regulamentului indiferent că l-ați studiat sau nu.

Concret, primiți warn pentru 2.b) , 2.j) și pentru repetatele moduri în care nu ați folosit funcția de editare și ați postat consecutiv.

Această decizie poate fi contestată pe subiectul Reclamații.

• 2 months later...
Posted

Alexandru_Galati29 primește „ statutul ” de Spammer, avertisment pentru promovare excesivă + reclamă mascată și aprobarea de către un moderator a oricărui mesaj postat pe forum începând de acum.

Decizia poate fi contestată aici.

Posted

educatietreiro primește avertisment pe o perioadă nedeterminată pentru utilizarea acestui forum cu superficialitate, cu scopul de a posta un anunț gratuit. Este de bun simț să oferi ceva bun în schimb, pentru ceva la fel de bun.

Această decizie poate fi contestată aici.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.