Jump to content

Lucrări de extindere a două centre medico-sociale


dcp100168

Recommended Posts

Lucrari de extindere a doua centre medico-sociale

Consiliul local al municipiului Galati a aprobat, recent, documentatia de avizare in vederea dezvoltarii si extinderii centrului medico-social, amplasat pe strada Domneasca nr. 160, din localitate. Obiectivul, situat pe un teren de 7.720 mp, isi desfasoara activitatea in cadrul a 11 cladiri si se are in vedere construirea unui imobil nou (D+P+2E; arie construita de 321 mp), care se va lega printr-un corp de legatura cu cladirea existenta. Termenul de realizare este de 12 luni. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 3,48 milioane de lei, finantarea fiind asigurata din fonduri structurale (98%) si de la bugetul local.

De asemenea, a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru extinderea si modernizarea centrului medico-social Pechea, din localitate. Obiectivul isi desfasoara activitatea in cadrul unui ansamblu de imobile de tip pavilionar. Prin proiect este vizata modernizarea pavilionului C6 si extinderea sa cu un corp adiacent (P+1E). Pentru definitivare sunt necesare fonduri de peste 3,48 milioane de lei. Durata de executie a lucrarilor este de 24 luni, finantarea fiind asigurata din fonduri structurale.

http://www.agendaconstructiilor.ro/file ... ciale.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.