Jump to content

Principele Radu, în judeţul Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Principele Radu viziteaza judetele Vaslui, Galati si Buzau

Principele Radu al Romaniei, primul candidat la alegerile prezidentiale, viziteaza orasele Barlad, Murgeni si Falciu, din judetul Vaslui, miercuri, 3 iunie. Joi, 4 iunie, Alteta Sa Regala se va deplasa la Tecuci (jud. Galati) si Ramnicu Sarat (jud. Buzau). In localitatile vizitate, Principele Radu se va intalni cu reprezentanti ai administratiei publice locale, ai mediului de afaceri si ai bisericii, cu elevi si liceeni, cu care va discuta despre perspectivele comunitatii lor, asteptarile si sperantele lor intr-un an dificil. La Falciu, Alteta Sa Regala va onora cu prezenta o institutie de invatamant care ii va purta de acum inainte numele: Scoala de Arte si Meserii din Falciu.

http://www.e-timisoara.info/stiri-local ... i-si-buzau

Link to comment
Share on other sites

Principele Radu, în vizită la Tecuci

* Joi, la orele amiezii, cu prilejul vizitei Alteţei Sale Regale principele Radu în oraşul nostru, au avut loc discuţii libere în Sala Mare a Primăriei.

Primarul tecucean, consilierii locali, reprezentanţi ai societăţii civile, întreprinzători şi oameni de afaceri au invadat sala Primăriei pentru a participa la discursul principelui Radu. Ştim deja că acesta şi-a depus candidatura la funcţia de preşedinte al României pentru alegerile din noiembrie 2009. Efectuarea vizitei în municipiul Tecuci a avut loc pentru a puncta câteva dintre obiectivele ce le va avea în caz dacă va câştiga alegerile cât şi starea actuală a ţării noastre. “După 20 ani avem un stat aşezat la bunul plac al unor persoane, având o democraţie reflectată în legi care nu se respectă în frunte cu Constituţia, avem libertatea individuală dar tot mai multe abuzuri asupra ei, sunt sute de mii de oameni care nu mai au ce să muncească, pentru că nu s-a gândit nimeni la siguranţa locului de muncă şi la contrucţia durabilă a ţării. Am ajuns să avem grija zilei de azi şi nu mai credem în cea de mâine, am pierdut instinctul binelui şi persistem inexplicabil în acelaşi greşeli“, a conchis principele. După discursul de aproape două ore, Principele Radu a ţinut să viziteze Parcul Central "Colţ de rai", rămânând profund impresionat de frumuseţile expuse şi peisajul încântător.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=10

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Principele Radu, în vizită la Galaţi

* Conferinţă de presă la restaurant

Alteţa Sa Prinţul Radu de România va susţine în seara aceasta, începând cu orele 18,00, o conferinţă de presă, într-un spaţiu care „rimează” bine cu breasla gazetărească: la restaurantul „Cafe Journal” din Galaţi. Dintr-un comunicat semnat de şeful biroului de presă al prinţului, Cornelia Antonovici, am aflat că prinţul va face astăzi, în prealabil, o vizită în câteva comune ale judeţului nostru: Şendreni, Independenţa şi Tudor Vladimirescu, precum şi la mănăstirea Vladimireşti.

http://www.viata-libera.ro/articol-Prin ... lati_.html

Link to comment
Share on other sites

Principele Duda: Nu există nicio îndoială că românul are creier

Principele Radu Duda, candidat independent la alegerile prezidenţiale din toamnă, susţine că mesajul său electoral se adresează tuturor românilor, nu doar elitelor, iar berea, micii, şi băile de mulţime caracteristice politicii mioritice sunt acţiuni populiste ce vor lipsi cu desăvârşire din campania sa, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). „Dacă veniţi cu mine în satele româneşti veţi observa că mesajul meu nu se adresează doar elitelor. Am fost într-un târg de legume şi fructe din comuna Tudor Vladimirescu unde erau 3.000-4.000 de ţărani, oameni care nu fac parte din clasa elitelor dar care au înţeles perfect ceea ce eu le-am transmis. Nu există nicio îndoială că românul are creier. Nu am deloc sentimentul că oamenii sunt cumpăraţi de mici şi bere. Cred că a trecut acea perioadă când oamenii puteau fi cu uşurinţă minţiţi şi manipulaţi”, a afirmat Principele. Pe plan politic, dacă va ajunge preşedintele României, Duda spune că nu va asista niciodată la şedinţele de Guvern, dorind astfel să protejeze autoritatea premierului.

Pentru alegerile prezidenţiale din toamnă Principele Radu Duda afirmă că se va baza pe alegătorii care nu au dorit să iasă la vot la parlamentarele din 2008. “În sondajele pe care le-am făcut eu şi în cele în care cred am în jur de 10 - 12%. Este foarte bine pentru cineva care nu are nimic în spate. Am intrat cu 10 - 12% şi m-am menţinut, dar asta din cauza unei interdicţii totale la televiziune", a spus Duda.

La finalul discursului, Duda a împărţit jurnaliştilor cartea sa biografică “Principele Radu – Un destin”. Principele Duda s-a aflat în acest sfârşit de săptămână în judeţul Galaţi, acţiunea făcând parte din cadrul programului „Caravanele”, ce are drept scop "apropierea de viaţa adevărată a românilor, pentru a înţelege ce se întâmplă în comunitatea locală".

Link to comment
Share on other sites

principele...CUI?

dupa ultimele informatii (posibil, expirate) Romania este REPUBLICA!

deci...al cui principe este numitul radu????

Legal/ constitutional - vei fi surprins - Romania este Regat. Dar, binenteles, nu e cazul sa facem o discutie aici. Momentul 30 decembrie 1947 a fost si va fi in continuare discutat si disputat.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.