Jump to content

Gigel Lazăr, de la închisoare la şefia CIADO


dcp100168

Recommended Posts

Europarlamentabilul Pavel Abraham a asociat Antidrogul cu un pîrnăiaş

Dacă vă vine să credeţi, în România, singurul băiat capabil să conducă o asociaţie care să combată consumul şi traficul de droguri este un escroc puşcăriaş. Gigel Lazăr, un gălăţean care a ţepuit patrimoniul fostei UTC şi care a făcut vreo patru ani de puşcărie pentru emiterea de cecuri fără acoperire, este preşedintele executiv al Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului. CIADO îl are drept preşedinte onorific pe academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, personalitate care girează seriozitatea ONG-ului şi se presupune că îi acordă toată încrederea preşedintelui executiv Gigel Lazăr.

De altfel, academicianul Bălăceanu-Stolnici nu a fost singurul păcălit de acest Gigel cu faţă de băiat cuminte. Generalul Pavel Abraham a semnat, încă din 3 mai 2008, un protocol cu Gigel Lazăr, document prin care poliţistul asociază Agenţia Naţională Antidrog (ANA), structură guvernamentală din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, cu CIADO. Fără să se intereseze de apucăturile lui Lazăr, generalul Pavel Abraham a băgat ANA într-un proiect care prevede „desfăşurarea de programe şi acţiuni comune pentru prevenirea consumului de droguri în România“. Dacă ar fi consultat o bază de date a ministerului pe care îl reprezenta cînd conducea ANA, generalul Abraham ar fi descoperit că Gigel Lazăr este posesorul unor dosare penale legate de activitatea pe care a desfăşurat-o la Fundaţia pentru Tineret Galaţi. În scurtul timp în care a fost preşedintele fundaţiei, din conturile moştenite de aceasta de la defuncta UTC au dispărut sume considerabile de bani şi au fost concesionate pentru 99 de ani, în condiţii frauduloase, hotelul şi Casa de Cultură a Tineretului din Galaţi. Intrat în afaceri după acest tun, Lazăr şi-a ţepuit partenerii şi a fost prins şi cu cecuri fără acoperire, fapte care l-au trimis pentru vreo patru ani la pîrnaie. Asta nu l-a impresionat pe generalul Abraham. Ba mai mult, se pare că Gigel a devenit un model pentru poliţistul antidrog. Ascensiunea lui Gigel Lazăr, care a ajuns între timp şeful reprezentanţei permanente EURAD (Centrul European Antidrog) la Consiliul Europei, l-a impulsionat şi pe general. Avînd un aşa model de ascensiune în structurile europene, generalul Abraham este sigur că şi el ar putea ajunge cel puţin parlamentar european.

http://www.catavencu.ro/europarlamentab ... -8147.html

Link to comment
Share on other sites

Vai.. au descoperit Balaceanu-Stolnici si Pavel Abraham una ca asta? Poate faptul ca ei sunt comunisti mai mari decat pacaliciul asta de nivel local pe care l-au promovat ar trebui sa ne dea mai mult de gandit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.