Jump to content

HOTARAREA CONSILIULUI LOCAL 307/2006


Legumix

Recommended Posts

CATEVA ABERATII LEGISLATIVE, MAI DES INTALNITE IN PRACTICA, CULESE DIN ACTUL NORMATIV EMIS DE GALATENI, PENTRU GALATENI - SUB INALTUL PATRONAJ AL DUMITRU NICOLAE - PSD.

potrivit art.22 lit.c , constituie contraventie "efectuarea plantărilor de arbori sau arbuşti pentru amenajarea sau refacerea zonelor verzi pe alte amplasamente şi fără autorizările legale" - ADICA, daca vreau sa plantez un copac (in conditiile in care, in galati, se taie cam cate 2 copaci pe zi) in cinstea fiicei mele, cand implineste o varsta, in fata geamului ei (locuiesc la bloc), am nevoie de autorizatie ?!?!?!?!?!?!?

potrivit art.22 lit.f "traversarea sau călcarea cu piciorul a zonelor verzi de către persoanele fizice" - ADICA, un copil de 3-4 ani, daca fuge dupa un catel (de rasa ori maidanez, nu conteaza) pe gazonul din gradina publica, ori de la faleza, risca sa fie amendat (fie si parintele)????????

potrivit art.22 lit.g "tăierea în mod inestetic a arborilor sau arbuştilor (tăierea se va face la nivelul solului sau dacă este posibil din rădăcini) - IN ACEST CAZ, salariatii ecosal, sau ecosal insusi, AR FI TREBUIT AMENDATI DE ZECI DE ORI, PENTRU CA NICIODATA NU AU TUNS GARDUL VIU DIN ORAS DE LA NIVELUL SOLULUI, CI DE LA 1-1.5 M, CHIAR IN VALURI. :twisted: Si, mai mult decat atat, inseamna ca niciunul dintre proprietari nu-si poate TUNDE tufele de gard viu de la coltul blocului. Ah, ati vazut vreodata cum se tunde un arbore - pom - copac? DE LA RADACINA CUMVA ?????? DE LA NIVELUL SOLULUI ?!?!?!?

potrivit art.23 lit.b "circulaţia sau staţionarea autovehiculelor sau vehiculelor în parcuri sau pe zone verzi" - A VIZITAT cineva fosta padurice de pe "breteaua" dintre SC NAlba si Univ Danubius, in uichendurile cu soare? ar face primaria bani din amenzi, cat tot bugetul pe 3 ani, pentru ca tot spatiu verde intravilan se cheama.

restul...gasiti-le singuri :twisted:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.