Jump to content

Conflict între doi deţinuţi gălăţeni la Tichileşti


dcp100168

Recommended Posts

Deţinut înjunghiat de colegul de cameră

Supărat că este luat la mişto şi că nu îşi primeşte înapoi ţigările împrumutate, un deţinut de 19 ani de la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti a scos un cuţit improvizat dintr-o coadă de lingură ascuţită şi şi-a înjunghiat colegul de cameră. Aparent un tip liniştit şi retras, agresorul, condamnat pentru tentativă la omor calificat, i-a provocat câteva tăieturi serioase victimei, care a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de urgenţă. Deţinutul înjunghiat a avut noroc că înţepăturile provocate nu i-au afectat niciun organ vital, astfel că viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 3 iunie, în jurul orei 20.00. Când au intrat în camera de deţinere, gardienii au descoperit că deţinutul Alexa Maftei, în vârstă de 21 de ani, din Galaţi, condamnat pentru tâlhărie, fusese atacat de colegul său de suferinţă, Gigel Drăgănescu, tot gălăţean, condamnat pentru tentativă la omor calificat. Agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict, aparent spontan, în urma căruia victima s-a ales cu plăgi înţepate în mai multe zone ale corpului, respectiv braţul stâng, hemitorace drept, fesa dreaptă şi coapsa dreaptă. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. Medicii i-au făcut investigaţiile necesare şi au constatat că loviturile nu au atins niciun organ vital, astfel că tânărul înjunghiat s-a putut întoarce la penitenciar, fiind cazat la infirmerie. În urma incidentului, deţinutul agresor a fost separat de colectiv şi riscă să mai primească nişte ani de închisoare pentru vătămare corporală.

http://www.obiectivbr.ro/local/29986-de ... camer.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.