badescuf Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 O galateanca este pe locul doi ,in ''Divizia sexi'' si reprezinta Steaua( n-a fost alegerea ei). E la ultima etapa si nu prea are voturi. Suporterii stelei(la care am facut apel), au facut-o ''albie de porci'' si nici macar n-o cunosc. Este eleva in calasa a XII a , la un liceu din Galati, si ar dori sa mearga mai departe la facultate.Banii pe care i-ar castiga in urma clasarii sale pe unul din primele trei locuri, ar ajuta-o enorm si pe ea si pe familia ei si nu va ganditi la o suma cine stie ce ......asa ca ( MI-E CAM JENA ) dar va rog macar cate un vot din partea voastra..... Multumesc, pentu timpul pe care l-ati acordat citirii acestui ''post''.http://ligasexy.gsp.ro/concurs/8/acesta este link-ul ( se numeste DIANA BOTAN) Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Daca nu gresesc, Diana Botan a avut un pictorial si in FHM, nu? Are votul meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
badescuf Posted June 6, 2009 Author Share Posted June 6, 2009 Nu stiu exact, n-am umarit evolutia fetei. Eu locuiesc in Brasov si nu citesc FHM, dar sunt nascuta la Galati si mi-ar placea ca o moldoveanca de-a mea, de-a noastra sa faca o '' figura buna'' ....Multumesc pentu promptitudine si am uitat sa specific, tebuie votata in fiecare zi pana pe data de 10 iunie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
da44na Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 E frumoasa, si n-a dat raspunsuri idioate....cel putin a fost sincera !Votat Link to comment Share on other sites More sharing options...
crissa Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 deci comentariul asta e mai mult rautacios decat bun!o cunosc prea bine si in primul rand a fost alegerea ei sa reprezinte steaua pt ca e stelista,in al doilea rand concursul ala nu ofera nici un ban in al 3lea rand nu are nevoie de bani "pentru ea si familia ei" pt ca nu e saraca...rai mai sunteti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
da44na Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 N-a spus nimeni ca e saraca :roll: , n-am vazut nici o rautate.....si a luat locul 2 fetito !!!!!! Si da, e o fata OK, cu niste parinti care-i ofera toata dragostea lor si tot ce-i mi bun, in limita posibilitatilor( ca orice parinte responsabil)! N-a spus nimeni ca vreo amarata! Si tu crezi ca niste bani ''i-ar fi facut vreo rana''? Doar nu s-a prostituat, nici macar nu-i indecenta-n poze!!! Ce ai fetito?!?!?!!....CRED CA TI-E CALD !!! BRAVO DIANA , si Doamne ajuta sa-ti iasa ceva bun din asta !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts