Jump to content

Un vot prentru Diana Botan

Recommended Posts

O galateanca este pe locul doi ,in ''Divizia sexi'' si reprezinta Steaua( n-a fost alegerea ei). E la ultima etapa si nu prea are voturi. Suporterii stelei(la care am facut apel), au facut-o ''albie de porci'' si nici macar n-o cunosc. Este eleva in calasa a XII a , la un liceu din Galati, si ar dori sa mearga mai departe la facultate.Banii pe care i-ar castiga in urma clasarii sale pe unul din primele trei locuri, ar ajuta-o enorm si pe ea si pe familia ei si nu va ganditi la o suma cine stie ce ......asa ca ( MI-E CAM JENA ) dar va rog macar cate un vot din partea voastra..... Multumesc, pentu timpul pe care l-ati acordat citirii acestui ''post''.

http://ligasexy.gsp.ro/concurs/8/acesta este link-ul ( se numeste DIANA BOTAN)

Nu stiu exact, n-am umarit evolutia fetei. Eu locuiesc in Brasov si nu citesc FHM, dar sunt nascuta la Galati si mi-ar placea ca o moldoveanca de-a mea, de-a noastra sa faca o '' figura buna'' ;) ....Multumesc pentu promptitudine si am uitat sa specific, tebuie votata in fiecare zi pana pe data de 10 iunie !

deci comentariul asta e mai mult rautacios decat bun!o cunosc prea bine si in primul rand a fost alegerea ei sa reprezinte steaua pt ca e stelista,in al doilea rand concursul ala nu ofera nici un ban in al 3lea rand nu are nevoie de bani "pentru ea si familia ei" pt ca nu e saraca...rai mai sunteti...

N-a spus nimeni ca e saraca :roll: , n-am vazut nici o rautate.....si a luat locul 2 fetito !!!!!! Si da, e o fata OK, cu niste parinti care-i ofera toata dragostea lor si tot ce-i mi bun, in limita posibilitatilor( ca orice parinte responsabil)! N-a spus nimeni ca vreo amarata! Si tu crezi ca niste bani ''i-ar fi facut vreo rana''? Doar nu s-a prostituat, nici macar nu-i indecenta-n poze!!! Ce ai fetito?!?!?!!....CRED CA TI-E CALD !!!

BRAVO DIANA , si Doamne ajuta sa-ti iasa ceva bun din asta !!!!! ;)