dcp100168 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Craiova pregateste doua mutari! Mititelu ii vrea pe Stan si Grigoras de la Galati!Craiova se reorienteaza. Grigoras de la Otelul e in carti sa-i antreneze pe olteni. Mititelu a negociat cu Viorel Moldovan, dar fanii olteni nu-l vor pe fostul atacant al lui Dinamo. Dupa Balaci, Sandoi si Viorel Moldovan, Mititelu a pus ochii pe Grigoras de la Otelul. Acesta e dorit la Craiova impreuna cu actualul sau sef de la Galati - Marius Stan.http://www.sport.ro/liga-1/craiova-preg ... alati.html
aprodux Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Craiova pregateste doua mutari! Mititelu ii vrea pe Stan si Grigoras de la Galati!Craiova se reorienteaza. Grigoras de la Otelul e in carti sa-i antreneze pe olteni. Mititelu a negociat cu Viorel Moldovan, dar fanii olteni nu-l vor pe fostul atacant al lui Dinamo. Dupa Balaci, Sandoi si Viorel Moldovan, Mititelu a pus ochii pe Grigoras de la Otelul. Acesta e dorit la Craiova impreuna cu actualul sau sef de la Galati - Marius Stan.http://www.sport.ro/liga-1/craiova-preg ... alati.html Mesaj pt mititelu : bai mititelule vezi ca-ti PUTE gura de la praz !!! nici in cele mai frumoase vise nu o sa vina la voi la prazari cei doi, in plus Grigoras mai are contract cu OTELUL iar dl Stan este consilier local in Galati , sport.ro sunt cei mai mincinosi din LUME !!! ei de fapt se numesc scandal.ro , Stan a declarat recent ca NU pleaca de la Galati .
dcp100168 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Petre Grigoraş la Universitatea Craiova?Antrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş nu ştie nimic de vreo ofertă venită de la Universitatea Craiova, însă nu exclude o colaborare cu echipa din Bănie. „Nu ştiu nimic de vreo ofertă de la Craiova, dar nu spun niciodată, niciodată. Eşti antrenor azi aici şi mâine în alt loc, important e să-ţi faci treaba sau să încerci să îţi faci treaba cât mai bine şi să ai rezultate. Eu am doar dorinţa ca echipa să aibă un joc bun şi consistent. Vreau ca rezultatele să fie consecinţa jocului prestat şi nu norocului. Îmi pare rău că Craiova a ratat intrarea in Europa şi nu se aştepta nimeni la acest rezultat, dar Vasluiul a investit foarte mult în acest an şi merita să fie acolo. Nu ştiu dacă e reală oferta pentru că eu ştiu sincer că nu am discutat cu absolut nimeni. Nu m-am gândit la nimic decât la Oţelul şi la acest joc, eu mai am contract încă un an şi vreau să-l duc la sfârşit”, a punctat Petre Grigoraş.http://www.gorjeanul.ro/sport/petre-gri ... aiova.html
dcp100168 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Craiova: Grigoraş aşteaptă telefon de la UniversitateaAntrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş, susţine că vrea să plece de la formaţia moldoveană, dar că nu l-a contactat nimeni de la Universitatea Craiova. În aceste zile se va numi noul antrenor al Ştiinţei, care va fi prezent la reunirea lotului de luni. Până acum, pe lista preşedintelui clubului, Adrian Mititelu, s-au aflat mai multe nume, dar rând pe rând, unele au căzut. Viorel Moldovan nu a oferit niciun răspuns concret, Ovidiu Sabău este aproape de a prelua pe Dinamo, în timp ce ungurul născut în România, Csaba Laszlo, antrenorul echipei scoţiene Heart of Midlothian, a declinat propunerea venită din Bănie.„Nu am fost contactat de nimeni de la Craiova“Pe lista lui Mititelu s-au mai aflat craiovenii Eugen Neagoe şi Emil Săndoi, care au mai antrenat Universitatea, dar şi Petre Grigoraş. Ultimul, antrenorul Oţelului Galaţi, despre care managerul general al Ştiinţei, Ilie Balaci, a avut mereu cuvinte de laudă, susţine că nu a fost contactat de nimeni de la Craiova.„Şi eu mi-aş dori să plec după trei ani şi jumătate la Galaţi, dar nu pot să mă autopropun undeva. Aş vrea să îmi propun obiective mai mari, dar noi, din lipsa banilor, vindem mereu jucătorii reprezentativi ai echipei. Nu am fost contactat de nimeni de la Craiova până acum. Nu pot să mă duc eu la echipele de pe primele şase locuri şi să le zic: «Hai nu mă luaţi şi pe mine?»“, a afirmat Grigoraş la GSP TV. Acesta mai are doi ani de contract cu Oţelul, dar pare dispus să încerce o altă provocare.http://www.adevarul.ro/rss/articol/crai ... tatea.html
aprodux Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Craiova: Grigoraş aşteaptă telefon de la UniversitateaAntrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş, susţine că vrea să plece de la formaţia moldoveană, dar că nu l-a contactat nimeni de la Universitatea Craiova. În aceste zile se va numi noul antrenor al Ştiinţei, care va fi prezent la reunirea lotului de luni. Până acum, pe lista preşedintelui clubului, Adrian Mititelu, s-au aflat mai multe nume, dar rând pe rând, unele au căzut. Viorel Moldovan nu a oferit niciun răspuns concret, Ovidiu Sabău este aproape de a prelua pe Dinamo, în timp ce ungurul născut în România, Csaba Laszlo, antrenorul echipei scoţiene Heart of Midlothian, a declinat propunerea venită din Bănie.„Nu am fost contactat de nimeni de la Craiova“Pe lista lui Mititelu s-au mai aflat craiovenii Eugen Neagoe şi Emil Săndoi, care au mai antrenat Universitatea, dar şi Petre Grigoraş. Ultimul, antrenorul Oţelului Galaţi, despre care managerul general al Ştiinţei, Ilie Balaci, a avut mereu cuvinte de laudă, susţine că nu a fost contactat de nimeni de la Craiova.„Şi eu mi-aş dori să plec după trei ani şi jumătate la Galaţi, dar nu pot să mă autopropun undeva. Aş vrea să îmi propun obiective mai mari, dar noi, din lipsa banilor, vindem mereu jucătorii reprezentativi ai echipei. Nu am fost contactat de nimeni de la Craiova până acum. Nu pot să mă duc eu la echipele de pe primele şase locuri şi să le zic: «Hai nu mă luaţi şi pe mine?»“, a afirmat Grigoraş la GSP TV. Acesta mai are doi ani de contract cu Oţelul, dar pare dispus să încerce o altă provocare.http://www.adevarul.ro/rss/articol/crai ... tatea.html Sa facem cateva precizari ca cei de la giusepetv si ziarul minciuna scot ce vor ei , Grigoras NU a spus ca vrea sa plece , apoi a spus ca se simte bine la Galati si NU vrea sa plece . Iar Grigoras mai are un an de contract cu Otelul nu 2 cum anunta fituica pe nume giusepe .Daca vreti sa oferiti stiri adevarate si nu stiri fabricate nu mai luati articole din cele 2 tabloide cu iz de sport , giusepe si prostsport . GRIGORAS NU PLEACA DE LA GALATI
dcp100168 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Sa facem cateva precizari ca cei de la giusepetv si ziarul minciuna scot ce vor ei, Grigoras NU a spus ca vrea sa plece, apoi a spus ca se simte bine la Galati si NU vrea sa plece . Iar Grigoras mai are un an de contract cu Otelul nu 2 cum anunta fituica pe nume giusepe. Daca vreti sa oferiti stiri adevarate si nu stiri fabricate nu mai luati articole din cele 2 tabloide cu iz de sport , giusepe si prostsport . GRIGORAS NU PLEACA DE LA GALATINu ştiu de ce eşti atât de convins că nu va pleca... Surse (ale mele) din interiorul clubului dau ca sigură ruptura existentă între Stan şi Grigoraş.Iar dacă stăm să judecă logic cărui antrenor i-ar plăcea să o ia în fiecare an de la capăt să încropească o echipă cu care să evite retrogradarea? Fiecare dintre noi tinde la mai mult şi nu cred că visul lui Grigoraş este să lupte mereu pentru locul 12...
aprodux Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Sa facem cateva precizari ca cei de la giusepetv si ziarul minciuna scot ce vor ei, Grigoras NU a spus ca vrea sa plece, apoi a spus ca se simte bine la Galati si NU vrea sa plece . Iar Grigoras mai are un an de contract cu Otelul nu 2 cum anunta fituica pe nume giusepe. Daca vreti sa oferiti stiri adevarate si nu stiri fabricate nu mai luati articole din cele 2 tabloide cu iz de sport , giusepe si prostsport . GRIGORAS NU PLEACA DE LA GALATINu ştiu de ce eşti atât de convins că nu va pleca... Surse (ale mele) din interiorul clubului dau ca sigură ruptura existentă între Stan şi Grigoraş.Iar dacă stăm să judecă logic cărui antrenor i-ar plăcea să o ia în fiecare an de la capăt să încropească o echipă cu care să evite retrogradarea? Fiecare dintre noi tinde la mai mult şi nu cred că visul lui Grigoraş este să lupte mereu pentru locul 12...Cand a luptat Otelul pt locul 12 cu Grigoras pe banca tehnica ??/Anul trecut Cupa Uefa Intertoto , dar cineva din frf nu a vrut sa joace Otelul , sezonul precedent aceiasi Cupa Uefa Intertoto care a fost castigata de Otelul . Sezonul celalat locul 9 dupa ce a luat echipa de pe locul 17 . Cand s-a luptat Otelul pt locul 12 ??? Stiti ca Grigoras nu si-a indeplinit obiectivul pt sezonul care tocmai a trecut ( din diferite motive) ???Chiar credeti ca cei de la Otelul isi doresc locul 12 ???Eu am vazut la giusepe tv ceea ce a eclarat Grigoras si el a declarat ca NU are oferte si ca mai are contract cu Otelul !!! Sursa din clubul Otelul se numeste Danut Lungu ??? Daca va luati dupa giusepetv si prostsport o sa umpleti forumul de minciuni !!! Un exemplu de minciuna , Sekely era in iarna trecuta la Otelul se vorbea de plecarea lui iar giusepe a dat pe prima pagina citez , subiectul cu care au deschis ziarul , "Luni il iau " , era vorba de rapid care il dorea pe sekely .Pana la urma au trecut multe LUNI si zile de luni si luni de zile si sekely a plecat la steaua si nu la rapid cum minteau cei de la giusepe, asa ca pe mine ma lasa rece cand vad in giusepe si prostsport stiri de genul celor ca asta !Sunt doar minciuni , poate exista o ruptura intre Stan si Grigoras , este posibil , dar cei de la giusepre si prostsport nu au de unde sa stie ei au treba cu jiji,porcea si sexy-braileanca !!
aprodux Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Si inca ceva pt dl Grigoras daca pleca la craiova , acolo la 0-7 nu te apaluda NIMENI , aia iti dau foc la 0-7 ACASA !!!sau la 0-5 ,0-4,0-3 in deplasare nu te mai aplauda suporterii de la tribuna 1 sau a 2a. Zvonuri ca pleca au mai fost si dinspre Constanta dar au fost doar zvonuri cum sunt si acestea .
dcp100168 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 "Grig" se hotaraste astazi* Daca Petre Grigoras, antrenorul Otelului, ramine la Galati, Nicolo Napoli trece in pole-position pentru ocuparea postului de antrenor la Politehnica.Agitatie mare ieri la FC Politehnica, cind sefii clubului lucrau pe doua fronturi: instalarea unui nou antrenor si efectuarea modificarilor in structura actionariatului. Incertitudinea planeaza inca deasupra bancii tehnice. Acest lucru se datoreaza in principal situatiei incurcate pe care o are Petre Grigoras, antrenorul pe care Poli l-a dorit cel mai mult dupa plecarea lui Bergodi. Tehnicianul a fost la un pas sa bata palma cu Iasul, varianta avind, la un moment, sanse mari de concretizare mai ales ca Ionut Badea, care a condus sezonul trecut pe FC Arges, parea tentat sa vina la Otelul Galati, pentru a-l substitui pe "Grig". Scenariul a fost confirmat atit de oficiali ai Politehnicii cit si, mai temperat, de presedintele Otelului, Marius Stan, care a declarat recent ca "am discutat cu Ionut Badea de vreme ce Grigoras a negociat cu Vasluiul si Iasul". In momentul in care Badea a anuntat ca ramine la Pitesti, situatia s-a schimbat, plecarea lui Grigoras, care mai are un an de contract cu Otelul, de la Galati implicind unele complicatii financiare. In atare conditii, despartirea Otelul - Grigoras, primul pas ce trebuia facut in mariajul Grigoras - Poli, nu s-a petrecut, tehnicianul conducind aseara antrenamentul Otelului. Surse din cadrul Politehnicii si Otelului sustin ca astazi va fi dat raspunsul final in privinta posibilitatii de concretizare de catre gruparea din Copou a pistei Grigoras. In cazul unui raspuns negativ de la "Grig", se va merge pe pista Nicolo Napoli, un alt tehnician cu care Iasul a tinut legatura in ultima perioada, celelalte variante tatonate pina acum fiind abandonate de sefii Politehnicii pentru moment. In aceasta situatie, Napoli va fi chemat de urgenta la Iasi pentru negocieri, el avind avantajul faptului ca este liber de contract.http://www.ziaruldeiasi.ro/sport/grig-s ... azi~ni5ii0
dcp100168 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Grigoras ia in calcul despartirea de Otelul GalatiPetre Grigoras vrea sa plece de la Otelul Galati,fiind nemultumit de obiectivul impus. Grigoras ia in calcul despartirea de Otelul Galati Dupa 3 ani si jumatate de munca la Galati, Petre Grigoras este pe punctul de a pleca de la Otelul, informeaza Prosport. Grigoras este nemultumit de obiectivul impus echipei, si anume participarea in cupele europene. „Consider ca nu se poate realiza acest obiectiv cu lotul actual, nu trebuie sa ma mint degeaba. Sper ca la discutiile cu domnul presedinte sa schimbam aceasta tinta, altfel ne strangem mana si ne despartim”, a declarat Grigoras pentru Prosport. Insa nici presedintele Stan nu vrea sa dea inapoi, considerand ca locul ocupat de Otelul in sezonul trecut este unul rusinos. Grigoras ar putea pleca la Poli Iasi.http://www.sport365.ro/Grigoras_ia_in_c ... 00626.htmlPetre Grigoraş spune că sunt şanse mari să preia Politehnica IaşiAntrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, că a fost contactat de oficialii grupării Politehnica Iaşi şi a admis că sunt şanse mari să îşi rezilieze contract cu gălăţenii şi să preia echipa din Copou, transmite corespondentul NewsIn. "Am fost contactat de cei de la Politehnica Iaşi, mai exact de domnul primar Gheorghe Nichita, după ce s-a cerut şi acceptul preşedintelui de la Oţelul, Marius Stan. Mi s-a făcut o ofertă să antrenez în Copou, dar eu sunt sub contract cu Oţelul. Sunt şanse să plec de la Galaţi şi urmează să am o discuţie cu Marius Stan, iar dacă ne înţelegem în privinţa rezilierii contractului, plec la echipa care mă vrea", a declarat Petre Grigoraş, sâmbătă, pentru NewsIn. Tehnicianul a explicat că motivul pentru care vrea să plece este fixarea unui obiectiv pe care îl consideră imposibil de îndeplinit cu actualul lot. "Nu pot să fiu meschin şi să le promit gălăţenilor că obiectivul pentru viitorul sezon, participarea în cupele europene, se poate îndeplini. Fără Viglianti şi Pena, care sunt accidentaţi şi vor lipsi de la pregătiri, şi fără Bourceanu, precum şi cu nişte jucători străini pe care nu-i cunosc, nu pot să mă înham la calificarea în cupele europene", a explicat tehnicianul. Un alt aspect care îl deranjează pe Grigoraş la Galaţi este neconsultarea sa în privinţa transferurilor: "Consider că un antrenor trebuie să stabilească întotdeauna ce jucători sunt aduşi şi programul de antrenament. Eu sunt obligat să antrenez ce mi se aduce şi nu ştiu dacă e normal. Nu-mi place să fiu unealta nimănui". Antrenorul a mai spus că Politehnica Iaşi este singura echipă cu care a negociat şi va da curs ofertei în cazul în care conducerea Oţelului Galaţi menţine obiectivul fixat, calificarea în cupele europene. Petre Grigoraş a preluat gruparea de la malul Dunării la începutul lui 2006.
aprodux Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Nu ştiu de ce eşti atât de convins că nu va pleca... Surse (ale mele) din interiorul clubului dau ca sigură ruptura existentă între Stan şi Grigoraş.Iar dacă stăm să judecă logic cărui antrenor i-ar plăcea să o ia în fiecare an de la capăt să încropească o echipă cu care să evite retrogradarea? Fiecare dintre noi tinde la mai mult şi nu cred că visul lui Grigoraş este să lupte mereu pentru locul 12...Trebuie sa spun ca ai surse FOARTE BUNE , admin , repet FOARTE BUNE . Dar daca pleaca la Iasi Grigoras nu se va mai lupta pentru locul 12 ci pentreu locul 14 sau 15 !!!
hartson Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Craiova trebuie sa anunte noul antrenor curand.Daca pana la sfarsitul saptamanii viitoare nu se intampla nimic,probabil Grigoras ramane.
dcp100168 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Trebuie sa spun ca ai surse FOARTE BUNE , admin , repet FOARTE BUNE . Nu cumva ai început să mă crezi?
aprodux Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Trebuie sa spun ca ai surse FOARTE BUNE , admin , repet FOARTE BUNE . Nu cumva ai început să mă crezi? Eu ma bazam pe un BANAL contract pe care il avea Grigoras cu Otelul sau il are cu Otelul !
hartson Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Nu cred ca poate fi tinut Grigoras cu forta la Otelul...pana la urma ar pleca la mai bine, e normal sa vrea chestia asta.
dcp100168 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Petre Grigoraş a anunţat că demisioneazăAntrenorul echipei Oţelul, Petre Grigoraş, şi-a anunţat sâmbătă demisia de la formaţia pe care a antrenat-o în ultimii 3 ani şi jumătate şi s-a declarat dezamăgit că directorul general al clubului, Marius Stan, nu-i răspunde la telefon, pentru a-i înainta documentul, transmite corespondentul NewsIn. "Marius Stan nu mi-a răspuns la telefon şi nu mai pot să stau. Renunţ şi îmi pare rău că nu am cui să-i înmânez demisia. Îmi pare rău că plec, dar nu pot să accept un obiectiv care mi-a fost impus", a declarat Petre Grigoraş, sâmbătă, pentru NewsIn.Grigoraş a lăsat de înţeles că s-ar putea răzgândi în anumite condiţii: "Puteţi să luaţi în calcul absenţa mea în următoarele două-trei zile de la antrenamente. În acest timp poate conducerea se răzgândeşte în privinţa obiectivului şi eu revin la sentimente mai bune".Tehnicianul a mărturisit că şi-a luat la revedere de la jucătorii săi, după antrenamentul susţinut în cursul dimineţii, şi îşi face deja bagajele.
aprodux Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 "Domnul Grigoras este sub contract!"Subiectul legat de o posibila demisie a antrenorului Petre Grigoras, informatie prezenta pe fluxurile media de sambata, 27 iunie, a fost comentat de directorul general al FC Otelul Galati, Marius Stan."Am inteles ca domnul Grigoras si-ar fi dat demisia, insa aceasta n-a ajuns la mine. N-am semnat nimic! Eu consider ca avem antrenor sub contract si nu pleaca nimeni de la echipa. Am avut o intrevedere acum doua zile cu domnia sa pe marginea obiectivului din sezonul urmator si a fost de acord cu cele discutate. Din cele auzite astazi, domnul Grigoras si-ar fi exprimat nemultumirea vizavi de obiectiv. Prefer sa cred in vorbele de joi ale antrenorului si nu in cele vehiculate de mass-media astazi. Galatiul asteapta de ceva vreme o performanta, asa ca domnul Grigoras n-are motive de suparare. Il sperie noua provocare? Peste tot in lume, obiectivul este stabilit de conducerea clubului si am facut si investitii in acest sens. Nu mai vreau sa stabilesc ca obiectiv evitarea retrogradarii. Trebuie precizat insa ca Galatiul nu e Gulagul rusesc, nimeni nu este tinut cu forta aici, dar cu siguranta voi avea o discutie cu domnul antrenor", a precizat Marius Stan http://otelul-galati.ro/stiri.php?id=1662
Mikka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 N-am semnat nimic!Domnu' Stan! Demisia nu trebuie semnata de tine! Decat daca ar fi a ta, dar din pacate aici e mai greu... Ca are contract inca, e altceva... Iar faza cu neraspunsul la telefon e de toata mizeria.Oricum, bravo. L-ai indepartat si pe Grigoras.
cristian10oronaldo Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Din fata calculatorului e simplu sa fi Bill Gates... Daca ar fi asa de simplu de condus un club am fi cu totii conducatori de club. Nu-l apar pe stan da unii din voi sunteti exagerati, si nici nu tineti cu echipa locala...
dcp100168 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Grigoras - la Brasov?Petre Grigoras ar putea ajunge la echipa de la munte. Conform unor surse apropiate fostului antrenor de la Galati, Petre Grigoras, ar exista discutii intre el si clubul FC Brasov. Pe langa discutia cu FC Brasov, Grigoras mai are posibile oferte de la Politehnica Iasi si Universitatea Craiova.http://www.sport365.ro/Grigoras_la_BrasovA-n100663.html
dcp100168 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Viorel Tănase a fost numit antrenor interimarFostul jucător al Oţelului Galaţi, Viorel Tănase, a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal interimar al formaţiei de la malul Dunării, după ce Petre Grigoraş a demisionat, transmite corespondentul NewsIn. Tănase, care până acum a pregătit echipa a doua a clubului, se va ocupa de Oţelul până în momentul în care va fi numit un nou antrenor. Secundul lui Tănase va fi Relu Călugăru, în timp ce Ionel Tămăşanu va rămâne în funcţia de preparator fizic. Noul staff va pleca luni cu echipa în primul cantonament al verii, la Poiana Braşov.Conducerea Oţelului Galaţi a contactat mai mulţi antrenori pentru înlocuirea lui Petre Grigoraş, printre care Ionuţ Badea, Ioan Ovidiu Sabău şi Dorinel Munteanu.
dcp100168 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Viorel Tănase, antrenor interimar la OţelulDirectorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că fostul fotbalist al echipei gălăţene Viorel Tănase a fost numit în funcţia de antrenor interimar, după plecarea lui Petre Grigoraş. Tănase a condus deja primul antrenament, iar luni este programată plecarea în cantonamentul de la Poiana Braşov, urmând ca Tudorel Călugăru, fostul portar al Oţelului care s-a reîntors recent din Arabia Saudită, să fie antrenorul secund.Viorel Tănase a evoluat 17 sezoane la Oţelul Galaţi (două pe când formaţia gălăţeană activa în eşalonul secund), pentru care a jucat 347 de partide în primul eşalon şi a marcat 60 de goluri. În cariera sa, Tănase a mai jucat la Dinamo, în sezonul 1993-1994, la Maccabi Netanya, în Israel, în sezoanele 1999-2000 şi 2000-2001, precum şi la FC Argeş, în sezonul 2003-2004. De asemenea, Tănase a jucat opt partide în cupele europene, toate în Cupa UEFA , cu Dinamo şi Oţelul Galaţi, iar în anul 1994 a fost convocat la echipa naţională, unde a debutat la 16 februarie, într-o partidă amicală în faţa Coreei de Sud, care a reprezentat primul şi, tototdată, ultimul meci în reprezentativa României.Marius Stan a precizat că nu exclude posibilitatea ca Viorel Tănase să fie reconfirmat în funcţia de antrenor principal. "Nu este un capăt de ţară, antrenori fără echipă sunt, echipă fără antrenor nu. Avem mai multe variante de tehnicieni, iar interimar va fi Viorel Tănase. Nu este exclusă nici varianta confirmării lui Tănase ca antrenor principal. El este un produs sută la sută al clubului nostru şi a avut rezultate bune la echipa a doua", a spus Stan.Surse din cadrul clubului au spus că unul dintre primii antrenori ofertaţi a fost Gheorghe Hagi, însă fostul internaţional a refuzat propunerea, motivând că vrea să se dedice în totalitate academiei de fotbal pe care a înfiinţat-o.Antrenorul Petre Grigoraş a părăsit, sâmbătă, minihotelul de la stadionul "Oţelul", în care a fost cazat pe toată durata în care a pregătit echipa Oţelul Galaţi Tehnicianul a încărcat în portbagajul maşninii sale o parte din lucrurile pe care le avea în camera de hotel, moment în care, la stadion, a sosit un grup de aproximativ 70 de suporteri care a încercat să-l facă pe Grigoraş să se răzgândească. Unul dintre fani a început să plângă, iar Grigoraş l-a luat şi a discutat câteva momente până când suporterul s-a liniştit.Petre Grigoraş a venit la Oţelul Galaţi în pauza sezonului 2005-2006, şi a debutat pe banca tehnică a echipei gălăţene la 11 martie 2006, într-o partidă cu Dinamo, disputată la Bucureşti, şi câştigată cu scorul de 3-0, prin tripla lui Daniel Stan. În total, Petre Grigoraş a condus Oţelul în 117 partide în Liga I, în care a obţinut 51 de victorii, 20 de rezultate de egalitate şi a suferit 46 de înfrângeri, golaverajul fiind 171-164.Marius Stan a declarat că este surprins de decizia luată de antrenorul Petre Grigoraş, care a părăsit echipa gălăţeană. "Nu cred că mai e vreo şansă de reconciliere. M-a surprins decizia lui, după ce în urmă cu doar două zile căzusem de acord asupra obiectivului pentru noul sezon. Ne leagă amintiri frumoase şi rezultate deosebite. Era cel mai longeviv antrenor din Liga I, cred că am fost inspirat când l-am adus la Oţelul. Nu trebuie să dramatizăm. S-a încheiat un ciclu, poate şi el avea nevoie de o nouă provocare, poate şi noi trebuia să începem un nou drum. Îi mulţumim pentru ceea ce a făcut la Oţelul", a spus Marius Stan.
dcp100168 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Grigoras: "Poli Iasi a fost prima echipa care m-a cautat, dar mai am o oferta din Liga I"Tehnicianul Petre Grigoras spera sa se desparta, luni, de Otelul Galati, in mod oficial, iar apoi sa poata negocia cu Poli Iasi, echipa care il doreste insistent. In exclusivitate pentru Onlinesport, "Grig" a marturisit ca mai are o oferta din Liga I, insa nu a precizat numele echipei, sugerand doar ca Iasiul are sanse mai mari sa obtina semnatura sa. "Eu sper ca luni sa imi rezolv problemele cu Otelul si sa ma despart, oficial, de echipa din Galati. Apoi, voi fi un antrenor liber, deci imi voi cauta de munca. Poli Iasi a fost prima echipa care m-a contactat si voi negocia cu cei de acolo, insa doar dupa ce imi voi incheia intelegerea cu Otelul. Nu stiu daca iesenii au amanat pentru mine reunirea lotului, probabil au facut asta pentru ca nu au un antrenor. Ca sa fiu sincer, eu mai am o oferta de la o echipa din Liga I, insa tin sa repet ca iesenii m-au cautat primii si au fost interesati sa colaboram", a spus Grigoras pentru Onlinesport.http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... liga-i.htm
dcp100168 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Petre Grigoraş: "Nu am plecat din cauza obiectivului impus. Acela a fost doar un motiv oferit din complezenţă"Fostul antrenor al Oţelului, Petre Grigoraş, dezvăluie că nu obiectivul impus de conducere, calificarea într-o cupă europeană, a fost cel care l-a determinat să părăsească echipa. "Cred că am avut rezultate bune la Oţelul ţinînd cont că în fiecare an a trebuit să renunţăm la cei mai buni oameni. Nu am considerat că obiectivul impus, calificarea în cupele europene, era unul realizabil. Oricum, acesta e un motiv pe care l-am oferit din complezenţă, alta este cauza pentru care am întrerupt colaborarea cu Galaţiul. Vreau să îmi păstrez demnitatea şi să rămîn cu explicaţia pe care am oferit-o. Sper ca Oţelul să reuşească să îşi păstreze cei mai buni oameni şi să evolueze de la an la an!http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/petre-g ... 44775.html
dcp100168 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Grigoraş va negocia luni seară cu oficialii echipei din CopouAntrenorul Petre Grigoraş a declarat, luni, pentru NewsIn, că nu va veni la reunirea lotului formaţiei Politehnica Iaşi, dar a confirmat că va ajunge în Copou, în cursul serii, pentru a discuta termenii unui posibil contract cu preşedintele de onoare al lui Poli, primarul Gheorghe Nichita. "Probabil, marţi voi merge la Galaţi pentru a oficializa despărţirea de clubul Oţelul. Acum sunt acasă, dar luni seară voi merge la Iaşi pentru a discuta cu domnul primar Gheorghe Nichita. I-am promis că vin să discutăm şi mă ţin de cuvânt. La reunirea lotului Politehnicii nu vin, însă în cursul serii voi avea o discuţie cu oficialii din Copou. Dacă ne înţelegem, aştept să văd ce se va întâmpla marţi cu contractul meu de la Galaţi, apoi vom vorbi concret despre viitorul meu", a declarat Petre Grigoraş.
Recommended Posts